Ankaradan katilmak isterim geziye ama cumartesiden gelmeyi dusunuyorum. Cumartesi aksami icin kalıcak yer bakıcam kamp alanı yahut ucuz pansyon tarzi bi yer bilen varmi ? ? ?
orda uygun pansiyonlar var.kalma sorunun olmaz.baktın olmadı motorun üstünde yatarsın nede olsa yaz:cherry:
bu arada bi aksilik çıkmazsa bende gelmeye çalışıcam +1 ile :cat:
ozrace arkadaş cumartesi istanbula geliyomuş, cumartesi akşamı istanbulda kalacak bir yer soruyor
Pınar zaten senin motor Yücel Motor'da değil mi? Ben geçen hafta orada görmüştüm motorunu... Belki de almışsındır bu zamana kadar.Yaa ben "bana cumarteside pazarda uyar" diyenlere gıcık oluyorum yaaaBen hem cumartesi hemde pazar çalışıyorum, ayıptır ayıp
ozcare dostum deniz nasıldı peki temizmiydi...:silent:
gülümseee sen gelemesende senin vekilini götürecem geziye gelirse
10-metalgold
::deliir::::koop::::exclaim:::rantinp:::148::
meraba ben siteye yeni geldimm motorumm yok ama ist gezilerinde ardçı olmak isteriim
arkadaşlar bu yukardaki resimde görülen inekler giderken karşımıza çıkarsa nası bir tepki veriyoruz bunlar kamyonlardan bile tırsmıyolar bizi hiç görmezler.gerçi benim motor hindistan malı olduğundan durup biraz tapınmam gerekebilirsize yolda yetişirim artık ne yapalım yarı hindistanlıyız ineklere saygımız büyük .......:queen:
geçen hafta kazada kolum kırılmasaydı gelirdim hatta daha servise bile vermedim motorumur: