Hakan (ihsanhakan) abimizin nikahına tüm MT üyeleri davetlidir.

metalgod dostum,13:00 gibi merasim biter gibi.Alper'de uğraşıyodu organizasyon için.Artık orada olan herkesle birlikte uygun görülen yere gelicez.Benim için bütün yollar düz:mrgreen:.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oh tim bu iyi olmuş :mrgreen:

nikahtan sonra hocam :cat:

ardından bide boğaza karşı bi çay abicim tophanenin oralarda kaliteli bi çay bahçesi vardı manzarası falan süper olan biyer bizim bi arkadaş evlendiğindede nikahın ardından oraya gitmiştik :rendeer: oraya ne dersin hakan abi :bounce::cat:

Semih yeri biliyorsan gideriz sen öncülük yaparsın ama benzin almayı unutma:queen::queen::queen:

Sevgili arkadaşlar,bugün nikahımıza gelen,işleri dolayısı ile gelemeyen,msj yollıyan tüm dostlarımız ve kardeşlerimize gönülden teşekkürler.Mükerrem-Hakan Çağın:rendeer:

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :rendeer: saat 14:30 diye kalmış aklımda nerden kaldıysa 15:00 gibi geçebildim karşıya anca, konvoyun kalanını yakalayabildim :cherry:

Hakan abiy,
şindi girdik eve, az yol yorgunluğu ile beraber.
ömür boyu mutluluklar dileriz ve en kısa zamanda beraber gazlamak, kamyonlara meydan okumak umudu ile:p:p

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :rendeer: saat 14:30 diye kalmış aklımda nerden kaldıysa 15:00 gibi geçebildim karşıya anca, konvoyun kalanını yakalayabildim :cherry:
Komtan çok sağol,tşkler,artık tatil dönüşü biraraya geliriz.
Hakan abiy,
şindi girdik eve, az yol yorgunluğu ile beraber.
ömür boyu mutluluklar dileriz ve en kısa zamanda beraber gazlamak, kamyonlara meydan okumak umudu ile:p:p

Sevgili kardeşim Muzaffer ve eşi Eylem çok teşekkürler,sağolun tatil dönüşü biraraya gelip hepberaber Ağvada yarım kalan sohbetimize devam ederiz inşallah.
(Rakılı-balıklı):queen::queen::queen:

Rakı-balık sizin köleniz olsun abiyy:rendeer:
Çok sevindik, mutluluğunuz sınırsız olur işallah. Tatil yolunuz açık olsun, yollar rahat, bazı 4 teker sürücülerinin tadınızı kaçırmasına müsaade etmeyin.:cat: Genelde tatlı, sakin, ortalama hızınızı koruyan bir yolculuk dilerim. Mıcır uyarıları olan levhalar yeterli ve hatta bazen gereksiz yere fazla ihtimamlı:cat::cat:
Görüşürüz abiyy:rendeer::rendeer::rendeer:

Kazasız belasız sürüşler

Mükerrem-Hakan ikilisiyle olan bir resim var.Artık işbilir bi arkadaş scan edip yollıycak bu başlığa (Patron:wiinkk:).
Balayına gitmiyomusunuz abicim?

Mükerrem-Hakan ikilisiyle olan bir resim var.Artık işbilir bi arkadaş scan edip yollıycak bu başlığa (Patron:wiinkk:).
Balayına gitmiyomusunuz abicim?

Kardeş yarın sabah 06.00da yola çıkıyoruz,Honda rebel ve Bws 100.Rotamız Tekirdağ-Gelibolu-Aziz Şehitlerimize ziyaret-Çanakkale-Assos(geceleme 1 veya 2 gece)-Ayvalık.Ama tabiiki motorcunun sağı-solu belli olmaz bakarsın uzamış gitmişiz:queen::queen::queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tekrar tebrikler Hakan abicim...

dsc01630ak7.jpg
dsc01626hz7.jpg
dsc01629kv1.jpg

dsc01624mu5.jpg
dsc01622mx7.jpg
dsc01619ds0.jpg

Helal Skull:cat::cat:
Sayende katılamadığımız törenin fotoları sayesinde avunduk biraz.:rendeer:
Yoldaydık yaaa:pale:
Bir de denizotobüsü (ferry) rötar yaptı:pale:
Teşekkürler skull

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizim resim nerde topluuk resmi :p hani sizin parayla aldıgınız resim atında bende alayım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar