slm arkadaşlar yeni katıldım aranızaa.......
antep de motor yasak denmiş
yok öyle bişey bilginizee duyurayımm... rahat rahat gidebilirsiniz antebe
Serdar abi elbette gezilerimiz var. Hatta forumda en aktif mt gruplarından birisidir Gaziantep mt. Eğer buralara gelme planınız varsa, başımızın üstünde yeriniz var. herzaman bekleriz. Aydemir abimle(grup lideri) özelden görüşebilirsin.Gaziantep MT niye bu halde anlayamadım.:cyclopsan
Hani Kilis'te öğretmenlik yapmasam, Antep'i görüp bilmesem diyeceğim ki bu memlekette motosiklet kullanan yok.:silent:
Hiç mi bir araya gelip bir yerlere gitmiyorsunuz ? Bir gezi fotoğrafı bile yok.Başka ulusal motosiklet sitelerine mi üye arkadaşlarınız ?
Antep'e gelecek olsam kimi göremem gerek, motosiklet sevdalısı diye kimlerin yanına gitmem lazım ?
Haydi sağlıcakla kalın.
Gaziantep MT niye bu halde anlayamadım.:cyclopsan
Hani Kilis'te öğretmenlik yapmasam, Antep'i görüp bilmesem diyeceğim ki bu memlekette motosiklet kullanan yok.:silent:
Hiç mi bir araya gelip bir yerlere gitmiyorsunuz ? Bir gezi fotoğrafı bile yok.Başka ulusal motosiklet sitelerine mi üye arkadaşlarınız ?
Antep'e gelecek olsam kimi göremem gerek, motosiklet sevdalısı diye kimlerin yanına gitmem lazım ?
Haydi sağlıcakla kalın.
slm arkadaşlar yeni katıldım aranızaa.......
antep de motor yasak denmiş
yok öyle bişey bilginizee duyurayımm... rahat rahat gidebilirsiniz antebe
Merhaba gulumseee Aramıza hoşgeldin. Umarım yakın zamanda tanışırız.
arkadaslar selam herkese osmaniyeye geldiginizde ilgilenemedik kusura bakmayın osmanıyede degildim.hımmm buu arada bu hafta yine bir gezi planımız var sanırım k.maraşın başkonuş diye bir piknik alanı var duymuşsunuzdur oraya gidilecek gelirseniz çok memnun oluruz hoşçakalın
İlgisi için cycle27,SaLToN,cbr125repsol ve Aydemir Kardeş'e teşekkür ederim.Davetlerine Motosiklet23 olarak icap edeceğiz bir gün inşallah.
Galiba gezi forumuna koymuşsunuz fotoğraf ve yazılarınızı.Oysa ben Gaziantep MT il grubuna bakarak o yorumu yapmıştım.
Niçin gezi fotoğraflarınızı il grubuna da koymuyorsunuz ? Gaziantep MT'ye bakan her kişi bana benzer düşüncelere sahip olacaktır şu anda.
Sağlıcakla kalın.
İlgisi için cycle27,SaLToN,cbr125repsol ve Aydemir Kardeş'e teşekkür ederim.Davetlerine Motosiklet23 olarak icap edeceğiz bir gün inşallah.
Galiba gezi forumuna koymuşsunuz fotoğraf ve yazılarınızı.Oysa ben Gaziantep MT il grubuna bakarak o yorumu yapmıştım.
Niçin gezi fotoğraflarınızı il grubuna da koymuyorsunuz ? Gaziantep MT'ye bakan her kişi bana benzer düşüncelere sahip olacaktır şu anda.
Sağlıcakla kalın.[/QUOT
bence de mt il grubuna ait olan resimlerin burda olması lazım....