(MT Gaziantep) Nurdağı gezisi.

22 Nisan Nurdağı gezimizide kazasız belasız tamamladık. Nurdağının bol virajlı yolları bizleri biraz daha tecrübe sahibi yaptı ve Nurdağının o eşsiz manzarası beni birkez daha büyüledi. Ve işte devamı.

Saat 12:30 Ali abi'nin (Aydemir) dükkanının önünden harekete hazırız.
s7300343dk8.jpg

Gaziantep'ten çıkıyoruz önümüzde 70 km yol var.
s7300345za8.jpg

s7300346ys6.jpg

Kimine göre dinlenme kimine göre zehirlenme (sigara) molası:)
s7300451ng2.jpg

Ve tekrar yoldayız.
s7300449ym9.jpg

Aranızda doğu tarafına gelen olduysa mutlaka bu yoldan geçmiştir.
s7300471bi9.jpg

Ve işte beni herzaman büyüleyen manzara.
s7300467zt9.jpg

Zerda dizisini izlediyseniz şelaleyi hatırlarsınız. İşte o şelale
s7300545xs9.jpg

s7300547mu2.jpg

Fazla vakit kaybetmeden hemen yemek hazırlıklarına başladık hepimiz çok açız. Menüde bol acılı çiğ köfte ve salata var.
s7300567pr5.jpg

Tatlı bir yemek telaşı sardı herkesi bu arada bende fotoğraf yakalamaya çalışıyor ve etrafı geziyorum.
s7300565oa9.jpg

Ali abi herzamanki gibi yine doğruyor. Ellerine sağlık abi Sende olmasan aç kalacağız.
s7300568et9.jpg

Mehmet Ali Köftemizi yoğuruyor. onunda ellerine sağlık.
s7300569op5.jpg

Ve işte soframız hazır.
s7300595ps0.jpg

s7300597gc7.jpg

Yemeğimizi yedikten sonra şöyle bir çevreye göz atalım dedik.
s7300634vl8.jpg

Mağaranın içerisinde çok pis bir koku vardı içeriye kimse giremedi. Zaten yüz ifadelerinden belli oluyor.
s7300635al0.jpg

s7300637at1.jpg

Gaziantep MT nin yeni üyesi Abdulrahman abi (Apower) yeni aldığı cross motosikletini test ediyor.
s7300576uz9.jpg

Ve artık eve dönüş zamanı geldi.
s7300643un7.jpg

s7300658oe5.jpg

s7300714ah9.jpg

Adrenalin arayan harun(cbr125repsol) 80-100 km hızla giderken dayanamayıp bıraktı ellerini:) Tam bir çılgın:)
s7300693pp7.jpg

Son düzenleme:
çok güzel manzaralar :cat:
virajdan dönerken harika gözüküosunuz :cherry:
elinize yüreğinize motosikletinize fotoğraf makinanıza sağlık :)

İlk yorum gelmiş bari bende ikinci yorumu yapayım hemen, salton ellerine saglık süper düzenlemişsin, resimler cok güzel cekilmiş cogundan hic haberim yok ceken arkadasların ellerine saglık, cigköftenin tadı hala agzımda Memet kardes ellerinize saglık:cat:

ohoo gaziantep mt yine yapmış yapcağanı.abi kaç gezidir şaşıyorum ben şipşak bütün et ürünleini yapıyorsunuz.elinize emeğinize sağlık.

muğla mt den selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim çok keyif aldık köftenin tadı halen damağımızda desem yeridir manzara ise mükemmeldi herşey çok güzeldi çok şükür kazasız belasız gittik geldik bi sorun yaşamadık yolda 5-6 saatlik bi geziydi ama çok keyif aldık doğrusu haftaya bambaşka gezilerde görüşmek ümidiyle...

Gaziantep MT

Harun...

merhaba gaziantep mt bu hafta da aranızda yoktum belliki çok güzel eğlenmişsiniz.allah kaza bela vermesin. inşallah haftaya beraberiz. bu hafta sonu gezi sebebiyle aranızda yoktum yoksa kaçırmazdım.haftaya görüşürüz inşallah

süpersiniz. boğazımıza düşkünlüğümüz aynı. makine(hasan) ve ben bugün gaziantepe gelmeyi çok istedik ama hatayı 3 günde ancak bitirdik. yakın bir zamanda misafiriniz olmak isteriz. Adana MT den selamlar.

öncelikle gezinin tertip edilmesinde aydemir kardeşime teşekkurler benim yeni taniştıgım apower arkadaşınma hoş geldin demek istiyorum gercekten güzel aynı zamanda keyifli bir gezi oldu zaten çigköfteye diyecek sözüm yok ellerine saglık mehmet kardeş :cat: :cat: :cat: manzaranın mukemmelligi ile nasıl yuvarladık çigkofteyi anlatamam:rendeer: :rendeer: :rendeer: emegi gecen herkese cok teşekkürler BETTER27 SAYGILAR GAZİANTEP MT

ohoo gaziantep mt yine yapmış yapcağanı.abi kaç gezidir şaşıyorum ben şipşak bütün et ürünleini yapıyorsunuz.elinize emeğinize sağlık.

muğla mt den selamlar

Sağol Şahin Biz Antepliler genelde sofra zenginliği ve damak lezzeti ile nam salmışızdır. Her yiyecek türünden bir yemek yapıyoruz : ) Onun için menü seçmede zorlanmıyoruz.: )

Muğla MT ye selamlar sevgiler.

eroldayı;644147' Alıntı:
çiğköfte için ellerinize sağlık paylaşımınız için saolun

Erol abi şöyle yakınlarda olsaydın da senide soframıza davet edebilseydik.

süpersiniz. boğazımıza düşkünlüğümüz aynı. makine(hasan) ve ben bugün gaziantepe gelmeyi çok istedik ama hatayı 3 günde ancak bitirdik. yakın bir zamanda misafiriniz olmak isteriz. Adana MT den selamlar.

Valla Erhan biz doğulular ağzımızın tadını biliyoruz. Hatay geziniz umarım güzel geçmiştir. Gaziantep’e ne zaman gelirseniz başımızın üstüne, bizde sizleri bekliyoruz. Şöyle iki sofrayı birleştirip Halil İbrahim sofrası yapmamız gerek.

Adana’ya Selamlar

güzel gezi olmuş elinize ayağınıza motorunuza sağlık yollar da baya iyimiş:cat:
Allah devamını getirsin
Konya MT'den Selamlar:rendeer:

:cat: güzel gezi olmus paylasım için tesekkürler :cat:

çok güzelbir gezi olmuş
MT.Gaziantep demek artık lezzetli yemekler anlamına gelmeye başladı.
abicim hiçmi erinmediniz çigköfte leğenini oraya taşımaya.
kendinize iyi bakın selamlar.

istanbulMT'den bir Gaziantepli olarak sizinle gurur duydum. Yolunuz hep kolay olsun. Istanbul'dan sevgiler...:rendeer:

gaziantepliler gezi yapar da o gezi çiğköftesiz olur mu

ben ben beş yaşına kadar gaziantepte büyümüşüm bu yüzden bizim ev yemeklerimizde gaziantebin kokusu vardır harika bir gezi
ellerinize sağlık

Gaziantep İl Temsilcisi

gelin erhan bekleriz zaten pazar gunu nurdagın tepesıne kadar cıkmişsınız bizde aşada ovadaydık yakınmişiz denk gele bilirdık Adana MT ye selamlar

adana mt sizleride aramızda gormekten mutluluk duyacagız selamlar GAZİANTEP MT better27 {irfan}

Gezi,fotolar ve manzaralar çok güzel.Ama her seferinde yemek faslına gelindiğinde, iştahımı kabartan resimleri gördüğümde beni nasıl zayıflayacağım konusunda bir endişe alıyor.Yapmayın kardaşlar bi tarafımız şişecek gecenin bu vaktinde.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar