Honda 600 RR-Yamaha R6-Suzuki GSX-R600-Kawasaki ZX-6R

Sizce Hangisi ?

• Honda 600 RR

Oy: 99 30.9%
  • Yamaha R6

Oy: 88 27.5%
  • Suzuki GSX-R600

Oy: 84 26.3%
  • Kawasaki ZX-6R

Oy: 49 15.3%

• Kullanılan toplam oy
    320
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hangini alırsan al arkadaşım hepsi JAPON dönüp arkana bakma satmak istersen hepsi satılır tutulan makineler,kişisel tercihim honda 600 rr çünkü artık yerli sayılır ve servisleri mükemmel arkadaşım aldı 16.200 ytl ye 2005 model herşeyinden memnun hayırlısı olsun.:cat:

boy

Vaaaaaaaaay bizim Cenk Supersport makina bakıyooor... Rüyamda görsem inanmazdım. Seçmiş olduğun makinalar arasında çok limitlerde kullanan biri olmadığını veya yarışmayacağını göz önünde bulundurursak senin açından performans farkı olmayacaktır. O yüzden hanginin tipi hoşuna gidiyorsa bence onu al. Ancak bu tip makinaları bilen bilmeyen kullandığından makinanın temiz olması çok önemli. Eski model olup diğerlerinden daha temiz makina olabilir. Ben yarış yüzünden artık o kadar çok sanayide bulundum ki, pert olan motorları bile kimsenin anlayamayacağı kadar göz boyayabildiklerini gördüm. O yüzden mutlaka bu işten gerçekten anlayan biriyle almak istediğin motorları incelemeni şiddetle öneriyorum. Sadece dış görünüşü değil, ufak tefek detaylar makinanın başına neler geldiğinin göstergesidir.

@Marlboro Man
Cenk, Metin'in vermiş olduğu linkteki 600RR 2006 model ve 14250 YTL...

Son düzenleme:
Vaaaaaaaaay bizim Cenk Supersport makina bakıyooor... Rüyamda görsem inanmazdım. Seçmiş olduğun makinalar arasında çok limitlerde kullanan biri olmadığını veya yarışmayacağını göz önünde bulundurursak senin açından performans farkı olmayacaktır. O yüzden hanginin tipi hoşuna gidiyorsa bence onu al. Ancak bu tip makinaları bilen bilmeyen kullandığından makinanın temiz olması çok önemli. Eski model olup diğerlerinden daha temiz makina olabilir. Ben yarış yüzünden artık o kadar çok sanayide bulundum ki, pert olan motorları bile kimsenin anlayamayacağı kadar göz boyayabildiklerini gördüm. O yüzden mutlaka bu işten gerçekten anlayan biriyle almak istediğin motorları incelemeni şiddetle öneriyorum. Sadece dış görünüşü değil, ufak tefek detaylar makinanın başına neler geldiğinin göstergesidir.

motor almaya giderken yanında sende git bence, kazıklanmasını önleyici etken olarak :)

ben r6 yada zx636r derim ama fiyatından haberim yok suzukide guzel ama sadace gorüntü olarak cvp verıyorum performansına bişe diyemem

Makinalar eskidikçe yedek parça konusu önem kazanmaya başlıyor... Kawasaki alırsan yedek parça konusunda sorun yaşayabilirsin... Suzuki'nin yedek parça piyasası hakkında pek bir bilgim yok . Yamaha alırsan çok daha ucuza yedek parçalarını bulursun fakat yedek parça getirtmen uzun sürebilir. Honda'ya gelince , Honda'da yedek parça sorunu kesinlikle yaşamazsın fakat Yamaha'ya göre çok daha pahalıdır. Bunları da düşünmek gerek almadan.

Moderatör
CERRAHI, croner
ZX6R tip olarak o kadar değil ama R6 tip olarak benim hoşuma gidiyor R6 da fazla güçlü makina tırsıyorum o yüzden. bide bütçe kısıtlı 2004 modelden yukarsında fiyatlar uçmaya baslıyor mecburen 2. el takılıyorum

camadan Suzuki her yönden dikkatimi cekiyor aslında :)

Herkesin hayalinde farkli bir SS vardir.. Benimki de R1 ama R6'ya da hayir demem.. R6 dan tirsiyorsan otekilerden de tirsmalisin bence.. Hepsi 600 cc ve SS makinalar zira.. 100 Km hiza ulasmalari arasinda en fazla 1 saniyelik farklar olacaktir..

14.000 ytl bütçeye çok rahat suzuki gsx1400 alabilirsin racing değil naked ama 260 kadran var 260 da yapıyor gözlerimle gördüm üst komşumuzda var ben bindiğimde tırstım biraz :) 2003-2004 modelini 14.000 ytl ye bulabilirsin. ha bu arada 1400cc diye tırsma 600cc racelerle aynı beygir civarı 109 beygir var ve de racelerde genelde konfor bulunmaz aynı güçte konforlu bir makina istiyorsan suzuki gsx 1400 ü tavsiye ederim

GKN

hepsi birbirinden kral makinalar
06 olsa gsx-r derdim ama 03 te r6:cat:
hee hepsi kaliteli ve eğer temizse sorunsuz makinalar
hangisini beyeniyosan onu al derim :)

cenk hocam bence 2004 kawasakiyi al memnun kalırsın o senın en ıyı 600 cc ı secılmıstı.
ve kullandıgım motor benım sureklıç.
sert bı makınada degıl acıkcası tek sorunu dıreksıyonu cok alcak bılekler agrıyo asırı derecede

14.000 ytl bütçeye çok rahat suzuki gsx1400 alabilirsin racing değil naked ama 260 kadran var 260 da yapıyor gözlerimle gördüm üst komşumuzda var ben bindiğimde tırstım biraz :) 2003-2004 modelini 14.000 ytl ye bulabilirsin. ha bu arada 1400cc diye tırsma 600cc racelerle aynı beygir civarı 109 beygir var ve de racelerde genelde konfor bulunmaz aynı güçte konforlu bir makina istiyorsan suzuki gsx 1400 ü tavsiye ederim

Burda önemli olan 260 yapması değil ki :silent:

Hem gsx'in kasası bana kalırsa çok kötü ..

Hemde gsx arkadaşın aradığından daha farklı bir alet .. Adam SS arıyor sen gsx yazmışsın arkadaşım :queen:..

Herkesin hayalinde farkli bir SS vardir.. Benimki de R1 ama R6'ya da hayir demem.. R6 dan tirsiyorsan otekilerden de tirsmalisin bence.. Hepsi 600 cc ve SS makinalar zira.. 100 Km hiza ulasmalari arasinda en fazla 1 saniyelik farklar olacaktir..

ben halen 600cc SS ler varken 1000cc lerin trafiğe çıkmalarının yasak olmalarını tercih ederim.... pist makinalarını alıp yolda r6nın yapamadığı ne yapacaksınız acaba o fazladan 400cc ile... 400cc fazladan 2 motor eder valla :)

ne bileyim ben bayaa sevdim o motoru güç 600 lük ss ile aynı :mrgreen:

600'lük SS ile aynı ama onun da hacmi 1400cc .. Piyasadaki toyota corolla megane golf gibi arabaların hacmiyle aynı :queen:

Ama gsx de sağlam bir alet.. Pek hız için değil zevk makinası o .. Kaptırdın mı gider mi gider orası ayrı :cherry:

Sanırım 2001 yılında üretimi durdurulmuş .. Ama gerçekten çok şık bir motor bana kalırsa .. Daha sonra 2004 yılında Suzuki GSX 1400Z diye bir model çıkarmışlar .. 2001 modeli daha güzel 2004 yapımının egzozları biçimsiz olmuş

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Kale bodur
motor budur
ZX6R-blk-2006.jpg

boy

@death
Kale bodur
motor budur
Resmini koyduğun motorun Cenk'in yazmış olduğu modellerle ne ilgisi var? Resimdeki 2006 model ZX-636R...

Konuyla alakasız resim koyacaksak, al sana resim...

1000RR
CBR-1000-RR_tot.jpg

600RR
Complete-CBR600RR-2007_.jpg

ZX-6R
kawazxr6r_2007_1.jpg

GSX-R1000
suzuki_k5_tot_0.JPG

Son düzenleme:
2008 haziranda alacam demiş arkadaş.
o zamana kadar köprünün altından çok sular akar, fikri değişebilir veya herhangi bir modele odaklanabilir. yeni bir model gelebilir belki.

eger 2008 hazirana kadar aynı düşüncede kalırsan verdigin listeye göre R6 diyorum.

ss başlıgında bilgi paylaşan arkadaşların yazdıklarına biraz daha fazla kulak verirsen senin için daha yararlı olabilir. bu bir kaide değil, benim kanaatim sadece. ss başlıgındaki arkadaşlardan daha bilgili ve daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka vardır.

boy

Eee Cenk? Sen bu konuda ne diyorsun? 2008 ortasında alacaksan bence 2005 veya 2006 model bir motor al derim.

Cenk senin motosiklet tecrüben nedir ? Yanlış anlama, hiç konuşmadık bu konu da ondan soruyorum.. Motorun neydi ? Kaç km tecrüben var, hangi motorla ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar