29 Temmuz 2007 Pazar / Şile - Ağva Gezisi

Ya ben hastalanıyor gibiyim. :S

Listeye yazmışsınız ama yalan olabilirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10-metalgold
::deliir::::koop::::exclaim:::rantinp:::148::

Ankaradan katilmak isterim geziye ama cumartesiden gelmeyi dusunuyorum. Cumartesi aksami icin kalıcak yer bakıcam kamp alanı yahut ucuz pansyon tarzi bi yer bilen varmi ? ? ?

orda uygun pansiyonlar var.kalma sorunun olmaz.baktın olmadı motorun üstünde yatarsın nede olsa yaz:cherry:

bu arada bi aksilik çıkmazsa bende gelmeye çalışıcam +1 ile :cat:

orda uygun pansiyonlar var.kalma sorunun olmaz.baktın olmadı motorun üstünde yatarsın nede olsa yaz:cherry:

bu arada bi aksilik çıkmazsa bende gelmeye çalışıcam +1 ile :cat:

ozrace arkadaş cumartesi istanbula geliyomuş, cumartesi akşamı istanbulda kalacak bir yer soruyor

boy

@Pınarr
Yaa ben "bana cumarteside pazarda uyar" diyenlere gıcık oluyorum yaaa :( Ben hem cumartesi hemde pazar çalışıyorum, ayıptır ayıp
Pınar zaten senin motor Yücel Motor'da değil mi? Ben geçen hafta orada görmüştüm motorunu... Belki de almışsındır bu zamana kadar.

bende geçen ay gitmiştim.çkmiş olduğum fotoğraflardan koyayım dedim.bu arada denize felan girilecekmi?

işte ağvaya gidiş yolundan manzaralar

buda kumsaldan manzaralar

bide kendi resmimi koyayım:mrgreen: buda ağva dan

ozcare dostum deniz nasıldı peki temizmiydi...:silent:

deniz çok güzeldi temizdi.kumsal biraz pis gözükebilir.oda ateş yakmış dengesizler çalı çırpı dağılmış kumlara.ama sadece ön tarafta.arka tarafları temizdi.ama dediğim gibi su süperdi yani tertemizdi şimdi bilemem ama.kirletmedilerse tavsiye ederim :cat:

bu geziye katılmayı çok isterdim.....:pr:
sık sık yapılıyodur umarım bu gezilerr.....

gülümseee sen gelemesende senin vekilini götürecem geziye gelirse

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bende bazı terslikler olabilir beni listeden cıkarında dayak falan yemeyelim ben terslik olmasa buluşma yerine gelirim gelemezsem size iyi eylenceler dikkatli ve yavaş sürün neticede gezmeye gidiyorsunuz :)

:cherry::cherry:
10-metalgold
::deliir::::koop::::exclaim:::rantinp:::148::

bak ben gelmeye bilirim birine soyle sana yedek bir bidon benzin alsınlar yanlarına :cherry:

meraba ben siteye yeni geldimm motorumm yok ama ist gezilerinde ardçı olmak isteriim

selam aramiza hoş geldin eger kesin gelicem deseydim ben alırdım seni ardcı olarak ama benim kesin degil :rendeer:

Son düzenleme:

GKN

bende gelicem büyük ihtimal, ama neyle gelirim bilmiom,
r6 yarın sabah itibarı ile didime dooru yola çıkıyor bi arkadaşımla beraber, 1 hafta ayrılıyorus kendisiylenn:salut:
ama ben genede bi motor bulur gelirim, artçı da alabilirim:cat:

inekler .......

arkadaşlar bu yukardaki resimde görülen inekler giderken karşımıza çıkarsa nası bir tepki veriyoruz bunlar kamyonlardan bile tırsmıyolar bizi hiç görmezler.gerçi benim motor hindistan malı olduğundan durup biraz tapınmam gerekebilir :) size yolda yetişirim artık ne yapalım yarı hindistanlıyız ineklere saygımız büyük .......:queen:

arkadaşlar bu yukardaki resimde görülen inekler giderken karşımıza çıkarsa nası bir tepki veriyoruz bunlar kamyonlardan bile tırsmıyolar bizi hiç görmezler.gerçi benim motor hindistan malı olduğundan durup biraz tapınmam gerekebilir :) size yolda yetişirim artık ne yapalım yarı hindistanlıyız ineklere saygımız büyük .......:queen:

bu hafta rivaya giderken iki veya üç kez aralarından geçtim benim motora tren'e bakar gibi baktılar.ispanyadaki gibi değiller yada haberleri yok:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende gelıyorum arkadaslar....yanlız alper yokmu yahuu.

Arkadaşlar bnde geliyorum.Motor'un şu an hava ve subap ayarı yapılmamışl durumda ve kafasına öre ara sıra istop ediyo çalışmıyo falan(giderken diil tabi,dur kalklarda).Nese en kötü ihtimal beni dönerken biri çeker iple :D:p..nesee geliyorum anlicanz..Babaçi gelmemezlik yapma lutufen..
80 ile seyir etmeyi kabul eden artçıda alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar