2. Yalova Motosiklet Festivali - 11 Ağustos 2007 - Fotoğraflar

flash ile ilgili sorun varmış sanırım...Çok güzel diyemeyeceğim sadece yorucu bir festival.Zaten 1saat bulunmuş olmama rağmen ki az durmamı sebebi bana çok soğuk bir ortam olması.Hiç albenisi yoktu.Ayrıca müzikler güzeldi taş atmayın :D Ben çok yorgun olmama rağmen beğendim sayılır.coverlar'da ii sayılır.Kötü soloları ve duyulmayan enstrumanları saymazsak.Ayrıca şu an aklımda kalan seek and destroy coverı hiç hoşuma gitmedi müzik kötüydü.vokale lafım yok ama alt yapı olmamış...Sanırım fotoları görkem çekti hiç yok fotoğraflarda...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Insan gittigi yerde ortamini yaratabilmeli. Gorunen o ki Yalova Motofest'te bir onceki cumle fiiliyata dokulmus. Bu festival ile ilgili yapilan yorumlarin ardindan sunu anliyorum; uyeler arasinda yapilan sohbetler isi kurtarmaya yetmis. Resimleri oraya gelemeyenler ile paylastiginiz icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:

boy

Bu Yalova Motor Festivali'nin ikincisiydi, geçen sene de oradaydık. Geçen senekinden daha iyi bir organizasyon olmasına rağmen yine rezaletti. Biz zaten sadece MT grubuyla birlikte olmak, muhabbet etmek için gittik. Kaldığımız odalar geçen seneki gibi böcek, karınca doluydu ve nemden küf kokusu vardı. Hatunlar gece hiç kıpırdamadan mumya şeklinde uyudular :p Girişte aldıkları 10 YTL ne içindi onu da anlamış değilim. Odalar Yalova halkında verdikleri fiyatın üzerindeydi, o kadar festival yapıyorsun bari indirim ayarla değil mi... Çalan gruplar fena değildi ama ben muhabbetten dolayı çok az dinledim. Festival alanının kıyısında denize girmek pislikten dolayı pek mümkün değildi, girenler memnun kalmadı. Pazar günü Çınarcık'a gittik, oranın da denizi rezalet, suyun içi pislikten gözükmüyor. Doğru düzgün akmayan duşa 3 YTL para aldılar, bir bardak su ile duş aldık sayılır. Herşeye rağmen MT ile olmak güzeldi...

Yalova Motofest 2007... Fotolar

Konserler ve deniz haricinde harika bir festival gecirdik. Toplam 350 km. yol yaptık, donuste hizli feribot kacirdik vs. vs. aksiyonu bol, guzel bir haftasonuydu.

Cuma aksami saat 21:15 gibi festival alanındaydık, yedik, ictik, eglendik bol bol...

Cumartesi sabahin ilk isiklari ile uyandik, kahvaltilik icin sehre gidecegiz.

yalova_001.jpg

Kahvaltılıklar alındı, motorlara yerlestiriliyor.

yalova_002.jpg

Festival alanına geri donulup, deniz kenarında bir guzel kahvaltımızı yapıyoruz.

yalova_003.jpg

yalova_005.jpg

Sanırım Bursa'dan dı... Guzel yapmis motoru ama.. Fiyakalıydı ;)

yalova_006.jpg

Bu tazr hareketleri tasvip etmiyoruz tabii.. :)

yalova_007.jpg

Ve Cumartesi saat 10:00 civarı uzun surecek gezimiz icin start veriyoruz. Çınarcık'a gelirken yol ustunde bu kucuk seye (resimde her ne kadar kocaman gorunsede, avuc icini doldurmayacak minik bir kaplumbaga idi) rastliyoruz, ve hemen muhtemel bir kazaya karsi, kaplumbagacigi yolun cok uzak bir noktasına bırakıyoruz.

yalova_009.jpg

Methini duydugumuz Çınarcık dondurmasını yiyoruz. Ben o kadar çok seviyorum ki, ikinciyi de götürüyorum. Dondurması çok güzel ve ucuz... :)

yalova_010.jpg

yalova_070.jpg

Ve iste sırasiyla gezecegimiz yerler...

yalova_011.jpg

Erikli yaylası..

yalova_012.jpg

Kent ormanı içinde, Çifte şelaleye dogru yüürüyoruz. Burası gerçekten güzel bir yer...

yalova_013.jpg

yalova_014.jpg

yalova_015.jpg

yalova_016.jpg

yalova_017.jpg

yalova_018.jpg

yalova_019.jpg

yalova_020.jpg

yalova_021.jpg

yalova_022.jpg

yalova_023.jpg

yalova_025.jpg

yalova_026.jpg

yalova_027.jpg

Ve işte Çifte Şelale... Çifte şelale denmesinin nedeni, ardı ardına 2 tane şelalenin olması. Bu birincisi...

yalova_031.jpg

yalova_033.jpg

yalova_035.jpg

yalova_036.jpg

Bu da, biraz yukarıdaki, ikinci şelale...

yalova_038.jpg

yalova_040.jpg

yalova_041.jpg

Hava iyiden iyiye ısınmaya başlıyor ve daha çok yolumuz war..

yalova_046.jpg

İşte "Küçük Dipsiz Göl".. Nefis bir yer.

yalova_047.jpg

yalova_048.jpg

Bunlarda "Gölün Cavawarları..."

yalova_049.jpg

Bu da OMEN ile boganın gözgöze geldigi an... (Alttaki üç resim) OMEN sonrasında topuk tabi...

yalova_050.jpg

yalova_051.jpg

yalova_052.jpg

Yeşili, doğayı sewiyoruz..

yalova_053.jpg

Burası "Şifalı Su"... Buraya gelmek için yol üstünde koca bir su parçasından geçmek gerekiyordu.. OMEN YBR 125' i ile girmeye cesaret edemedi. Ben YBR 250 ile geçtim.

yalova_055.jpg

Vee Delmece Yaylasındayız.

yalova_056.jpg

yalova_057.jpg

yalova_058.jpg

Yol kenarında, biraz soluklanmak, susuzlugumuzu gidermek icin bir evde mola veriyoruz. Teze koy ekmeği kokusu burnumuzu sarıyor.

yalova_061.jpg

Sarmaların pişmesine yarım saat oldugu için yiyemedik, aklımızda kaldı... Ama içtiğimiz ayran iyi geldi...

yalova_062.jpg

yalova_064.jpg

Değişik bir enstantane... Resimde 32 Beygir war : YBR 125 10 Beygir, YBR 250 22 Beygir.. :p

yalova_065.jpg

Armutludayız. Susuzlugumuzu gidermek icin, ayran alıyoruz.

yalova_066.jpg

yalova_067.jpg

Cumartesi akşamını festival alanında geçirip, Pazar günü de Esenköy'e denize girmeye gidiyoruz. Aksam 17:45'te olan hızlı feribotumuzu, 1 dakika ile kaçırıp, dönüşü Topçular - Eskihisar ile yapıyoruz. Guzel bir organizasyonud, emegi gecen herkese tesekkurler.

Super Moderator
walla MT liler olarak güzel vakit geçirmişsiniz ama gerisi yalan olmuş anladığım kadarıyla
ama anlamadığım damla kardeşimi kim kızdırdı:silent:
bakın aşşağıdaki resim
yalova034rd7en2.jpg

Super Moderator
Herkese hala Yalova'dan merhaba...:)
Tatil dönüşü eve sadece uğrayıp Yalova'ya doğru tek başıma yola çıktım, feribot inişinde Harley'li amcaların arasında buldum birden kendimi, hem sıkılıp sağa sola merakla bakarken, hem de ufak ufak gerile gerile sürmeye çalışırken mola için durmaları sebebiyle ayrıldık kendilerinden. Geçen gün sadece gidip bir gördüm festival alanını açıkçası çok da beğenmeyerek uzun süre görmediğim birkaç arkadaşımla vakit geçirme fırsatına tercih edemedim. Pazar gününü artık ailemle geçirmeliyim diye düşünüyordum :rendeer: ve öyle de oldu, Çınarcık yolu zevkliydi, Syriana unutmuş ama ben pidecide 1-2 tane fotoğraf çektim, ama eve dönünce ekleyebileceğim anca. Dondurma da ayrı güzeldi, keşke Görkem'in başına gelen üzücü olay da hiç olmasaydı.

Bu arada feribot yolunda en önde giderken sağda durup el sallayacağım diye beklerken onca motor nereye kayboldunuz ya...:silent:
Bir elim kornada, bir elim havada beklerken sadece Skull ve boy geçti karşımdan.:p

Puhahahahaahaha valla öldürürsünüz siz adamı :queen: Çookkk güzel olmuş yine kıskandım :pale: :salut: Bir de özlemişim hepinizi :pale: Offfff :pale:
Damliş saçlar yakıyorrrrrr :cherry: Erhan şapkana bayıldım :mrgreen:
Kediciği düşünüp yemeğini paylaşan Görkemeeeee alkışşşş :thumleft::thumleft:
Hepinize kazasız belasız keyifli bol bol geziler :king:

Bu Yalova Motor Festivali'nin ikincisiydi, geçen sene de oradaydık. Geçen senekinden daha iyi bir organizasyon olmasına rağmen yine rezaletti. Biz zaten sadece MT grubuyla birlikte olmak, muhabbet etmek için gittik. Kaldığımız odalar geçen seneki gibi böcek, karınca doluydu ve nemden küf kokusu vardı. Hatunlar gece hiç kıpırdamadan mumya şeklinde uyudular :p Girişte aldıkları 10 YTL ne içindi onu da anlamış değilim. Odalar Yalova halkında verdikleri fiyatın üzerindeydi, o kadar festival yapıyorsun bari indirim ayarla değil mi... Çalan gruplar fena değildi ama ben muhabbetten dolayı çok az dinledim. Festival alanının kıyısında denize girmek pislikten dolayı pek mümkün değildi, girenler memnun kalmadı. Pazar günü Çınarcık'a gittik, oranın da denizi rezalet, suyun içi pislikten gözükmüyor. Doğru düzgün akmayan duşa 3 YTL para aldılar, bir bardak su ile duş aldık sayılır. Herşeye rağmen MT ile olmak güzeldi...

Ücret konusunda haklısın çok güzel bir noktaya değinmişsin yalovalılara ucuz bize pahalı verilen odalar konusunda umarım haklı değilsindir böyle bir şey varsa çok ayıp ederler bunun aslını araştırıcam eğer dediğin doğruysa bir daha o festivale adımımı atmam.

Son düzenleme:
Super Moderator
Tigem kamplarında normal tarife sabah kahvaltısı dahil 4 kişilik evler gecelik 60 YTL zaten. Ama festival yapılıp da hepsinin dolacağı garantilendiğinde, fiyatlarda bir indirim ayarlansaydı keşke.

Gaziantep İl Temsilcisi
harıkasınız arkadaşlar cok güzel yerler gitmesekte gitmiş kadar olduk palaşiminız için teşekürler:cat::cat::cat::rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Herkese hala Yalova'dan merhaba...:)
Tatil dönüşü eve sadece uğrayıp Yalova'ya doğru tek başıma yola çıktım, feribot inişinde Harley'li amcaların arasında buldum birden kendimi, hem sıkılıp sağa sola merakla bakarken, hem de ufak ufak gerile gerile sürmeye çalışırken mola için durmaları sebebiyle ayrıldık kendilerinden. Geçen gün sadece gidip bir gördüm festival alanını açıkçası çok da beğenmeyerek uzun süre görmediğim birkaç arkadaşımla vakit geçirme fırsatına tercih edemedim. Pazar gününü artık ailemle geçirmeliyim diye düşünüyordum :rendeer: ve öyle de oldu, Çınarcık yolu zevkliydi, Syriana unutmuş ama ben pidecide 1-2 tane fotoğraf çektim, ama eve dönünce ekleyebileceğim anca. Dondurma da ayrı güzeldi, keşke Görkem'in başına gelen üzücü olay da hiç olmasaydı.

Bu arada feribot yolunda en önde giderken sağda durup el sallayacağım diye beklerken onca motor nereye kayboldunuz ya...:silent:
Bir elim kornada, bir elim havada beklerken sadece Skull ve boy geçti karşımdan.:p

ya ne demezsin bende niye bursaya dogru gidiyoruz diye merak ediyordum :queen:meger komutan ogle yemegi yemmemiş iskender yemeye
:queen:gidiyorlarmış bizde arklarında neyse sonra dondurmum geri biz tokuz acın halınden anlamayız diye:queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rica ederim arkadaş:cat: Bir başka gezide yaniden karşılaşmak dileği ile. (Yav motora bindirdiğim bebiş çok şaane birşeydi yaaaa:mrgreen:)

evet çok tatlıydı, hiç ikiletmeden atladı kucağına. :) inşallah başka bir gezide karşılaşmak dileği ile

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bunlarda benden ,festival düşündüğümüz gibi değildi,sadece özlediğimiz arkadaşlarla buluşmamız güzeldi,deniz ve odalar rerzildi ama çok kalabalıktı.gelen herkes sadece özlediği arkadaşlarla güzel saatler geçirdi.

Shot with F15 at 2007-08-13

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet şimdi sıra benim cektigim resimlerde birde bu resimlerin hepsini ben cekmedim baştan öyleyeyim

buda profilden umut abimiz

http://img150.imageshack.us/img150/4342
buda görkem in kedisi
/resim014rw3.jpg

bunlarda cınarcıkta gün batımı

ve ve konserdeki tek düzgün ve seyredilmeye deger kişinin resimleri

ve konseri seyreden mt gurubu

artık burdan sonrası festivalin bozuk yerleri bizde sahilde sohbete döndük he bu arada daha sonraki zamanlarda video kayıtlarınıda yayınlayacagız (komutan unutmadım aklımda SENİ SENİ )

şimdilik kısa bir ara devami video kayıtlarında birde başka bir makinada resimler var onlarda elime gecerse onlar var

Bülent naptın kızı boğmaya ramak kalmış :mrgreen: :queen: :queen:

resim040kv6nk1.jpg

Kaldığımız odalar geçen seneki gibi böcek, karınca doluydu ve nemden küf kokusu vardı. Hatunlar gece hiç kıpırdamadan mumya şeklinde uyudular :p Girişte aldıkları 10 YTL ne içindi onu da anlamış değilim. Odalar Yalova halkında verdikleri fiyatın üzerindeydi, o kadar festival yapıyorsun bari indirim ayarla değil mi...

mehmet kardeşim o sizin için geçerliydi...bizim oda çiçek gibiydi vallaha...:queen: tabi baktınız tepeden güneş alıyo arkadaki odayı seçtiniz uyanıklık yapıp hemen ama bizim odada ne karınca vardı nede börtü böcek...siz kendi derdinize yanın...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar