İnsanların bazıları optimist, bazıları da pesimist ne yazıkki. Bardağa dolu tarafından bakalım:
Ben hiç bu siteye üye olmasaydım, veya üye olsaydım da bana bir sürü üyeden gelen yazıları kaale almasaydım, belkide motor almaya karar verdikten (aldıktan sonra değil, karar verdikten) sonraki İLK ehliyet sınavına girmeyecektim. Belki bu forumda yıllardır üye olupta daha yeni ehliyet sınavına girmiş veya hala girmemiş arkadaşlar gibi olacaktım.
Belkide bu foruma üye olup okuduğum için, ve yazılanları değerlendirdiğim ve süzgeçimden geçirdiğim için önümdeki ilk ehliyet sınavına girdim. Belki o yüzden sürekli tam koruma geziyorum (pantolon hariç - sadece uzun yolda korumalı pantolon giyiyorum) ve anormal terleyen bir kişiyim ben. Belki de o yüzden kullanırken gazı sonuna kadar açmıyorum veya ani hızlanmalar yapmıyorum. Belki de o yüzden bir sürü kursa gittim ve gitmeye devam ediyorum.
Yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum ama, sürekli kursa giderek kendini geliştiren bir insanım, ehliyet ise yasal bir zorunluluk, gördüm işte geçen hafta nasıl ehliyet verildiğini. O zaman ehliyet alıp hiç kursa gitmeyip kendini geliştirmeyen arkadaşlara hiç bir tavsiyede bulunmayalım, bu mudur doğru olan? Nasılsa ehliyeti var, problem değil.
İnsanları eleştirmek o kadar kolay ki, ama yardımcı olmak bir o kadar zor. Ben bu sitedeki HERKESi çok kolaylıkla - bir değil - bir çok yönden eleştirebilirim. Türkçe kelime kullanmadığım içinde eleştirildim, ama burada herkes yapıyom, ediyom, ehehühe şeklinde konuşuyor, bu sorun olmuyor. Noktalamalar hak getire, cümleler zaten düşük, ne dediği anlaşılmıyor. Bunlar sorun değil, benim Türkçe olmayan 2 kelime kullanmam sorun.
Bütün bunları yiyeceğim yutacağım, teşekkür edeceğim, en ufak aksi cevap veya yorum bile vermeyeceğim, herkese yine güleceğim... E kusura bakmayın, o kadar da değil.
Seviyeli ve saygılı olduğu sürece her tartışmaya açığım.
Sevgiler, saygılar...
Boy bu arada senle meslektaşmışız bak. Bence öpüşüp barışalım... :rendeer: