[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
İstesen bile uyuyamazsın ::winkwink
Tek isteğim sabah gelirken uyuya kalmaman:)Kaç kişi sana bağlı biliyorsun...

Müzik sistemi var merak etme :) Su dansı felan da yapıcaz daha :p
Valla şimdi olsa şimdi dalardım havuza yaaa...
İyiden iyiye canım sıkılıyor,uykunun U su yok.Sabaha kadar böyle devam eder gibi:) Sabah gücü kuvveti herkesin yerinde olsun,aklımda halat çekme yarışı ve bilimum atraksiyon var:)
Şezlongta uyuyan MT üyesi istemiyooooruuuzzz :p

walla uyuyan olursada muhtemelen bizimkiler sırtlar ve cupsss suya atı verir arkasındanda can simidini yollar:p

bende uyuyamayınca sabah yol görünce çizgiler hipnoz yapıyo bana uyuyom :queen:
uyanık halde aquaya varırsam havuzda uyuyakalmayayım, bana dikkat edin boğulmayayım
sen hipnozu falan geççç açarız son ses müzik olur biterr
boğulucak olursanda bi izmir mt toplantısında ilkyardım konusunda gerekli bilgileri veren hocalarım eminim hemen ilk yardımıda yaparlar sana:)

geçen sene ist.dan çanakkaleye gderken uyuya kalmıştımda nerdeyse izmirde açacaktım gözleriki muavinin aşağıda yolcu kalmasın sesi beni dürttü ama gömlek kaldı o telaşla otobüste
o gün bugündür muavine bin tembih çekerim bakkk unutma beni uyandırmayı diyeee:queen:

babyface +1 geliyoruz.. sabah birisi beni 7 de uyandirsin ama 2 gundur sadece 4 saat uyku uyuyabildim.. :bounce:

ben yatyrm artıkın uykunun u su yoklamaya başladı
sabah görüşürüz arkadaşlarrrr

bu kadar emek, bu kadar program, uydu fotoları, meteoroloji istihbaratları, yol planları, verilen sözler ve bi sürü şey daha dahil olan bu organizasyonda uyuyaklıp aksaklığa neden olursam pazartesi gidip kendimi bi ahıra bağlarım, öküzlüğüm tescillenmiş olur çünkü ööle bişi yaparsam, sorumluluğumu aksatmayacağım modum , :wiinkk: karmacoma sözü :cat:

ahaaa bu 100.ncü msjımmış

babayface uyandırayım ama nasıl yapsam,
balkona çıkıp bağırayım
uyanınca sana bi özel msj atayım
?:queen: dün gece saat 01 civarlarında alsancak garının önündeki kavşakta giderken gördüm seni, ne işin vardi bakiim, gidip yatsaydın erhancım :p

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Tamamdır,karmacoma sözü her zaman güvenilirdir,hipokrat yemini gibi:) 100.mesajın kutlu olsun,nice yüzlere....:)

Babyfaceim sabah görüşürüz:wiinkk:

, duan için saol, mod duası sağlamdır nice yüzler göreceğim garanti gibi bişi oldu aminnn.
babyface özl msj attım bi bakıver

herkese iyi geceler.

Moderatör (forrap)
Herkese iyi geceler benden de...
Bir kaç saat sonra görüşmek üzere.

Murat abiyi migrosun orada beklesem mi diye bi düşündüm 5 saniye kadar sonra 40 dakikanın kıymetli olduğuna karar verdim ve yelnız gidecem.nınıhıhınannananaaaaaahahahaa!!!!!!!!

Tuncerim Forrap ım aslansın aslan.Maşşşşallah

Uyarı için teşekkürler:cat:
Ne kadar dikkatli olsakta yetmez ama çelik kasa varsa ondan faydalanmalı tabi.

arkadaslar sımdıden sıze ıyı yolculuklar dılıyorum kazasız belasız gıdın gelın ınsallah. ben gecen hafta ordaydım yalnız dıkkat edın hırsızlık cok fazla esyalarınızı sakın şezlonglarda bırakmayın anında goturuyorlar,ıcerde tahta kasalar var ucretsız fakat onlarda sakat onlarıda acıyorlar. en guzelı sıze tavsıyem 5 ytl ye celık kasalar var onunde guvenlık beklıyor 3-5 kısı bırlesıp bır tane kıralayın cuzdanları ve telefonları koyabılırsınız.benden bu kadar allaha emanet olun

Günaydın herkese biz yola çıkıyoruz şimdiden...

Ahmet ben izmire gelince ararım seni bornova da buluşalım

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gittik gezdik eğlendik.....Herkese teşekkür....Mükemmel organizasyon....... Teşekkürler forrap.....Hakını nasıl ödeyecez....:silent::p

Sıcakkanlılığınız için ayrıca teşekkür İzmir mt....

Umarım aktiviteler daimi olur......

aynen çok eğlendik hele ki kamera olayı da mükemmel oldu. artık tvlere çıkacağız ne kadar guru duysak azdır. teşekkürler MT her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :)

bizde tatılden yenı geldık nasıl kacırdık bu organızasyonu yaa neyse resımlerı beklıyoruz 4 gozle

ferhat&sule saygılar dıler

Moderatör (forrap)
Çok güzel eğlendik arkadaşlar,emeği geçen herkese çok teşekkürler:rendeer:
Sözlerle anlatımayacak bir gündü.
Bir eksik gedik olduysa affola...
Herkesin tekerine,yüreğine sağlık...
Fotoğraflar ve videolar gelir yakında.

bizde tatılden yenı geldık nasıl kacırdık bu organızasyonu yaa neyse resımlerı beklıyoruz 4 gozle

ferhat&sule saygılar dıler

Sizde hoşgeldiniz diyelim o zaman :) Ciddi anlamda yokluğunuzu hissettim..Keşke olabilseydiniz.
Fotoğraf ve videoların bir kısmınal CNN ve ya Kanald de bakabilirsiniz,gazetelerde de bulunabilir tam belli değil(milliyet,sabah vs.) şuan,yarın ya da sonraki gün herkes görebilir:wiinkk: Röportajlarımız oldu medyadan arkadaşlarla...

Nice organizasyonlarda buluşmak üzere dostlar:rendeer:

güzel bi gündü ayın 4 ündeki doğum günümü de eğlenerek geçirmiş oldum bende. askerde olduğum izmirde sayenizde yalnızlık çekmiyorum bu motosiklet muhabbetinden öte bi kazanım onu da belirteyim.
yolculuk da keyifliydi çok şükür kazasız belasız stressiz gittik geldik.
benim ilk grup sürüş tecrübem oldu umarım hatasız ya da az hatalı sürmüşümdür.
planlamada emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkürler...

oldu da bitti maşallah, nazar değmez inşallah,
eve gelince yaptığım hasar tespit çalışmaları ardından = sırtım morarmış, topuğum yıpranmış, dirseğim aşınmış (abartıyom inanmayın), ama etlerde hafif hafif ezilmeler var galiba :)
havuza çakılıp kafamıda kırsydım bu organizasyonun keyfinden acı hissetmezdim herhalde...

ee bide en canalıcı noktalardan biride bu topik organizasyonumuz ardından bi kaç msjdan soora hemen kapanmayacak bence, peşimizden koşan ve modumuzla bir röportaj için yapmadıkları yalakalık kalmayan , bizleri topluca görüntülemek için uzun uzun bekleyen basın'ın da desteğiyle coşacak, hit olacak, forumlara sığmayacak, ahada buraya yazıyom.. bu akşamın müthiş derbisi kuşadasında yaşandı ve asılanlar-koparanlar derbisinde asılanların çekici üstünlüğüyle sonuçlandı , bunu deklere etmeden geçemeyeceğim :queen:
bi sürü teşekkür dağıtıyorum, hepinize var en az bi tane

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar