Hakan (ihsanhakan) abimizin nikahına tüm MT üyeleri davetlidir.

vayihsan baba büyüksün. süper ya çok sevindim senin adına hadi hayırlısı allah mesut bahtiyar etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim gerçekten çok sevindim abi :queen::cherry: bende istiyorumkı motorumu kendinden kıskanmayacak oda benım iki teker sevdalısı olsun da bir gün ansızın karşıma çıkıversin ne güzel olurdu ya darısı tüm bekar arkadaşlarımın başına diim artık ne diim:salut:çok duygulandım ya hu

sonuna kadar katılıorum nerde ölesi ama :salut:

seninle tanışmadık ama allah mesut etsin gelmeyi isterdim ama iş iş iş :salut::salut::salut:

Darısı diğer gençlerin başına:).Şimdiden mutluluklar diliyorum.Hakan Abimizin karizması yeter be! Yengemizde motorcu zaten.İki motorda kocasınlar inşallah:mrgreen:.%99 nikahta olucam.Akşamına program varmı patron?

GKN

abi hayırlı olsun
malum motorum yok, bu taraftan giden ve artçı alabilecek biri varsa katılmak isterim
bu arada akşamki telefonun için teşekkülrler hakan abi

hakan beyle tophanede tanışmıştık..kendisine ömür boyu mutluluklar diliyorum burada olursam inş.katılacam..

Super Moderator
allah mesut bahtiyar etsin abi size güzel bi konvoy oluşturmak laızm orda unutulmaz olsun bari evett konvoya kimler katılıyo bakimmmm:queen::queen:

Adaşıma ve değerli eşlerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz...

İzmir Mt den Hakan

Sevgili [MT] ailesine çok teşekkür ederim.Mesaj çeken tüm arkadaşlara en içten sevgilerimi yolluyorum.Arkadaşlar şu an çok duyguluyum çünkü 22 senedir aynı şirkette çalışıyorum bunun en az 15 yılı md.lük geri kalanı rehber olarak sizden gördüğüm ilgi ve alakayı onlardan maalesef görmedim.Sevgili arkadaşlar gelenler ERKEK tarafını temsil edeceklerdir zira benim ailem bu andan itibaren sizlersiniz.Alper kortej işini ve gelenler için listeyi ltf sen ayarlarmısın rica etsem ben nasıl yapılacağını bilmiyorum akşamınada hep beraber bişeyler yaparız,sevgili Pınar sen olmadan olmaz unutma elcikleeeer.:rendeer::rendeer:

Hakan abi tebrikler ve bir omur boyu mutluluklar. Bir yastıkta kocayasınız insallah...

Arkadaşım mutluluğunun kesintisiz devamını dilerim,nikahta görüşmek üzere.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun abı,bır omur boyu mutluluklar,gelmeye calısacagım.:)

Ağva'nın yavaş ve hızlıları! Sizler özellikle gelinki diğer arkadaşlara yol göstereceksiniz:mrgreen:.En taze grup sürüşü tecrübesi sizde zira:cherry:
(Zira mı? Zira ne yahu?:silent:)

Son düzenleme:
Hakan abime sonsuz mutluluklar dileriz. Bizler yolda olacağız ancak, akşam yapılabilecek bir toplantıya yetişiriz diye umut ediyoruz. Kazasız belasız döndüğümüzde tekrar tebrik edeceğim abiy.:rendeer::rendeer::rendeer:

Arkadaşlar kusuruma bakmayın telaşımızdan dolayı siteye sık giremiyorum herhalda beni affedersiniz.Msj yollayan herkese sonsuz tşkler.Ömerli ve Ağva tayfası sizleri bekliyorum ona göre ve diğer arkadaşlar sizleri orda görmek bizi çok mutlu edecektir,sevgiler.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah mutlu mesut bahtıyar etsın....allah bı yastıkta kocatsın....boy boy cocuklarınız olur ınsallah....
darısı butun bekarların basına....tabı benımde basıma...:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nikah'tan sonra dimi konvoy Alper?

nikahtan sonra hocam :cat:

ardından bide boğaza karşı bi çay abicim tophanenin oralarda kaliteli bi çay bahçesi vardı manzarası falan süper olan biyer bizim bi arkadaş evlendiğindede nikahın ardından oraya gitmiştik :rendeer: oraya ne dersin hakan abi :bounce::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar