29 Temmuz 2007 Pazar / Şile - Ağva Gezisi

Ankaradan katilmak isterim geziye ama cumartesiden gelmeyi dusunuyorum. Cumartesi aksami icin kalıcak yer bakıcam kamp alanı yahut ucuz pansyon tarzi bi yer bilen varmi ? ? ?

guzel bi gezi olucak galiba arkadaşlar bende başlıgı takip edicem iş durmuna gore gelmeye calışıcam ama arkadaki tın tın gruptan:p

mrb

meraba ben siteye yeni geldimm motorumm yok ama ist gezilerinde ardçı olmak isteriim

pinkyyy aramıza hoşgeldin.
bir tanışma topiği açmanı ve kendini biraz tanıtmanı tavsiye ederim.
kask-mont temin edebilirsen ben de artçı alabilirim.

Arkadaşlar selam, bir terslik olmazsa ben de geleceğim. Listeye dahil ederseniz sevinirim. Görüşmek üzere...

Beni artcı alabilecek birileri var mı? :) :cherry: :rendeer:

Motor servisten çıkamıyacak sanırım o güne kadar :salut:

Aaa ayıp ettin, ben alırım senı artçı ama ben 4.leventde oturuyorum, otrak buluşma noktasına gel alim ordan. :)

ben kefken projemi erteledim.yalnız pazar günü şile yolunun ne halde olduğu malumunuz aşırı kalabalık oluyor.günümüz yollarda geçmesin:pale:

Boşver bizde ağır ağır gideriz fenamı gezi süper olur.

Yaa ben "bana cumarteside pazarda uyar" diyenlere gıcık oluyorum yaaa :(
Ben hem cumartesi hemde pazar çalışıyorum, ayıptır ayıp :p

Elcikler nerdeeeeeee,sen gelde ben onlardan vazgeçtim.Şu an cam lazım:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankaradan katilmak isterim geziye ama cumartesiden gelmeyi dusunuyorum. Cumartesi aksami icin kalıcak yer bakıcam kamp alanı yahut ucuz pansyon tarzi bi yer bilen varmi ? ? ?

way animal :p isteriz deseydin bari :cherry:
25 zoo :p

kesin olmamakla beraber bende katılıcam büyük ihtimal ama kesin katılırım diyemem günün ne oluca belli olmuyor ama benide ekelyin listeye gelemessem dövmessiniz dimi

kesin olmamakla beraber bende katılıcam büyük ihtimal ama kesin katılırım diyemem günün ne oluca belli olmuyor ama benide ekelyin listeye gelemessem dövmessiniz dimi

ekliyorum hemen , bu başlıkta 39.mesajda yazmıştım zaten yazdırıp gelmeyenleri dövmüyoruz.

(Başka işkence metodları geliştirdik :mrgreen:)

çok eğlenceli bi gezi olucak hissediyorum şu metotlarıda tatmak lazım çok sadizt gördüm seni

mert senden korkulur fazer üstünde sen sırtında motorlu testere şileye ağaç kesmeye motorun yanlarınada heybe yaptımı kışın yakacagı bedavaya getirirsin güzel iş te bizide kesersin sen orda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar