evet mt'nin çoook eski gelenek ve göreneklerine dayanan tophane buluşması yine şarap tadındaydı...yine bize çok güzel insanlar tanıma imkanı verdi..taaa pendik'ten gelen arkadaşlarımıza bu yolu bizler için katlandıkları için teşekkürler...:rendeer:
erhan bu arada o senin teknoloji şaheseri cepten çektiğin fotolar nerde...:mrgreen: mert arkadaşımın makinesiyle çektiği resimlerle bizi uyutacağını sanıyosan yanılıyolsun...
mert dostum bu şekilde gidince daha iyi oluyo hem ordan hem burdan fiyat alıp ortalığı kızıştırıp piyasayı baya düşürüyosun en azından...:bounce: 1-2 kişi gidip konuşsak böyle fiyatlara oturamazdık eminim...bu arada fiyat konusunda ortalığı karıştırıp en ucuz yere oturmamını sağlayan jameika34 arkadaşımızada teşekkürler...:rendeer:
seral dün bikaç kere yüreğimizi ağzımıza getirsende yol boyunda sağa salım seni esentepeye bıraktığımız için mutluyuz...

ama biraz daha okul bahçelerinde falan ani fren manevra gaz kolu açma vb.hareketleri çalışsan tam süper olacak yani...:cat:
dostum duydum üzüldüm...sen şimdi böyle şeylere çok kafayı takarsın bilirim...bütün gece uyuyamamışsındır bile...neyse geçmiş olsun...olur böyle şeyler dert etme...:bounce:
tekrardan sıcak sohbetlerinden dolayı bütün arkadaşlara teşekkürler...:rendeer: