Hakan (ihsanhakan) abimizin nikahına tüm MT üyeleri davetlidir.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu mutlu gününde sitemizin değerli üyesi Hakan abimiz 5 Ağustos saat 12:00 Şişli Evlendirme Dairesindeki (taksim) nikahına tüm üyelerimizi davet ediyor.

Kendisine şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

davetiye01tb1.jpg

davetiye02dc6.jpg

ihsanhakan

Hakan abi Alper'i Tavlada yeniyorken :)
img3699mediumbd2ho7.jpg

Hakan abi Şile gezisi
img8478sq6.jpg

Allah mutlu etsin. Bizim gibi toy degiller o nedenle biz edecegimize onlardan ancak biz alırız nasihatleri :mrgreen:

hakan abi allah mesut bahtiyar etsin bakalım o gün ayarlayabilirsem gelmeye çalışıcam

Sonrasında bir kutlama olacakmı?
Ben 4te işten çıkıyorum, sonrasında bişeyler olacaksa memnuniyetle katılırım..
Hakan abi darısı başımıza inşallah, allah bür ömür boyu mutlu etsin sizi..

abi bendende hayırlı olsun.darısı başımıza...
hı...
ne diyorum ya ben...bi an olayın akışına kaptırdım kendimi:p

vayihsan baba büyüksün. süper ya çok sevindim senin adına hadi hayırlısı allah mesut bahtiyar etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim gerçekten çok sevindim abi :queen::cherry: bende istiyorumkı motorumu kendinden kıskanmayacak oda benım iki teker sevdalısı olsun da bir gün ansızın karşıma çıkıversin ne güzel olurdu ya darısı tüm bekar arkadaşlarımın başına diim artık ne diim:salut:çok duygulandım ya hu

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi gelenelerin listesini yapalım en üste beni yazalım :)

tüm iyi dilerklerimi orda söylicem abi!

Hayırlısı olsun ne diyeyim... Ama ben 40 ıma kadar evlenmeyecem :mrgreen: hayatımı çürütmek değil yaşamak istiyorum :p

Mutlulukar diliyoruz hakan abi evlendin diye gezileri aksatmassın işallah yoksa darılırız ha.gerçi yengemizinde motoru varmış sanırım artık beraber bekleriz.ayrıca gelin arabası yerine gelin motoru yapalım sana bi goldwing ayarlıyalım :)

Mutlulukar diliyoruz hakan abi evlendin diye gezileri aksatmassın işallah yoksa darılırız ha.gerçi yengemizinde motoru varmış sanırım artık beraber bekleriz.ayrıca gelin arabası yerine gelin motoru yapalım sana bi goldwing ayarlıyalım :)

Allah mesut, bahtiyar etsin.. Fikirde güzel bence :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar