Arkadaşlar konumuza dönelim yine. gideceğimiz yer medeniyetten biraz uzak. Yiyecek ve içecek konusunda sıkıntı yaşamamak için tedarikli gelin. Evde ailesi ile kalanlar börek çörek vs vs yaptırsın dolma sardırsın ne bileyim köfte falan yapsınlar bence ve yanlarında getirsinler. Gece ateş yakar şiş yaparız ama yine de kendimizi sağlama almak lazım. Ekmek domates su vs gibi ihtiyaçlarımızı yoldan alırız. neyse hadi bakalım hazırlıklara başlalım.
:silent::silent:Hımmmben bagajı doldururum muratcım senle bana anca yeter :queen::queen: neyse ordagorusmek uzere...
saygılar F.T.T.
Öncelikle Aykut kardeşime geçmiş olsun diyorum.
Lodos (Serkan) saat kaç gibi bende olursunuz bugün takımları temizledim ama ne iğne kalmış ne fırdöndü ne kursun balık takım çantamı bulamadım.r:
Neyse görüşmek üzere kendinize iyi bakın keyifli sürüşler
Büyük bi aksilik olmaz ise bizde geliyoruz...:flower::flower::flower:
Aykut geçmiş olsun öncelikle ufak sıyrıklarla atlatman sevindirici......
Bu aralar sıcakların iyice bastırması ile hem bizim hemde trafikteki diğer aracların dikkat eksikliği problemini unutmayalım...Limitlerimizin birazdaha altında kullanmaya özen gösterelim arkadaşlar....güvenli sürüşü elden bırakmayalım....
Hafta sonu için uzun yol yapacak arkadaşlar için ise eğer sıcak havada uzun yol yapacak iseniz direk soguk suya yuklenmeyiniz böylelikle vucudunuzda eksilmiş olan minerallerin derişimini azaltmış olursunuz....Burdan anlaşılmasınki su içmeyecekmiyiz tabiki su içeceksiniz ,su çok fazla soguk olmamalı ve cok fazla tüketilmemek şartı ile bunun ardından ise muz;
mineral bakımından zengin olan muz kaybettiğiniz minerallere destek cıkacaktır hafta sonu herkes için kazasız belasız sürüşler
her zaman karşıya bakın
şansa değil bilgiye guvenin.......çağatay
bu topic'i tesadüfen gördüm. Biz de pazar günü demircili plajının hemen yanındaki koya gitmeyi planlıyorduk. (2hafta önce oradaydık ve ben hayatımda bu kadar soğuk deniz görmedim)
Wallace, pazar günü uyanabilirsen(!) belki görüşürüz :cherry:
sevgiler
her zaman karşıya bakın
şansa değil bilgiye guvenin.......çağatay
:silent::silent:Hımmm
Senle bana demek,hımmm...
Satış mı var yoksa burada,biz napıcaz açlıktan ölücekmiyiz ? :farao:![]()