Yalova Motofest 2007... Fotolar
Konserler ve deniz haricinde harika bir festival gecirdik. Toplam 350 km. yol yaptık, donuste hizli feribot kacirdik vs. vs. aksiyonu bol, guzel bir haftasonuydu.
Cuma aksami saat 21:15 gibi festival alanındaydık, yedik, ictik, eglendik bol bol...
Cumartesi sabahin ilk isiklari ile uyandik, kahvaltilik icin sehre gidecegiz.
Kahvaltılıklar alındı, motorlara yerlestiriliyor.
Festival alanına geri donulup, deniz kenarında bir guzel kahvaltımızı yapıyoruz.
Sanırım Bursa'dan dı... Guzel yapmis motoru ama.. Fiyakalıydı
Bu tazr hareketleri tasvip etmiyoruz tabii..
Ve Cumartesi saat 10:00 civarı uzun surecek gezimiz icin start veriyoruz. Çınarcık'a gelirken yol ustunde bu kucuk seye (resimde her ne kadar kocaman gorunsede, avuc icini doldurmayacak minik bir kaplumbaga idi) rastliyoruz, ve hemen muhtemel bir kazaya karsi, kaplumbagacigi yolun cok uzak bir noktasına bırakıyoruz.
Methini duydugumuz Çınarcık dondurmasını yiyoruz. Ben o kadar çok seviyorum ki, ikinciyi de götürüyorum. Dondurması çok güzel ve ucuz...
Ve iste sırasiyla gezecegimiz yerler...
Erikli yaylası..
Kent ormanı içinde, Çifte şelaleye dogru yüürüyoruz. Burası gerçekten güzel bir yer...
Ve işte Çifte Şelale... Çifte şelale denmesinin nedeni, ardı ardına 2 tane şelalenin olması. Bu birincisi...
Bu da, biraz yukarıdaki, ikinci şelale...
Hava iyiden iyiye ısınmaya başlıyor ve daha çok yolumuz war..
İşte "Küçük Dipsiz Göl".. Nefis bir yer.
Bunlarda "Gölün Cavawarları..."
Bu da OMEN ile boganın gözgöze geldigi an... (Alttaki üç resim) OMEN sonrasında topuk tabi...
Yeşili, doğayı sewiyoruz..
Burası "Şifalı Su"... Buraya gelmek için yol üstünde koca bir su parçasından geçmek gerekiyordu.. OMEN YBR 125' i ile girmeye cesaret edemedi. Ben YBR 250 ile geçtim.
Vee Delmece Yaylasındayız.
Yol kenarında, biraz soluklanmak, susuzlugumuzu gidermek icin bir evde mola veriyoruz. Teze koy ekmeği kokusu burnumuzu sarıyor.
Sarmaların pişmesine yarım saat oldugu için yiyemedik, aklımızda kaldı... Ama içtiğimiz ayran iyi geldi...
Değişik bir enstantane... Resimde 32 Beygir war : YBR 125 10 Beygir, YBR 250 22 Beygir..
Armutludayız. Susuzlugumuzu gidermek icin, ayran alıyoruz.
Cumartesi akşamını festival alanında geçirip, Pazar günü de Esenköy'e denize girmeye gidiyoruz. Aksam 17:45'te olan hızlı feribotumuzu, 1 dakika ile kaçırıp, dönüşü Topçular - Eskihisar ile yapıyoruz. Guzel bir organizasyonud, emegi gecen herkese tesekkurler.