20 Temmuz 2007 - MT Yaz Partisi - 2007@2007 CT Lucky Party

Alperrrrrrrrrrrrrrrrr :queen: Ezik misin olum neyden bahsediyorsun :queen:

slm arkadaslar.. tugrul ben hatırlayabilirseniz eger paintball organizasyonunda zorla yakantop oynatan arkadas.... bu parti konusu uzun zamandan beri vardı ve sonunda basardık... cuma gece 20,30 buluşmasında ben herkese davetiye vericem.. her davetiye 2 kişiliktir ve mekan sekizyüz kişi alabilmektedir.. motorlar için ücretsiz bi garajımız bulunmaktadır ve mekanın en basit tarifi beşiktaştan gelirken reinayı gecince 200 metre ilerde solda... veya türkcell arenanın tam karşısında... hepinize sevgilerle umarım sizlere güzel bi eglence sunabiliriz...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erhan benide yaz bende geliyoooom hic birşey yapmasam yeni arkadaşlarla tanışmak için yine gelirim ya

fiyatlar ne bira, votka v.s.... ona göre içmeden gelelim mekan kazansın. ama pahalı ise azcık içip geliriz be yawww..

hadi millet alkol olayına o kadar takılmayın yanınızda ıcmeyen bı arkadaş getirin en iyisi siz içersiniz yanınızdakı servis ceker :p
yada sabaha kadar bekleyip ayıldıktan sora mekanın temizliğine yardım eder öyle eve gidersiniz :p

selcuk len sen arabayla gel ben motorsuz geleceğim sen beni eve bırakırsın artık akşam ben çok içecemde :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kıvırma modundaydımda hatun gördü mecburen geleces :(

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hadi millet alkol olayına o kadar takılmayın yanınızda ıcmeyen bı arkadaş getirin en iyisi siz içersiniz yanınızdakı servis ceker :p
yada sabaha kadar bekleyip ayıldıktan sora mekanın temizliğine yardım eder öyle eve gidersiniz :p

selcuk len sen arabayla gel ben motorsuz geleceğim sen beni eve bırakırsın artık akşam ben çok içecemde :p

Selçuk servis çekiyormussun :cherry:
Bostancıdan geçiyor mu abicim :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
listede metalgod +1 olarak iki kişi varım :D birde seno eklenmişim :D yani ben toplam 3 kişi geliyom partiye :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar