dostum hayırlı olsun. güle güle kullan asfalt yüzü görmez inşallah.
abicim sen motosiklet sektöründe gizli ajan olarak mı çalışıyosun dikkatimi çekti herkesi motoru değiştirmesi konusunda ikna etmeye çalışıyosun bunun altından bişi çıkmasın sonra :mrgreen:
Beyaz ayakkabı olmamış be
Hayırlı olsun.. :wiinkk:
her eldiven alan konu açarsa yandık valla.
haklısın tubiş ama kemerle takım olmuş sanki :cherry:
adidas falan ama beyaz giymek zor olur
neyse olayı korumalıklardan spor ayakkabılara getirmeyelim :mrgreen:
güle güle giy. güle güle kullan :bounce:
Allah sağlam olup olmadıklarını denemeyi nasip etmesin :wiinkk:
iyi sürüşler :cat:
ne koruması benım motorum bıle yokk :salut: bu arada tubiş senın msj lar neden azaldıı ?? yoksa ıkı tane mı uyelıgın varr ??![]()
ozrace hayırlı olsun arkadaşım yeni imajın...bu arada ne dicem revit eldinin hangisinden aldın merak ettim doğrusu...bende fuarda bitane aldımda şimdi 2-3 parmağım dışarda kaldı ne yazıkki çok kaliteli olduğundan...
ale: mümkünse yakından çekip fotosunu koyabilirmisin...
şimdi sırada o düldülü değiştirmek var............güle güle kullan...
Keşke belden yukarı çekseydin resmi.......
Güle güle giy...........
vay güzel yakışmış beah bak benide özendirdin şimdi haa... benim bi mont eksik bide düzgün bi kask almam lazım...
bende alınca korumaları müsait bi yerde kapıştırırız artık canavarları..:cherry:
Ee hade hayırlı olsun sonunda alabildin sende benim gibi :mrgreen:
güle güle kullan yakışmış.birde dizlik alsan tam süper olurmuş.yanlız bu havalarda çok bunalırsın. yanında deodorant bulundur derim.
güle güle kullan.. yakışmış .. motor sönük duruyor yanlız yanında onada el atsan süper olucak:cat:
hayırlı olsun bende eldiven almayı düşünüyorum aldığın ürün hakkında bilgi verirsen iyi olur rahatmı dayanıklımı vs.
güle güle giy...bi köşeye koyup da çürümeye mahkum etme![]()
abi deri olanlar süper ya ...
seni özendirmek ne mutlu bana.en kısa zamanda alırsın inşallah.umarım bütün olmayan arkadaşlar özenirde alırlar.kapışma meselesine gelince vallahi o kadar profosyonel olduğumuzu sanmıyorum.ama buluşup birlikte takılabiliriz:wiinkk:
inşallah darısı bize.. bende şu izinimi kullanim.. eğer maddi durum yeterse bişeyler alıcam.. şimdilik idareten korumalarım var kask dizlik eldiven..
kapışmayız be kardeş gezeriz tabi...:cat: