vay metroseksüel errrkekk geldi bea...helal olsun...biraz parlak ama kanka olsun...gencsin...olur bu yaşlarda...önemli olan kıllar değil işlevi...:queen:
ben bilmem aga...moldovada gözün açılmıştır artık...![]()
Kılsız ve göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer.....
Ula ne kası... Kemiklerin sayılıyor...... Fürekle takılma çok ye az şişmanla....:queen:
dostum ben 4 senedir body buildingle uğraşıyorum kusura bakmada bende kas göremedim bee![]()
dostum ben 4 senedir body buildingle uğraşıyorum kusura bakmada bende kas göremedim bee![]()
sen ardı ardına bu kadar cümle kurabiliyomudun?? son zamanda kendini geliştirdin herhalde.normalde paragrafın yarısında takılman lazımdı.:queen::bounce:ArkADAŞ ne güzelde yazmış bende 6 senedir vücut geliştirme sporu yapıyorum senin gibi oğlanlar yanıma gelip benden program istiyo( bu arada kışın arkadaşın salonunda hocalık yapıyorum ) spirnofum kendi kendini kandırma kaslıyım filan diye:mrgreen: biceps ,triceps ,omuz,göğüs bi bok yok daha doğrusu çöp gibisin acil kilo alman lazım senin nbir dost tavsiyesi:wiinkk:
kızlardan pek zaman kalmıyo vucud işlerine.kalıyoda o vücud işleri başka işler.ama muthiş bel kaslarım var ,anladınız siz onu:queen::queen::queen::queen::queen:bbaday vur dedik öldürdüno kadarda diil yani...fiziki yapısı bence çok uygun göğüsler geniş omuz başları gelişmeye çok müsait kısaca vucud ben gelişmek istiyorum die bağrıyo
eğer body başlarsan süper bi vucudun olur tabi bi 10 kilo saf kas kazanman lazım buda 2 seneyi bulur
bbaday vur dedik öldürdüno kadarda diil yani...fiziki yapısı bence çok uygun göğüsler geniş omuz başları gelişmeye çok müsait kısaca vucud ben gelişmek istiyorum die bağrıyo
eğer body başlarsan süper bi vucudun olur tabi bi 10 kilo saf kas kazanman lazım buda 2 seneyi bulur
ben arkadaşı teşvik edeyim demiştim ama onun aklı malesef belden yukarı çıkamıyo...bu durum vucudunun kötü olmasından dahada kötü![]()
emin ol her konuda senden daha mantıklı ve daha akıllı düşünebilirim.asla uçkur düşkünü olmadım.sen burda geyik yaparken yazdığım bişeyi gerçek sanman hata.beni tanıyanlar böyle demezler.istersen sor forumdan tanıyanlara :farao::farao::farao::farao:
hişşşşş kimse kimseyi paylamadı.hem sana gelceğine yuksek gerilim hattına sarılırım daha iyi.üzerime düşersen falan o göbekle,mazallah yerden jiletle kazırlar beni :queen::queen:Bakımsız Tarzan ... Nolldu adamın payını verirler işte..... Herkes babaday la ben mi sandın.....
Bu kaçıncı takıldığın adam.... Bizden başkası anlamaz seni yavrucum.... Gel abinin kıllı göbeğine.....:queen:
mantıksızlığın tanımadığın biri hakkında böyle saçma bi şey düşünüp ve bunu yansıtman oldu.ve ayrıca hiçte takılma falan değildi,dhaa çok eleştiriseldi.beni tanımıyosun etmiyosun her konuda benden daha mantıklı ve akıllı düşünebileceğini nerden biliyosun mantıkszlığın burda belli oluyor.bende şaka yollu takılayım biraz üstüne yüklenym demiştim fazla alınmışsın kusura bakma neyse hayırlı günler
sorumu soruluyor sorun bakayım@SmirnouF kızların en cok beyendikleri kas Abdominal yeter oda sende fazlasıyla vardır. her body ci çıkaramaz o kası kolayına. çıkarsada çabuk kaybolur bünye yetmez hı haha . 2000 senesinden beri fitnes-body-body bulding