Ustat unuttun galıba gecen bır mayısta beyoglundakı mevzuyu. Aılesının gozunun onunde vatandasa atılan tokatı. Kaldıkı o beyfendı mevzuya "memurbey neoluyor..." dıye gırmıstı. atılan o tokat tum T.C. vatandaslarına atılmıstı. ama ne oldu? hıcbırsey. Olmasıda beklenmıyordu zaten. Bu mılletın evlatları bırak polıs unıforması normal bır guvenlıkcı unıforması gıydıgınde ruh degıstırıyor(bakınız hastahane guvenlıkcısı).
neyse topıgı kıtlemeden cakalaza gecmısolsun dıyorum. sebep olmayalım sımdı gece gece
Abicim gerekli yerde gerekli mudahaleyi yapmazsanız aynen o begenmediginiz olaylar devam eder.
Sana simdi basımdan gecen bir olayı anlatayım sen haklımıyım haksızmıyım ondan sonra söyle.
Bir gun bir arkadasım rahatsızlandı (baygınlık, sinir krizi gecirdi) ve Samatya acile götürdük. Ana bir baktım acilin kapısında hicbir gorevli yok. Sedye baktım o da yok. Taburelere oturmuslar onlarda acilin danısmasına birilerinin gelmesini falan bekliyorlar.
Girdim iceri adam kucagımda KİMSE YOKMU diye bagırdım. Baktım ses seda yok. arkadası koydum orada oturan insanlardan musade isteyip bankın uzerine. İceri dogru yurudum. Baktım bi odada icerden sesler geliyor. Öyle delirmişimki kafamdan dumanlar cıkıyor. Kapıya bir tekme koydum acılıp geri kapandı kapı artık vurusumun siddetini sen dusun. Actım kapıyı baktım icerde acilde ki hasta bakıcılar tasıyıcı gorevliler doktor ve bir kac hemsire var.
Orada insanlar sizi ACİL gibi bir kapıda beklerken Ne isiniz var lan burda serefsizler diye bagırıp cagırmaya basladım adamlar kacan kacana. Kapıdan kacana geciriyorum bir tane en sonunda ust kapının guvenligi geldi beni dısarı cıkartıı 3 tane benden iri yarı adamlar. Sonra kapıda sigara icerken yaslı bir teyze geldi Oglum senden Allah razı olsun yoksa bu adamların bizimle ilgilenecegi yoktu dedi.
Simdi sen söyle bakalım yanlısmı yapmısım dogrumu ?
O polisin numarasını alıp daha sonra mahkemeye ver bak bakalım ne oluyor.