Şarköy' den MT geçti, pir geçti

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonuna kadar haklısın abisonuna kadar biliyorum büyük sorumsuzluk..ama bana sağlam bi ders oldu bidaha böle biş haytta olmaz

Uzman en pahalı parçayı sana ayırıyorum. Bileğine güveniyor isen ben burdayım :p
Ama yan çizmek yok ona göre :queen:
Tırsak davranır kaçarsan maçtan ve masraftan siteye rezil olursun benden söylemesi

yeri ve zamanı söylemen yeter en pahalı parcan nedır kı senın komple motoru alırım ya parcayla falan uğrastırma benı :queen::queen::queen:
ama önce benı yenmen lazım kaybedersen benım bır ıkı parcam var onlarıda sen alıver artık yada anahtarını bırak gıt...!!! sanırım o kadar eder :queen::queen:

selamlar
tansel

çok kolay parmağını takıyosun çeviriyosun 140 çeviriyosun 100 :D

eee SUZUKI DL650 V STROM sonuçta :) hysung yanında kanuni gibi kalıyo :p

SUZUKI DL650 V STROM :p aklıma gelince dalıyorum bi yerlere olsada yesek gibi deli gibi aşık olduğum kız gibi çok seviyom ben bu motoru yav

2008 V-Strom 650
MSRP: $6,699.00:pr:

Son düzenleme:
çok kolay parmağını takıyosun çeviriyosun 140 çeviriyosun 100 :D

eee SUZUKI DL650 V STROM sonuçta :) hysung yanında kanuni gibi kalıyo :p

SUZUKI DL650 V STROM :p aklıma gelince dalıyorum bi yerlere olsada yesek gibi deli gibi aşık olduğum kız gibi çok seviyom ben bu motoru yav

2008 V-Strom 650
MSRP: $6,699.00:pr:
Sen dalga geçeceğine önce borcunu öde bakıyım. Hani benim gidon :queen:
yeri ve zamanı söylemen yeter en pahalı parcan nedır kı senın komple motoru alırım ya parcayla falan uğrastırma benı :queen::queen::queen:
ama önce benı yenmen lazım kaybedersen benım bır ıkı parcam var onlarıda sen alıver artık yada anahtarını bırak gıt...!!! sanırım o kadar eder :queen::queen:

selamlar
tansel

Almayacağını bildiğim için motoru istemiycem ama alırım diyosa o ayrı :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben herhalde tavla oynamaya kesin tovbe ederim bu gün km saatini arıyorum bulamadım sinirlerim bozuldu....:pr:

bende gidon arıyorumda piyasada yok naapsak acaba :p

süper walla

valla Faruk Arkadaşım Linki Gösterdi .. Aradan Geçmiş biraz zaman Ama Genede Olsun : ) bizde Yeni Tanıştık Farukla.. eminim o Zamanda Tanıssaydık Eminim BEnde orada Olurdum :) MT59 Muratlı Group :p

Güzel Bir Gezi Olmuş Elinize Sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar