Öncelikle
MEcİt e
Çook teşekkür ediyorum,bu yoğun ve talihsiz gününde beni karşılayıp ağırladığı için.Dedim ya abi "1 Ağustos sana yaramadı..." YEMEK için de çok teşekkürler:cherry::rendeer:
Mecit arkadaşına geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin.Acil şifalar diliyoruz kendisine.Sana da geçmiş olsun.
Bu arada o motor 200 ü hemen vuruyo mu:queen::queen::queen::bounce::bounce: :queen::queen:
Fotoğraflar her zamanki gibi yine
MURAT abi de ama abi sen bana resimleri gönder de ben biraz modifiyeleyim onları,hazır
ONUR(dondurmania) ve SERKAN abi buradayken balonsuz kaçırmak olmaz.HAHAahhahahaaa
ONUR!u en son Çeşme de uskumrularla becelleşirken hatırlıyoruz...Unutmayalım unutturmayalım...
:queen::queen::queen::queen::queen::bounce::bounce:

Bu arada
ÖZLEM in çocuk sevgisine hayran kaldım...Nasıl seviyor çocukları aman allahım(anladın sen onu)
Veee mutlu son...Dönüşte ki sucuk ekmek olayını es geçmeyelim demiii.Ya Umut yıllardır geçtin yoldan ama burnun koku almaz senin,alsa bile katagorin farklı hahhaaa
HAa ama Gökalp ve UMUT cezalı,onların cezalarını vermek için sahneye davet ediyoruz kendilerini...Hemşire... NEŞTER!!!!:silent::silent::silent:
Katılan tüm dostlara Teşekkürler,Sucuk yiyen arkadaşlara da buradan HAN DUVARLARI şiirini okumak istiyorum.:wiinkk::wiinkk:
YİNEE DEE ŞAHLAANIYOOOOR AAMMMAAA....(uyumam lazım)
akşam saatlerinde eğitimim olmasından ve dun geceyi nedenini belirsiz bir şekilde hatırlıyamamamdan

dolayı bu gece aranızda olamıyacagız arkadaşlarr hepinize iyi eğlenceler
kazasız belasız dikkatli sürüşler.....
şansa değil bilgiye güvenin.....
ÇAĞATAY üçgenin iç açıları toplamını öğrendik gibi ama ben bi tekrar edeyim...iki kenarın toplamı bi kenarı sağdan geçerse,sakıncalarının toplamı,sola bakarak geçmekden kırkının da kulpu kırık küp müydü neydi yaa karıştı kaldı...Bizi bi çözsene ÇAĞATAY hoca!!!! :rendeer::rendeer::rendeer::wiinkk:hahahahaaaaaaa:queen::queen::queen::bounce::bounce: