hayalımdekı motorumu aldım sonunda NX4 FALCON

Yakışmamı heççççççç :p :mrgreen: :queen: Sana da çok yakışmış.... :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebikler valla adına çok sevindim nice nice motorlşara kazasız belasız sürüşlere

hayırlı ugurlu olsun.. kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle... güle güle kullan...:rendeer:

Heee o mesele, resim bol canım, şimdi albümü taşımayayim buraya.. :mrgreen: Benim ekürüm var, sağolsun hiç yanlız bırakmıyor beni :) ::blushani

Hayırlı Uğurlu Olsun...

kazasız belasız kullanman dileğiyle

41 kere + 25 kere maşallah diyorum...

:cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın

hayırlı olsun Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin inş...:rendeer:

iyi günlerde kullanman dileğiyle...hayırlı uğurlu olsun:cat:

Ne kadar güzel bir motormuş, güle güle, kazasız belasız kullanırsın inşaAllah. Honda'nın sitesinde göremedim, satıştan kaldırmışlar bu güzel motoru. sahibinden.com'da birkaç tane var. İzmir plakalı olan gayet temiz görünüyor. Acaba ben de böyle bir motosiklet kullanabilir miyim günün birinde, nasip...

achille kardesim hayirli olsun tekerine tas degmesin. Bu motorlarda vibrasyon olayi nasil? Yuksek devirlerde titresim var mi?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne kadar güzel bir motormuş, güle güle, kazasız belasız kullanırsın inşaAllah. Honda'nın sitesinde göremedim, satıştan kaldırmışlar bu güzel motoru. sahibinden.com'da birkaç tane var. İzmir plakalı olan gayet temiz görünüyor. Acaba ben de böyle bir motosiklet kullanabilir miyim günün birinde, nasip...

dusunursem degıl keske kullanıpda karar verebılsen,trafıkde cok cılgın bır makına oldugunu anlamıs olurdun,ısmaıl abı sen bence al..:)

achille kardesim hayirli olsun tekerine tas degmesin. Bu motorlarda vibrasyon olayi nasil? Yuksek devirlerde titresim var mi?

tsk ler kardesım,aksıne uzun yolda koltuk cok rahat yorgunluk hıssetmıyorsun oto banda 160 a kadar cıktım sadece ruzgarın etkısı fazla oluyor sonucda enduro makına....

ne kadar bu alet güzel bişiye benziyo

6500 ytl.sorunsuz bır makına.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan...

tsk ler dostum:)umarım senınde olur.

Son düzenleme:
hocam nazar değmesin Maşaallah diyelim, hayırlı olmasını temenni ederiz.. paranın ne önemi var.. önemli olan miktarı.. 5500 lira verip çin malı(sözde motosiklet) alanlar'da var değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar