Sokemon,alınganlık yapma Allah aşkına ya..
Ne demek unutuluyorsak hatırlanmak istemiyorsak ?
Dün bir Allahın kulu bana sen ense yaptın,kimseyle ilgilenmedin,kendi keyfine baktın hiç bişey ayarlanmamıştı,çok kötü bir organizasyondu desin yemin ederim ki bir daha organizasyon yapmıycam.Bir dakika boş durmadım,oradan oraya koşuşturup durdum,bu süre zarfında da arada kaynamış olabilirsin,buna bu şekilde gönül koyman çok garip.Sonuçta sana kişisel bir gıcığım olmadığını biliyorsun,neden isteyerek böyle bir şey yapayım ?Bunu bilerek ve isteyerek yapılmış bir şey olarak görüyorsan sana bir şey diyemeyeceğim.
Aydından çıkıp gelen,Manisa dan çıkıp tek başına gelen o kadar çok arkadaş vardı ki,altlarında 100-125 lik motorlarla hemde.Sen gelemezmiydin tek başına ? Olay ne anlamıyorum ki,tamam herkes bana teşekkür etsin ya da beni övsün demiyorum ama Allah rızası için böyle çıkıp en azından en ufak şeyde de tepki verilmesin.Milletin sevincini kaçırmanın,şevkini kırmanın kimseye bir faydası olmaz.Eğer Can restaurant a gidebiliyorsan,oraya da gelebilirdin tek başına da olsa,tıpkı diğer tek gelenlerin yaptığı gibi.İğneyi birazda kendine batır,çuvaldızı bana batırırsın sonra.Ben hatam varsa seve seve kabul ederim.
Özür dilerim ciddi anlamda böyle bir anlaşamamazlıktan dolayı gelememiş olmandan ötürü.