fazer kullanıcısıyım
Yaklaşık 5000-6000 km yaptıgım fazerım benim ilk motorum du ve sunu söyleyebilirim ki bu gayet dengeli bir araç..
Benim birhayli hatalarımı topladı..
Şunu da belirtmek isterim ki motorum frenleri öyle cok güvenli degil arkadasların dediği gibi arka tekeri cok cabuk kitliyor gerci cok kullanmıyosunuz ama kombine fren yapmak gerektiginde biraz sakin olmak soguk kanlı davranmak gerekiyor..
Sehir için de mükemmel bir makina cok kıvrak ve atik..
Düşük devirler konusunda arkadaslara katılıyorum bazen insanı düşük devirlerde üzebiliyor altınızda ki alet 8000 devirden sonra mutasyona ugruyor sanki direk olarak agresifleşiyor..
Sonuç olarak mutlaka eksik ve güvensiz yanları mevcut özellikle de frenle ilgili ama alınacak bir makina diyorum..
Artcının cok rahat edecegini özellikle uzun yolda söylemek zor arka kısım biraz rahatsız ama bu beni baglamaz derseniz cok önemli degil tabii..
Virajlar da ben hiç sıkıntı yasamadım gerci cok agresif bir kullanıcı degilim ama hiç beni üzmedi virajlarda...
Servis konusuna gelince biraz sıkıntılı parca degişimi için arkadaslar sizi acil degilse sıkıntınız 2-3 ay bekletebiliyor ve pesinden sizin kosmanız gerekiyor

Ama öyle pahalı bir servis durumu yok...
Yakısına gelince bu tamamen size baglı derim çünkü aleti 8000 devirin üzerinde kullanmak istiyorum zevk almak altımda ki gücü hissetmek istiyorum derseniz yakar ama ben sakin ve emin giderim derseniz yakısı normal..
benim motorumda akrapovic egzoz vardı sesi mükemmeldi egzozun herkese tavsiye ederim eger fazer varsa akra da olacak cünkü diger türlü makina cok sessiz sizi araçların farketmesi kolay olmuyor..
Fazer cıların sitesi de var arkadaslar gayet cana yakın ve yardımseverler tavsiye ederim kendileriyle iletisime girin..
Arkadaslar cok düsünmeyin ve cok cok da öyle arastırayım alayım olayına girmeyin MÜKEMMEL bir makina yok bu sınıfta hiç eksiği olmayan birinde olan artı diğerinde yok (tabii para bayılıp BMW almak hariç ayrıca servis de verilen paralar da sıkıntı olmayacaksa

)
Ben alın derim sıkıntı yasamazsınız kafanızı da cok bulandırmayın!!!!