Sence bence motoru cok ıstedın ve Ahtın var sanırım onu yerıne getırmemıssın habıre kısmet olmuyo motorla duzgun gıtmek
Aman Beterı olmasın Allah korusun.
Sence bence motoru cok ıstedın ve Ahtın var sanırım onu yerıne getırmemıssın habıre kısmet olmuyo motorla duzgun gıtmekAman Beterı olmasın Allah korusun.
Bende motosiklet cok ıstıyordum ve sanırım bende Alırsam sole yapacam falan fılan demısım ama hatırlamıyorum ve aldıgımdan berı sorunları bıtmedı hıc tad aalamdım bıde 2. ayı cok buyuk kaza yaptım araba ıle carpıstım sonra 2 ay gectı bı daha yaptım ama basım beladan kurtulmuyo belkı bazı arkadaslara sacma gelebılr ama bı yaslı emeklı hoca vardı ona gıttım sordum dedıkı motoru cok mu ıstedın Ahtın varmı dedı bende belkı vardır hatırlamıyorum dedım oda hatırlasan yerıne getırsen daha ıyı olur dedı ama hıc olmazsa bı fakıre para ver dedı bende hemen bırını buldum yardım solenmes aslında ama fakırın bırını 50 ytl verdım ondan sonra cok sukuru basıma bısı gelmedi.Belkı sans belkı kader dı ama ıcımdekı kusku ve sıkıntıyı atlatmıs olduım.Allah bı daha kaza bela vermesın.
dostum geçmiş olsun sen bi hocaya git nazar var sende nazar
he bide deniz kenarında motura binme![]()
kıllıtarkan;756935' Alıntı:kardeşim martı yüzücü değil uçucu
sanki minübüs yoluna gelemez![]()
abi yaaa walla bi imam haip mezunu olarak onerecegim ilk once bi hamam arkasından bi imam arkasından bi sadaka ver inşallah düzelirsin hala olmadıysa acil tarafından boğaz manzaralı bi mezar ayarla kendine
neyse işi şakası bi tarafa çok gecmıs olsun allah kazadan beladan korusun
Bulaşmadıgın husumet kalmamış ya
Korumaları tamamladıktan sonra artık rahat rahat düşersin
Hehe geçmiş öenmli olan sende birşey olmaması
Bu arada martılarda güzel çıkmış![]()
bence bi hamama gittttt.....:mrgreen::mrgreen: