20 Temmuz 2007 - MT Yaz Partisi - 2007@2007 CT Lucky Party

sizinle birlikte olmak çok keyifliydi emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler

Bunlarda Videolar çok karanlık ve birşey anlaşılmıyor :mrgreen:

abi ne anlaşılması arkadan gelen seslere ve görüntülere bakarsak sanki bir insanlık faciası yaşanıyor gibi adamlar halaymı çekiyor yoksa millet birbirinimi boğazlıyor hiç bir şey anlaşılmıyor valla :queen::queen::queen:

videolardan birşey anlayan varsa banada anlatabilir mi:silent::p

başka resim yok mu:silent: bukadarcık mı::xcrying:::xcrying:

Super Moderator
walla güzel eğlendik
bi ara baktım sadece biz eğleniyoduk sanki millet bakınıodu öle sağa sola oynamaya gelen bizden başka kimse yooktu:queen:

öncelikle tuğrul'a bu gece için tesekkurler:rendeer:
ve en cokta İbrahim 'e beni getirdiği için ayrıca o olmasaydı okadar eglenemezdik sanırım :)
erhan iyiki karanlık cıkmış videolar :):):)

1. videoda sanki hu çekergibi bir şeyler var müzikle beraber...:queen:
2. video da da sanki gençlik korku filmi gibi duruyo... ilk kim öldü anlamadım:queen: ilk başta alperi gördüm gibi ama.. :queen:

eğlenceniz güzel görünüyo da bir de yan yan izleme derdi olmasa.... :queen:

allah neşenizi bozmasın...

evet şimdi birazda resimler konuşsun...:bounce:

ilk buluşma mekanımız beşiktaş iskele çay bahçesi...08:30 toplantı saati...biz 08:50 gibi geldik...arkadaşların yarısı gelmişti zaten...

gece güzel 1.köprü semalarında havai fişek gösterileri vardı...

ve saat 10 gibi kopma mekanına doğru yola çıkış...::comico::

yaw bende arkadan trafik polisi gibin parlamışım...sanki sırtımda ampül var yaw...:mrgreen:

devamı var ama acil dışarı çıkmam gerekti özür...devamı gelicek...:bounce:

Ooooo demek kopmak için bizim gidişimizi beklediniz öyle olsuuun::158::::158::::158::::158::::158::::158::

nerde kalmıştık...heh havai fişek gösterilerinden devam...:bounce:

istanbul boğazının kartpostal olacak güzellikte bir resmi...

veeee saat 10:20 sularında mekana giriş ve muhabbetlere dalış...

veee sıra geldi gecemizin çiftlerine...
Syriana , daisy_m çifti...

Skullhunter , Starsailor çifti...(yani patron ve patroniçe...:cherry:)

buraki77 , Syriana çifti...::koop::::sas:: pardon yaw kardeşi olucaktı o...::friends:::friends:::friends:

mekandan 1-2 kare....

bizde saat 12:30 sularında ayrıldık mekandan...sanırım biz gittikten sonra kopmuş bizimkiler...:pale: 1,5 sene REİNA'nın muhasebesini tutmuş birisi olarak bi değerlendirme yapıcak olursam mekanın dekorasyonu ve kullanılan renkler gayet hoş...yalnız DJ'ler biraz başarısızdı...parçaları sıralarken 90'ların arasına duyulmamış parçaları sıkıştırmaları özellikle yeni yeni kopmaya başlayan insanlarda bi şok etkisi yarattı...özelliklede bende...:cherry: sonrasında türkçe vs.derken iyicene karıştırdılar...bizde biraz erken ayrılma kararı aldık...

yinede bizi misafir etmekteki çabalarından ve bu org.daki emeklerinden dolayı tuğrul arkadaşımıza teşekkürler...:rendeer:

Arkadaşlar şiddetli bağırsak enfeksiyonu geçiriyor olmam sebebi ile dün gelemedim :pale:

Dün akşamdan beri yatıyorum.... :salut:

Off ya gelmeyi çok istemiştim....

ErTech
Geçmiş olsun Ertekin , umarım kısa zamana iyileşirsin... Zeytinlifest'i kaçırma bare...

ErTech
Geçmiş olsun Ertekin , umarım kısa zamana iyileşirsin... Zeytinlifest'i kaçırma bare...

Teşekkür ederim Görkem...

Zeytinlifest için yıllık iznimi kullanmayı düşünüyorum... Motorumup.tesi yada salı alıcam... Haftaiçi bigün buluşp ayrıntıları konuşuruz...

Bu arada çok güzel bir gece olmuş... İçim gitti :)

Arkadaşlar şiddetli bağırsak enfeksiyonu geçiriyor olmam sebebi ile dün gelemedim :pale:

Dün akşamdan beri yatıyorum.... :salut:

Off ya gelmeyi çok istemiştim....

kardeşim çok geçmiş olsun...bak üzüldüm şimdi...ama neyse boşver herşeyden önce sağlık gelir...:cat: birdahaki sefere gelirsin en fazla...:wiinkk:

tuğğğrrruuuuuulllll,
fotolar çabııııkkk,
O kadar çekmeye uğraştım senin o Profes. Makine ile, ışıl ışıl çıkmıştık yaa

arkadaşlar gece ve organizasyon için teşekkürler aranızda olmak yetiyor gerisi yalan dünyada...

Son düzenleme:
La olm Mete'nin Handrosu, ahın mı duttu ne:p:p

İştee buluşma mekanı çaybahçesi görüntüleri, İhsan Hakan, Halis (silah1), Mehmet (Discordian), Buraki77 beyefendiler ve Yasemin77, denizcieylem Hanımefendiler:cat:

:

Shot at 2007-07-21

tüm aplalarıma selam olsunda...sir burak ve zevceleri Jasmine aplam beni pek güldürdüler gece vakti...Allah onlardan hoşnut olsun emi...Jasmine abla o nası bi bakış aplam ya...:queen: Tiny Toon'daki Elmayra misali...seviyorum ben bu kişileri...:p

Muzo abi kendini ortamdan neden soyutladın...eeiii...:p gürültüye başımız gelmiyo dimi abi...ah Metenin gıymatını bilmezsin ya dilancılara ya hoppidi genclere aldanıp peşlerine düşersin...hepde üzülürsün...eee...kankalarında seni özledi yani apim...:wiinkk:yaparız bi gezi beyav...:cherry:pazara seçim varmış ama emrinizdeyim...habar verin düşem peşinize...:rendeer:

denizci eylem apladaki şu asalete bak...İngiliz hanımefendisi saray soylusu mübarek...ahhh ahh ben ona dediydim bu gemicilere denizcilere varmaaa diye...çok yalvardıı muzo efendii verdik gitti aplamızı...:)

ipraam abe ilk gördüğüm yerde seni öpecem ısıracam abi...sayende ehliyet alıcaz...sınavdan 75 aldım geçtim say...sayende adam olduk dostum be...trafikte boynumuz bükük olmuca...itinim köpeğinim apim...:p:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar