Kanarya Adalarımı..Virjin Adalarımı...Nere Gitsem..:))

Ay şekerim yine yaz geldi...:pben tropikal iklimlere alışığım...bu yaz nereye gideceğime karar veremedim...bi yardımcı oluverin kızlar... :p

Kanarya adalarımı...Virjin adalarımı...hangisinin suyu daha temizdir...jetimle nire gitsem diyorum...bi fikir verin bana...:p

yeni moda topik bu oldu...:cherry:

hassss. kızdığımdan yazdım sana gelem diyoz sen istanbulda yok görüşemem yok izin alamam filan yapıyordun dimi :farao:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bozcaada ya git...........
suya yüksekten dalma tsunami yaparsın :queen:

olm eliniz şeyiniz baldırı cıbıldak geziyonuz...çalışıyoz öküz...patron yanıbaşımda nefesi ensemde......biz yardımcı personeliz...hastanelik bi durum olmadan kıpırdayamam...valla gamsız adamlarsınız ya...memurmuyuz lan sevk alıp 3 gün rapor alalım...şimdi elim ayağım kırılsa anında işten çıkarırlar işe yaramıyon diye...alternatifim yok...şirkette kimse yok...herşeye ben bakıyorum...ha 7 den sonra ne yapılır...cumarteside 5 e kadar...Alanyadan dayıoğlum geldi bi iş için karşılayamadım gezidiremedim...teyzeoğulları geldi yine aynı şey...bak mesaj yazarken acil Taksime çıktım...ben olmasam yerime adam yok...anlayışın kıtmı lan şebelebettin...

bozcaada ya git...........
suya yüksekten dalma tsunami yaparsın :queen:

Bora dede bak taygır müsaittir...öğlen tarla dönüşü boştur....:queen:

Son düzenleme:
olm eliniz şeyiniz baldırı cıbıldak geziyonuz...çalışıyoz öküz...patron yanıbaşımda nefesi ensemde......biz yardımcı personeliz...hastanelik bi durum olmadan kıpırdayamam...valla gamsız adamlarsınız ya...memurmuyuz lan sevk alıp 3 gün rapor alalım...şimdi elim ayağım kırılsa anında işten çıkarırlar işe yaramıyon diye...alternatifim yok...şirkette kimse yok...herşeye ben bakıyorum...ha 7 den sonra ne yapılır...cumarteside 5 e kadar...Alanyadan dayıoğlum geldi bi iş için karşılayamadım gezidiremedim...teyzeoğulları geldi yine aynı şey...bak mesaj yazarken acil Taksime çıktım...ben olmasam yerime adam yok...anlayışın kıtmı lan şebelebettin...

aha şurda siyahla kaplanmış patrona iltifat bölümünü :) senin patron bi görse tatile belki çıkarsın metehandro :queen:

bathucum biz ekmek yediğimiz insana öyle yazmayız...ki patronum mükemmel bir adamdır...arada noktalamaları görmüyonmu la...öküz bizim bbaday...

Motosikleti
kravatlı_panda' Alıntı:
Bora dede bak taygır müsaittir...öğlen tarla dönüşü boştur....:queen:
başıbozuk adamım, emir altında yaşamaya müsait değil bünyem. sen kendine bak proleter panda :queen:

ne kanarya adalarına nede virgin'e gidebilirsin.Biraz gerçekciol ve bursaya gel mısafırım ol.:)

metehan sen buraya moskova ya gel...inan pisman olmazsin..hee unutmadan burda yuzmeye gittiginde mayo almana gerek yok..:queen:

metehan sen buraya moskova ya gel...inan pisman olmazsin..hee unutmadan burda yuzmeye gittiginde mayo almana gerek yok..:queen:
mete han kardeşim yağmurun babası bu teklifi düşünmeden reddeder..:)valla üste parada verseniz o moskovaya gelmez..en azından ben öyle tanıyorum..yanılmamda:cat:

aha şurda siyahla kaplanmış patrona iltifat bölümünü :) senin patron bi görse tatile belki çıkarsın metehandro :queen:

mete_han o öküz kelimesini bana etti beni pek sever nasıl hitap edeceğini bilemez bende severim ama bide füreklik olmasa çok süper olacak

fürek' Alıntı:

tamam len şaka yapıyom zati istanbula gelsem ne yapar eder sena ulaşırım daha yok gelme durumum hemen saldırma uyuz panda

Son düzenleme:
başıbozuk adamım, emir altında yaşamaya müsait değil bünyem. sen kendine bak proleter panda :queen:

len bilmediğin cümleleri kullanma...proleter falan...:p

ne kanarya adalarına nede virgin'e gidebilirsin.Biraz gerçekciol ve bursaya gel mısafırım ol.:)

paranın imanın ve ogs nin kimde olduğu bilinmez aga...:p

abowww.ne diyin gurban...hanım duymasın kesere valla...:pistemem yan cebime koy...:cherry:

mete han kardeşim yağmurun babası bu teklifi düşünmeden reddeder..:)valla üste parada verseniz o moskovaya gelmez..en azından ben öyle tanıyorum..yanılmamda:cat:

he yapmam abi...vallah villah...Moldovya favori mekanım...:queen:

mete_han o öküz kelimesini bana etti beni pek sever nasıl hitap edeceğini bilemez bende severim ama bide füreklik olmasa çok süper olacak

benim tatlı öküz dedem...sevildiğinide bilirmiş...:queen:

tamam len şaka yapıyom zati istanbula gelsem ne yapar eder sena ulaşırım daha yok gelme durumum hemen saldırma uyuz panda

ben gelmemi diyom ama izin bitti agam...

Motosikleti
cahal_panda' Alıntı:
len bilmediğin cümleleri kullanma...proleter falan...:p
la keko üniversite mezunuyum, senin gibi ilkokul 2 den terk etmedik okulu :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar