Yalova'da muhteşem ötesi vakit geçirmemde emeği olan; Yakup , Mert, Gürkan, Baybora, Esra, Serkan, Görkem, Halis Abi, Çiçek, Ümmet Abi, Discordian ve Mehmet Ali' ye sonsuz teşekkürler... Muhabbet o kadar güzeldi ki organizasyonun eksikliğini farketmedim bile.. Motofest 2007 de süprizler hiç bitmedi.. Havai fişek şovunu izleyebilecek kadar uzun yaşadım..
Organizasyonda ve muhabbette emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra Festivalin ışıltısı
EHO'ya en içten ve en özel duygularla selam gönderiyorum.. Seni tanımak festivalden çok daha önemliydi.. Seni asla unutmayacağız
EHO... Büyük insan
EHO..
Yolu tesadüfen Yalova-Çınarcık tarafına düşen arkadaşlar yardıma ihtiyacınız olduğunda
EHO size yardım için hazır bekliyor olucak..
Ben ona dargındım ama Görkem'in uyarısı üzerine "Festivalin Acı Verici Yüzü" olarak zihnime işlenmiş olan Komşu Kızı'na da buruk bi teşekkür gönderiyorum.. Kendisi için sabah akşam endişe etmekten kendimi alkole verdim oralarda.. Gece yarısı dama düşen Çam Kozalakları ise kalbime saplanmış hançer tadındaydı.. Ben bunları unutamam..
( Sabahın 05:30 una kadar bana eşlik edip uyumayan

r: Gürkan ve Mert'e bu hatırlatma üzerine ekstra teşekkürler.. Allahınızdan bulun.. )