Evet ben de aksini söylemiyorum ama dediğim gibi terminatör gibi olduk çıktık. Rüzgar gelmiyor... İtalyada scooter süren bayanlar var sadece kask takıyorlar mesela. İş elbiseleriyle biniyorlar. Çünkü motosiklete saygı var. Yani kaza riskini azaltmışlar. Bizim ülkede kaza riski çok fazla olduğundan korumaları abartmak zorunda kalıyoruz.
Saygılar... :cat:
Kask + Mont + dizlik + eldiven + sırtlık + bot + ... Terminatör gibi olduk. Rüzgar tutkusu filan kalmadı. Heryerimiz yalıtım malzemesiyle kaplanmış gibi.
Tehlikeli olabilir ama çoğu zaman özellikle şehiriçi sadece kask takıyorum. Yani yaz sıcağında mont eldiven dizlik taksam motordan hiç zevk almıyorum. Sıcaktan işkence çekiyorum. Nerde kalıyor motor zevki tutkusu.
Bence kurallara uymayı öğretelim herkese. Kimse düşmesin...
Allahım hepimize tekerimizi hep düz bastırsın.
...
Sadece motorun değil tüm taşıtların kural ve kaidelere uyması lazım, o hale gelebilmek içinse çook fırın ekmek yememiz lazım.
Siz hiç bir kişini ön camı,sağ kapısı,tavanı,tamponu olmayan araba ile trafikte dolaştığını gördünüz mü???Eminim görmemişsinizdir.Korumasız motosiklete binmenin bu şekildeki bir aracı kullanmaktan ne farkı var!!!
Kimsenin söylediklerine istinaden söylemedimBenim söylediğime istinaden yazıldıysa bu cevap, şöyle diyeyim: Hiç bir farkı yok. Zaten söylediğim de bu değilTam koruma her zaman gerekli, aksini iddia eden bir kişi bile yoktur zannedersem. :queen:
Kimsenin söylediklerine istinaden söylemedim
Sadece korumanın önemini vurgulamak için böyle bir benzetme yaptım![]()