06/07/2007 Tophanede nargile ve çay içmeye gidiyoruz

Sağolasın Kaiser' im:rendeer::rendeer:
Birazdan teslim almaya gidiyorum, fotolar yolda diyeyim o zaman:queen:

Bundan sonraki gezilerde beni beklemek zorunda kalmayacaksınız artıkın:p
akşam orada olmak isterdik, artık bir dahaki buluşmada hazır ve nazır olacağızdır:flower::flower:

evet mt'nin çoook eski gelenek ve göreneklerine dayanan tophane buluşması yine şarap tadındaydı...yine bize çok güzel insanlar tanıma imkanı verdi..taaa pendik'ten gelen arkadaşlarımıza bu yolu bizler için katlandıkları için teşekkürler...:rendeer:

erhan bu arada o senin teknoloji şaheseri cepten çektiğin fotolar nerde...:mrgreen: mert arkadaşımın makinesiyle çektiği resimlerle bizi uyutacağını sanıyosan yanılıyolsun...:p

alper_tim den daha başarılı organizasyonlar bekliyoruz, en azından nereye oturacağımız falan önceden belli olsa mesela :)

mert dostum bu şekilde gidince daha iyi oluyo hem ordan hem burdan fiyat alıp ortalığı kızıştırıp piyasayı baya düşürüyosun en azından...:bounce: 1-2 kişi gidip konuşsak böyle fiyatlara oturamazdık eminim...bu arada fiyat konusunda ortalığı karıştırıp en ucuz yere oturmamını sağlayan jameika34 arkadaşımızada teşekkürler...:rendeer:

Eline sağlık. Motorlar bizden güzel poz vermişler...

Önümden yol açan, arkamdan sabırla gelen arkadaşlara çoook teşekkür ederim.

seral dün bikaç kere yüreğimizi ağzımıza getirsende yol boyunda sağa salım seni esentepeye bıraktığımız için mutluyuz...:) ama biraz daha okul bahçelerinde falan ani fren manevra gaz kolu açma vb.hareketleri çalışsan tam süper olacak yani...:cat:

Görkemle... ultraukala ve ben Zincirlikuyuda ayrıldık...buluşup Nargileye akacaktık...tam ayrıldık bide baktım benim gidon sertleşti...bi durduk ön lastikde cam parçası var...yarmış az bişey içine dalmış...pısss ediyo...dubles olmasa beni Köprüde yaya bırakır...neyse ben 2 kere hava basarak anca eve geldim...köpüğüm var...sabah basıcam Ümraniye D&B motora gidip yaptırıp Pendiğe sınava gitcem...yani hava 10 dakkada bir iniyor sıfırıa...bu durumda nazı gelem...eve geldim hemen...sabah köpük inşallah işe yararda...Ümraniye pendik yaparım...kusura bakma alper gardaş...ultraukala ve Görkemle selam ilettim hepinize...

dostum duydum üzüldüm...sen şimdi böyle şeylere çok kafayı takarsın bilirim...bütün gece uyuyamamışsındır bile...neyse geçmiş olsun...olur böyle şeyler dert etme...:bounce:

tekrardan sıcak sohbetlerinden dolayı bütün arkadaşlara teşekkürler...:rendeer:

Son düzenleme:
Güzel bir buluşmaydı... Emeği geçen herkese teşekkürler:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
erhan bu arada o senin teknoloji şaheseri cepten çektiğin fotolar nerde...:mrgreen: mert arkadaşımın makinesiyle çektiği resimlerle bizi uyutacağını sanıyosan yanılıyolsun...:p

Sitemizin kadrolu fotoğrafcısı Mert varken bize foto konusunda laf düşmez.:cherry:
Ama senide kırmayalım tabi al bir tane foto
dsc01463hl7.jpg

Super Moderator
dün akşam gene güzel bi buluşmaya hepinizin sayesinde imza attık arkadaşlar:cat:
hepinize teşekkürler :rendeer:
kanımca iyi bi kaynaşma oldu gene aramızda :wiinkk:
gecenin finalinde dondurma olayı süperdi akıl eden arkadaşa teşekkürler:rendeer:
metehan abime geçmiş olsun inş. sınavı güzel geçerde bu talihsiz olay canını daha fazla sıkmaz:cat:
resimler için teşekkürler mert saol başka resim yokmuydu yaw:silent:
jameika34 (hakan)abime de ayrıca teşekkürler fiyat kırdırması süperdi emeğine sağlık:rendeer:

arkadaşlar dün aranıza ilk defa katıldım çokta mutlu oldum bana gençlik aşıladınız sağolun hele yenitanıştığım birçifte bayıldım allah ayırmasın kem gözlerden sakınsın(syriana-daisy-m çifti)hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz.ayrıca bugün benim doğum günüm..dogum günümün ilk saatlerinide sizlerle geçirmekten çok mutlu oldum..mete han kardeşlede tanışmayı çok arzu ediyordum ama kısmet olmadı tekeri patlamış dediler..başka zaman inşallah...bu arada pınarın tavladaki ustalığınıda yazmadan geçemeyeceğim...yapı olarak biraz sıkılgan biri olduğumdan diger arkadaşlarla ve çiftlerle bire bir tanışamadık ama hepsi çok kıymetli insana pozitif enerji veren insanlar..dün gece için hepinize teşekkürler..hoşca kalın

Alper benim makinayla erhan çekti diye ben çok çekmemiştim, onlar da şu şekildeymiş malesef:mrgreen:

img9904td8.jpg

Ama senide kırmayalım tabi al bir tane foto

erhan bi fotoyla bizi kandırcağını sanıyosan yanılıyosun diğerlerinide bekliyoruz...::yanliss: :mrgreen:

alper baba o resimlerin çoğu mert'in fotograf makinasından çıkanlar zaten asıl fotolar erhan'da...:wiinkk:

cemal yortanlı;730173' Alıntı:
arkadaşlar dün aranıza ilk defa katıldım çokta mutlu oldum bana gençlik aşıladınız sağolun hele yenitanıştığım birçifte bayıldım allah ayırmasın kem gözlerden sakınsın(syriana-daisy-m çifti)hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz.ayrıca bugün benim doğum günüm..dogum günümün ilk saatlerinide sizlerle geçirmekten çok mutlu oldum..

iyi dileklerin için teşekkürler cemal abim...bizde seni tanımaktan büyük keyif aldık...doğum günün kutlu olsun...hayatında herşey gönlünce olsun...:rendeer:

Güzel ve keyifli bir geceydi katılan herkese teşekkürler..
Aramıza yeni katılan arkadaşlara da tekrar hoşgeldiniz der,küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim..:)

arkadaşlar dün aranıza ilk defa katıldım çokta mutlu oldum bana gençlik aşıladınız sağolun hele yenitanıştığım birçifte bayıldım allah ayırmasın kem gözlerden sakınsın(syriana-daisy-m çifti)hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz.ayrıca bugün benim doğum günüm..dogum günümün ilk saatlerinide sizlerle geçirmekten çok mutlu oldum..mete han kardeşlede tanışmayı çok arzu ediyordum ama kısmet olmadı tekeri patlamış dediler..başka zaman inşallah...bu arada pınarın tavladaki ustalığınıda yazmadan geçemeyeceğim...yapı olarak biraz sıkılgan biri olduğumdan diger arkadaşlarla ve çiftlerle bire bir tanışamadık ama hepsi çok kıymetli insana pozitif enerji veren insanlar..dün gece için hepinize teşekkürler..hoşca kalın

Bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz Cemal abi, bizde seni tanıdığımız için çok mutlu olduk :)

Doğum günün kutlu olsun... Nice mutlu yıllara Cemal abi, herşeyin gönlünce olması dileğiyle..

Bende geldim buluşmaya, hala listeye ekleyebilirmiyim kendimi :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eski yeni kombinasyonu gördüm ne güzel:)

slm millet bakiyorumda baya guzel organizasyonlarda bulusuyorsunuz hadi hayirlisi kiskandim vallahi

ben bu güzel tophane gecesinde bulunamayan şanssızlardanım,birdahaki sefere inşallah orada yanınızda olmak üzere

Cemal abi doğum günün kutlu olsun nice yıllara. Ama yanımızdayken söylemeni isterdim doğrusu klavyeden kutlamazdık daha güzel olurdu :)

Seninle tavla oynamak çok zevkliydi cidden. Kompleks yok ne güzel, rahat rahat yendim ohh bee :D

evet mt'nin çoook eski gelenek ve göreneklerine dayanan tophane buluşması yine şarap tadındaydı...yine bize çok güzel insanlar tanıma imkanı verdi..taaa pendik'ten gelen arkadaşlarımıza bu yolu bizler için katlandıkları için teşekkürler...:rendeer:

mert dostum bu şekilde gidince daha iyi oluyo hem ordan hem burdan fiyat alıp ortalığı kızıştırıp piyasayı baya düşürüyosun en azından...:bounce: 1-2 kişi gidip konuşsak böyle fiyatlara oturamazdık eminim...bu arada fiyat konusunda ortalığı karıştırıp en ucuz yere oturmamını sağlayan jameika34 arkadaşımızada teşekkürler...:rendeer:

seral dün bikaç kere yüreğimizi ağzımıza getirsende yol boyunda sağa salım seni esentepeye bıraktığımız için mutluyuz...:) ama biraz daha okul bahçelerinde falan ani fren manevra gaz kolu açma vb.hareketleri çalışsan tam süper olacak yani...:cat:

dostum duydum üzüldüm...sen şimdi böyle şeylere çok kafayı takarsın bilirim...bütün gece uyuyamamışsındır bile...neyse geçmiş olsun...olur böyle şeyler dert etme...:bounce:

tekrardan sıcak sohbetlerinden dolayı bütün arkadaşlara teşekkürler...:rendeer:

OOoooo...pilooo kanka seni aktif gördüm ...:palışık olmadığım şeyler bunlar...:phe 1 de yattım 7 de kalktım...motorun işi 15 dakkada bitti...boşa stres yapmışım...dubles ise no problema...

dün akşam gene güzel bi buluşmaya hepinizin sayesinde imza attık arkadaşlar:cat:
hepinize teşekkürler :rendeer:
kanımca iyi bi kaynaşma oldu gene aramızda :wiinkk:
gecenin finalinde dondurma olayı süperdi akıl eden arkadaşa teşekkürler:rendeer:
metehan abime geçmiş olsun inş. sınavı güzel geçerde bu talihsiz olay canını daha fazla sıkmaz:cat:
jameika34 (hakan)abime de ayrıca teşekkürler fiyat kırdırması süperdi emeğine sağlık:rendeer:

alper aga kısmet olmadı...sınavda nanay be kanka...Allaha emanetiz...:p

Hepi pörtdey tu yu büyük şef...tekerle birlikte bende patladım valla...:pale:herşeyde bi hayır vardır derler...

OOoooo...pilooo kanka seni aktif gördüm ...:palışık olmadığım şeyler bunlar...:phe 1 de yattım 7 de kalktım...motorun işi 15 dakkada bitti...boşa stres yapmışım...dubles ise no problema...

niye dostum nesine şaşırdın bunun...motoru aldığımızdan beri her türlü aktivitenin içindeydik zaten...elimizden geldiği kadarda bundan sonra her daim olmaya çalışıcaz...bu tarz organizasyonlarda yeni ve değerli insanlarla tanışma fırsatımız oluyo...:bounce:

niye dostum nesine şaşırdın bunun...motoru aldığımızdan beri her türlü aktivitenin içindeydik zaten...elimizden geldiği kadarda bundan sonra her daim olmaya çalışıcaz...bu tarz organizasyonlarda yeni ve değerli insanlarla tanışma fırsatımız oluyo...:bounce:

:ptaam taam By kompleks hemen alınganlık yapma...eskiden beri ortamların hastasısın...:pama bi numaran yoktu...:p

şimdi İcraatin İçinden'i sunuyorsun...benim bünye kaldırmıyor...:cherry:

:ptaam taam By kompleks hemen alınganlık yapma...eskiden beri ortamların hastasısın...:pama bi numaran yoktu...:p

şimdi İcraatin İçinden'i sunuyorsun...benim bünye kaldırmıyor...:cherry:

kompleks ve ben he ne alaka dostum...en yakıştırılmıcak adamı buldun yani bu laf için helal sana...yani 2 senedir beni tanımayamadıysan ne diyim yani sana...çok alakasız olmuş be kanka...kompleksi sen şu anda çok yakınlarında hissediyorsun sanırım...kimlerde var biraz düşün istersen...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar