http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4482418
Bu linkteki motor güzel mesela.Fiyatta uygun.
Cenk, Metin'in vermiş olduğu linkteki 600RR 2006 model ve 14250 YTL...http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4482418
Vaaaaaaaaay bizim Cenk Supersport makina bakıyooor... Rüyamda görsem inanmazdım. Seçmiş olduğun makinalar arasında çok limitlerde kullanan biri olmadığını veya yarışmayacağını göz önünde bulundurursak senin açından performans farkı olmayacaktır. O yüzden hanginin tipi hoşuna gidiyorsa bence onu al. Ancak bu tip makinaları bilen bilmeyen kullandığından makinanın temiz olması çok önemli. Eski model olup diğerlerinden daha temiz makina olabilir. Ben yarış yüzünden artık o kadar çok sanayide bulundum ki, pert olan motorları bile kimsenin anlayamayacağı kadar göz boyayabildiklerini gördüm. O yüzden mutlaka bu işten gerçekten anlayan biriyle almak istediğin motorları incelemeni şiddetle öneriyorum. Sadece dış görünüşü değil, ufak tefek detaylar makinanın başına neler geldiğinin göstergesidir.
CERRAHI, croner
ZX6R tip olarak o kadar değil ama R6 tip olarak benim hoşuma gidiyor R6 da fazla güçlü makina tırsıyorum o yüzden. bide bütçe kısıtlı 2004 modelden yukarsında fiyatlar uçmaya baslıyor mecburen 2. el takılıyorum
camadan Suzuki her yönden dikkatimi cekiyor aslında![]()
14.000 ytl bütçeye çok rahat suzuki gsx1400 alabilirsin racing değil naked ama 260 kadran var 260 da yapıyor gözlerimle gördüm üst komşumuzda var ben bindiğimde tırstım biraz2003-2004 modelini 14.000 ytl ye bulabilirsin. ha bu arada 1400cc diye tırsma 600cc racelerle aynı beygir civarı 109 beygir var ve de racelerde genelde konfor bulunmaz aynı güçte konforlu bir makina istiyorsan suzuki gsx 1400 ü tavsiye ederim
Burda önemli olan 260 yapması değil ki :silent:
Hem gsx'in kasası bana kalırsa çok kötü ..
Hemde gsx arkadaşın aradığından daha farklı bir alet .. Adam SS arıyor sen gsx yazmışsın arkadaşım :queen:..
Herkesin hayalinde farkli bir SS vardir.. Benimki de R1 ama R6'ya da hayir demem.. R6 dan tirsiyorsan otekilerden de tirsmalisin bence.. Hepsi 600 cc ve SS makinalar zira.. 100 Km hiza ulasmalari arasinda en fazla 1 saniyelik farklar olacaktir..
ne bileyim ben bayaa sevdim o motoru güç 600 lük ss ile aynı :mrgreen:
Resmini koyduğun motorun Cenk'in yazmış olduğu modellerle ne ilgisi var? Resimdeki 2006 model ZX-636R...Kale bodur
motor budur