Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=HA-1502

Arkadaslar cbr125r için uygun hava filtresi buldum...İnternetten az biraz araştırınca k&n bunu buldum.Göz atın isterseniz.Kafasında hava filtresi olanlar bunu düşünsünler derim cbr125r için üretilmiş... Ayrıca bugün kitapçıkta yazan ngk cr9e bujiyi almayı düşünüyorum...motor yağını deiştireceğim zincir yağı alacağım az biraz işim var yane.Küçük bir bakım yapacağım benim cabbara.Param kalırsa ve bulursam hava filtresini almayı düşünüyorum...Siz ne dersiniz...

merhaba arkadaşlar.
Ben motoru çok temiz, hatta nerdeyse sıfır gibi aldım. 43 yaşında bi adamdan aldım kızı gibi bakmış motora ve şöyle bi değişiklik yapmış: arka lastiği öne takmış arkaya da kalın ve çıkma bi lastik bulmuş takmış. aslında çok güzel olmuş ama arka lastiğin biraz daha kalın olabilme şansı var şimdi arka lastik birazda kabaklaşmaya başladı ben çok geziom motorla 20 günde 1000 km felan yaptım nerdeyse. arka lastiği değiştiemek istiyorum takabileceğim maksimum enkalın lastiği ve en kalitelisini lastiği takmak istiyorum istanbulda bu konuda bana yardımcı olacak bi yer bilen yada fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlara şimdiden teekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,

Bende bir CBR 125 hayranıyım fakat maddi olanaksızlıklardan ötürü henüz bir CBR edinemedim hala. Sorum şu: CBR 125'i Ankara'da en iyi olanaklarla nereden ve nasıl alabiliriz.

teşekkürler...

merhaba arkadaşlar.
Ben motoru çok temiz, hatta nerdeyse sıfır gibi aldım. 43 yaşında bi adamdan aldım kızı gibi bakmış motora ve şöyle bi değişiklik yapmış: arka lastiği öne takmış arkaya da kalın ve çıkma bi lastik bulmuş takmış. aslında çok güzel olmuş ama arka lastiğin biraz daha kalın olabilme şansı var şimdi arka lastik birazda kabaklaşmaya başladı ben çok geziom motorla 20 günde 1000 km felan yaptım nerdeyse. arka lastiği değiştiemek istiyorum takabileceğim maksimum enkalın lastiği ve en kalitelisini lastiği takmak istiyorum istanbulda bu konuda bana yardımcı olacak bi yer bilen yada fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlara şimdiden teekkür ederim.

Sen az geziyormuşsun ya :cherry: 20günde 1000km mi:silent: 1ay sonunda 2500km:mrgreen::mrgreen: Arka maksimum 130die biliyorum ben...130/70 michelin sporty modeli var arka lastik için.Ayrıca 100/80 olması lazım ön lastiği de var...Pek fazla büyültmen senin son hızını azaltacağını düşünüyorum.Çünkü sürtünme artıyor ayrıca lastik ağırlaşıyor...Yine de sen bilirsin...130dan fazlası zaten günah motora...

bana bu yan sanayi cbr aynalarını nerden alabiliceğimi söyleyebilirmisiniz:silent:
görkem sen sirkecide nerden aldın acaba:silent:

Sirkecide motosikletçileri bul , orada arada tvs satan bir dükkan var, oraya sor... Görkem gönderdi cbr125e ayna dersen bilirler :p Adamı zengin ettik :cherry:

Not: Pardon onur sen söylemişsin zaten

Akın

K&N internette var ama distribütör lapaş'ı bir ara sanırım ellerinde yok getirtmemişler... Ben de yurt dışından sipariş vericem kısmetse :D

RECOKARAP
Önceki sayfalarda defalarca bahsettik ama kısaca özetleyeyim... En fazla 130/70/17 takabilirsin... Michelin Sporty iyidir ama bulamazsın o lastikten kolay kolay. Pirelli Mt75 takabilirsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorcam bugun bizim motorda ses vardı tamirciye goturduk dede ustaya orda gordumku motomax adama yetkili servis vermiş ben adamın iyi bi usta old biliyorum fakat cbr alırsam konyaya gotururum diye dusunuyordum sizce bu adama goturmelimiyim bizim motoru hep o yaptı bakımlarını fakat ben cbr den anlamaz diye dusunuyordum ne dersiniz

yeni bir merhaba :)

arkadaşlar merhaba.
birkaç gündür burda yazdıklarınızı okuyorum ve konuşmalarınız ve sohbetleriniz çok hoşuma gitti ve üye oldum.
kendimden biraz bahsedeyim.
ben 26 yaş.
istanbul da ikamet ediyorum.
evliyim .
özel bir gıda firmasında yöneticilik yapıyorum.
hava alanında çalışıyorum.
2 aydır tahmin edemeyeceğiniz şekilde honda cbr125r hastalığı başladı.aslında motor ile ilgili bir bağlantım yok.motorum da yok zaten ama almayı düşünüyorum.eşim motor sevmediğinden biraz zaman alacak ama alacağım.binmem diyo çünkü...
şimdilik bu kadar yeter..
:queen:

aykutbaser
Hoşgeldin :rendeer:
Hepimizin başından bu tip olaylar geçmiştir , ya sevgilimiz ,ya eşimiz , yada ailemiz ters tepki göstermiştir motosiklete... Fakat bazı gerçekleri kabulleniyor insanlar zamanla... Maddi manevi rahatlık , kolaylık ve tutku gibi...
Gerekli korumaları edindikten ve eğitimi aldıktan sonra motorun çok rahat ve eğlenceli bir araç olduğunu göreceksiniz.
Yakında motosikletinize kavuşmanız dileğiyle...

aynayı görkem sayesinde halledicez sağolsun..
ben daha kaskla mont alıcam..:silent:
hem ucuz hem kaliteli kaskla mont nerden alabilirim acabaa:mrgreen:

walaa kardeşim kask alacaksan en düşük lazer al derim.. Lazer LZ6 KaTaNa kask'a bi göz at feyizoglu.com dan ! mont için de ucuz HeLD wardı gözüme çarpan ...196 YTL korumaları da güzeldi... ama güvenlik söz konusu paraya kıy canına kıymaa :)

lazer iyi kasktir..
severim keratayi montu olabildigince kaliteli almanizi tavsiye ederim dusunce iyi koruma farki ortaya cikio..
gokmen om yi aldim adamlar dunyanin her yerine gonderim yapiolar ama bana pek guvenilir gelmediler bakariz tekrar

aynayı görkem sayesinde halledicez sağolsun..
ben daha kaskla mont alıcam..:silent:
hem ucuz hem kaliteli kaskla mont nerden alabilirim acabaa:mrgreen:

Kask için Laser fena değildir...
Mont için de Hein Gericke'ye bakabilirsin...
Kızıltoprağa git araştır. (Fenerbahçe Stadının yanı)

praetorianım özgürüm... Tamam bakalım ama çok güzeller beh :p
Yok yani öm'yi atmamın nedeni , hani senin şu arkadaş varmış ya ebay'den anlayan :cherry: Worldwide yazıyo da except Turkey falan da olabilir hani 3415. dünya ülkesi sayılıyoruz ya... Neyse...

bismillah diyererk yazmaya başladım klavyeyle merhabalar ben 17 yaşında bi cıbırcyım beni de msn listenize eklerseniz çok sevinirim henüz cibır yok ama seneye gelio ailenize kabul ederseniz çok sevinirim!
[email protected]

Selam,
İlk kazamı yaptım bugün... Belediyenin çalışma olan yolda çalışma olan yere değilde yolun ortasına çalışma olduğunu gösteren bi tabelayı koyması sonucunda önde de arkadaşım olduğu için görmedim tam o kurtardı kendini aramızda 1m mesafe olduğu için ben kurtaramadım direk girdim nası oldu bilmiyorum ama 120 ile giderken o şiddetle çaptım tabela uçtu motor düşmedi ben de ilginç bi histi ve kötüydü... Motorun aynası yamuldu sol far kırıldı ve ön grenajda vidaların olduğu bi yerde çatlat var ne yapmam lazım bunlar için grenajı değiştirsem ne kadar tutar ki ya da küçük bi çatlat yapılır mıki motoru satıcağım zaman ya da bi kaç ay sonra değiştiririm.. Cidden çok kötüydü hala kurtulamadım etkisinden...

Selam,
İlk kazamı yaptım bugün... Belediyenin çalışma olan yolda çalışma olan yere değilde yolun ortasına çalışma olduğunu gösteren bi tabelayı koyması sonucunda önde de arkadaşım olduğu için görmedim tam o kurtardı kendini aramızda 1m mesafe olduğu için ben kurtaramadım direk girdim nası oldu bilmiyorum ama 120 ile giderken o şiddetle çaptım tabela uçtu motor düşmedi ben de ilginç bi histi ve kötüydü... Motorun aynası yamuldu sol far kırıldı ve ön grenajda vidaların olduğu bi yerde çatlat var ne yapmam lazım bunlar için grenajı değiştirsem ne kadar tutar ki ya da küçük bi çatlat yapılır mıki motoru satıcağım zaman ya da bi kaç ay sonra değiştiririm.. Cidden çok kötüydü hala kurtulamadım etkisinden...

Geçmiş olsun...

sana zarar gelmemesi büyük şans... parçalar yerine tekrar gelir... sağlığın daha önemli...

sol sinyali netten 50 ytl. ye bulabilirsin (sahibinden.com) sol grenajın alt ve üst ikiside kırıldıysa 300 ytl. civarı tutar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar