işte yeni imajım :))))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Keşke belden yukarı çekseydin resmi.......

Güle güle giy...........

vay güzel yakışmış beah bak benide özendirdin şimdi haa... benim bi mont eksik bide düzgün bi kask almam lazım...

bende alınca korumaları müsait bi yerde kapıştırırız artık canavarları..:cherry:

Son düzenleme:
dostum hayırlı olsun. güle güle kullan asfalt yüzü görmez inşallah.

abicim sen motosiklet sektöründe gizli ajan olarak mı çalışıyosun dikkatimi çekti herkesi motoru değiştirmesi konusunda ikna etmeye çalışıyosun bunun altından bişi çıkmasın sonra :mrgreen:

herşey sizin için abi be...herşeyin en iyisi....:)

mete hoca ben seni ççözdüm senin kim olduğunu biliyorum ama söylersem türkiyede yeryerinden oynar chp %barajı geçemez :p

güle güle kullan yakışmış.birde dizlik alsan tam süper olurmuş.yanlız bu havalarda çok bunalırsın. yanında deodorant bulundur derim.

her eldiven alan konu açarsa yandık valla.

sonuçta moto sohbet kısmına yazdım ve tanıdığım biçok kişiyle sevincimi paylaşmak istedim.)+) olarak korumanın önemini dile getirerek korumasız kullanan arkadaşlara örnek olurum diye düşündüm.

haklısın tubiş ama kemerle takım olmuş sanki :cherry:

adidas falan ama beyaz giymek zor olur :p

neyse olayı korumalıklardan spor ayakkabılara getirmeyelim :mrgreen:

güle güle giy. güle güle kullan :bounce:

Allah sağlam olup olmadıklarını denemeyi nasip etmesin :wiinkk:

iyi sürüşler :cat:

teşekürler ama motor vitesli olmadığından ayakkabılar temiz kalıyor:wiinkk:

ne koruması benım motorum bıle yokk :salut: bu arada tubiş senın msj lar neden azaldıı ?? yoksa ıkı tane mı uyelıgın varr ?? :p

bence önce ehliyet,sonra korumalar,ve en son motoru al:cat:

ozrace hayırlı olsun arkadaşım yeni imajın...:p bu arada ne dicem revit eldinin hangisinden aldın merak ettim doğrusu...bende fuarda bitane aldımda şimdi 2-3 parmağım dışarda kaldı ne yazıkki çok kaliteli olduğundan...:pale: mümkünse yakından çekip fotosunu koyabilirmisin...

teşekürler dostum:pen kısa zamanda fotoğrafını çekip koyucam merak etme:cat:

şimdi sırada o düldülü değiştirmek var............:pgüle güle kullan...

ah abi ahh şu askerlik olmasa çekmiştim zaten altıma vitesliyi:pale:

Keşke belden yukarı çekseydin resmi.......

Güle güle giy...........

vallahi bilemedim:cherry: ama böyle daha bi karizma değilmi:wiinkk:

vay güzel yakışmış beah bak benide özendirdin şimdi haa... benim bi mont eksik bide düzgün bi kask almam lazım...

bende alınca korumaları müsait bi yerde kapıştırırız artık canavarları..:cherry:

seni özendirmek ne mutlu bana.en kısa zamanda alırsın inşallah.umarım bütün olmayan arkadaşlar özenirde alırlar.kapışma meselesine gelince vallahi o kadar profosyonel olduğumuzu sanmıyorum.ama buluşup birlikte takılabiliriz:wiinkk:

Ee hade hayırlı olsun sonunda alabildin sende benim gibi :mrgreen:

sorma alamasaydım çıldırıcaktım.2 haftadır ne alacağıma karar veremiyodum aldım kurtuldum:cherry:

güle güle kullan yakışmış.birde dizlik alsan tam süper olurmuş.yanlız bu havalarda çok bunalırsın. yanında deodorant bulundur derim.

dizlikte alıcam en kısa zamanda.deodorant konusuna gelince olabilir.benim aklıma hiç gelmemişti teşekürler:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim hayırlı olsun inş üzerinde sadece aksesuar olarak durur hic bi zaman asfalta değmez inş:rendeer:

güle güle kullan.. yakışmış .. motor sönük duruyor yanlız yanında onada el atsan süper olucak:cat:

hayırlı olsun bende eldiven almayı düşünüyorum aldığın ürün hakkında bilgi verirsen iyi olur rahatmı dayanıklımı vs.

iyi dileklerinize sonsuz teşekürler arkadaşlar:mrgreen:

güle güle kullan.. yakışmış .. motor sönük duruyor yanlız yanında onada el atsan süper olucak:cat:

ahh abicim gaza getirme zaten askerlik var yoksa ben alacağımı biliyorum(vitesli):wiinkk:

hayırlı olsun bende eldiven almayı düşünüyorum aldığın ürün hakkında bilgi verirsen iyi olur rahatmı dayanıklımı vs.

en kısa zamanda fotolar gelecek.dayanıklımı bilmiyorum yeni aldığım için ama dayanıklı gib gözüküyor.rahatmı dersen biraz alışmam lazım.birazda esnemesi lazım.zamanla olacak onlarda sanırım:cat:

güle güle giy...bi köşeye koyup da çürümeye mahkum etme :p

ayıp ettin kullanmasam alırmıydım.(full koruma şart):wiinkk:

abi deri olanlar süper ya ...

güzelde bu sıcakta buharlaşırsın ama.kışın iyi olur onlar:wiinkk:

seni özendirmek ne mutlu bana.en kısa zamanda alırsın inşallah.umarım bütün olmayan arkadaşlar özenirde alırlar.kapışma meselesine gelince vallahi o kadar profosyonel olduğumuzu sanmıyorum.ama buluşup birlikte takılabiliriz:wiinkk:

inşallah darısı bize.. bende şu izinimi kullanim.. eğer maddi durum yeterse bişeyler alıcam.. şimdilik idareten korumalarım var kask dizlik eldiven..

kapışmayız be kardeş gezeriz tabi...:cat:

inşallah darısı bize.. bende şu izinimi kullanim.. eğer maddi durum yeterse bişeyler alıcam.. şimdilik idareten korumalarım var kask dizlik eldiven..

kapışmayız be kardeş gezeriz tabi...:cat:

gezmek in,kapışmak out:cherry:

bu arada arkadaşlar işte korumaların yakın fotoları

işte eldiven:
dış kısım

eldivenin bu kısmı taksiciler için özel yapım:cherry:

iç kısım

bu peteklerin bi görevi varmı acaba:silent:

buda mont:
önden

önden 3 kademeli kapatma var
1-fermuar
2-çıt çıt düğme
3-cırt cırt yapışkan

beyaz çizgiler gece ışık vurunca parlıyor ve 3M malzemeden
ayrıca CE belgeli

kollar ayarlanabiliyor çıt çıt lı

arkadan

bu kısımda bellik görevi görüyomuş.almana gerek yok dedi satan arkadaş

pantalon için fermuar bağlantısı var

ayrıca;
-içinde çıkartılabilen astar mevcut
-içinde cepleri var
-dış kısmında 4 adet cep mevcut
-korumalar çıkartılabiliyor
-kollar(el kısmı) cırt cırt lı ayarlanabilir
-en önemlisi normal korumalara artı olarak montun dışında kabartma şeklinde omuz ve sırtda ped korumalar var
-karizmatik:cherry:

çok kullanışlı bir mont.yani iyiki almışım diyebiliyosunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar