06/07/2007 Tophanede nargile ve çay içmeye gidiyoruz

çok güzel bi buluşma olacağı kesin ama yarın sınav olması vede hasta olmam nedeniyle tophaneye yakın olsamda malesef gelemicem, bi dahaki buluşmaya inşallah :pale:

Görkemle... ultraukala ve ben Zincirlikuyuda ayrıldık...buluşup Nargileye akacaktık...tam ayrıldık bide baktım benim gidon sertleşti...bi durduk ön lastikde cam parçası var...yarmış az bişey içine dalmış...pısss ediyo...dubles olmasa beni Köprüde yaya bırakır...neyse ben 2 kere hava basarak anca eve geldim...köpüğüm var...sabah basıcam Ümraniye D&B motora gidip yaptırıp Pendiğe sınava gitcem...yani hava 10 dakkada bir iniyor sıfırıa...bu durumda nazı gelem...eve geldim hemen...sabah köpük inşallah işe yararda...Ümraniye pendik yaparım...kusura bakma alper gardaş...ultraukala ve Görkemle selam ilettim hepinize...

Geçmiş olsun,arkadaşlar söylediler gelemiyeceğini.Bu arada son gezide tanışmıştık.

Görkemle... ultraukala ve ben Zincirlikuyuda ayrıldık...buluşup Nargileye akacaktık...tam ayrıldık bide baktım benim gidon sertleşti...bi durduk ön lastikde cam parçası var...yarmış az bişey içine dalmış...pısss ediyo...dubles olmasa beni Köprüde yaya bırakır...neyse ben 2 kere hava basarak anca eve geldim...köpüğüm var...sabah basıcam Ümraniye D&B motora gidip yaptırıp Pendiğe sınava gitcem...yani hava 10 dakkada bir iniyor sıfırıa...bu durumda nazı gelem...eve geldim hemen...sabah köpük inşallah işe yararda...Ümraniye pendik yaparım...kusura bakma alper gardaş...ultraukala ve Görkemle selam ilettim hepinize...

ula motora nazar ettik kaliba
kanka geçmiş olsun
olan tekerlere olsun :mrgreen:

Geçmiş olsun,arkadaşlar söylediler gelemiyeceğini.Bu arada son gezide tanışmıştık.

evet...selamlar dostum...

ula motora nazar ettik kaliba
kanka geçmiş olsun
olan tekerlere olsun :mrgreen:

senin yüzünden oldu lan Kaçakcı Kıllı...sen moturuma pindin moturum feleiğini şaştı...arkadaşım git yıkan falan duş al pinme bidaha penim motoruma Kaçakcı...:p

kanka öyle bi anda olduki sorma...dün muzo abiye forsayt 250 aldık...bugünde ultraukalaya cbr125 aldık...olan bana oldu...milletin peşinde koşarken biz yaya kaldık...:queen:ultraukalayla gezicektik ya...ona yanıyom...lastiği plastik bantla sardım pıslama geçermi diye yok aga...0 olmuş...7 de kalkcam köpük işe yaradı yaradı...yaramasa artık yaya gitcez...dış lastikde az yarık var...bakalım değişsin derlerse kol girer bana...:pe sınavda var 11.de...

senin yüzünden oldu lan Kaçakcı Kıllı...sen moturuma pindin moturum feleiğini şaştı...arkadaşım git yıkan falan duş al pinme bidaha penim motoruma Kaçakcı...:p

valla kanka beni enterese etmez ben fırsatını buldummu biniveririm
ayrıca duşla falan alakası olduğunu sanmıyorum bizim kilo vermemiz lazım kanka :queen:

valla kanka beni enterese etmez ben fırsatını buldummu biniveririm
ayrıca duşla falan alakası olduğunu sanmıyorum bizim kilo vermemiz lazım kanka :queen:

Benim adım Mete Handır...
Motor sahabı yaparım şanımdandır...
Motorun yoksa kendini kandır...
Sultanbeyli Bayrampaşa git gel 6 saat...:p

:queen::p:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Buluşma Fotoğrafları

img9890pg5.jpg

img9892ye7.jpg

img9908gs9.jpg

img9910hh2.jpg

img9912nh6.jpg

img9917pj9.jpg

img9918dq9.jpg

img9919zi3.jpg

img9929qt5.jpg

Fotoğraflar için Danger0'a (Mert) teşşkürler. Telif hakları Saklıdır. :)
Canon EOS DIGITAL REBEL XTi

Son düzenleme:
Erhan bu ne hız... :)

Süpersin :cat:

orda fotoğraflar danger0 dan diyo dikkatinizi çekerim :p

Güzel buluşmaydı, görüşmeyeli bi hayli olmuş, özlemişim valla. dondurmacı komikmiş ama ya , bebeğe dondurma yemeye gidelim diyince daha farklı bi yer beklemiştim :mrgreen:

Eline sağlık. Motorlar bizden güzel poz vermişler...

Önümden yol açan, arkamdan sabırla gelen arkadaşlara çoook teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dondurmacıyada gelseydim keşke :p teşekkürler arkadaşlar bundan sonra peşinizden ayrılmam :p gerçi en son patlamak üzereydim ama alper_tim in anında müdehalesiyle hayata döndüm

alper_tim den daha başarılı organizasyonlar bekliyoruz, en azından nereye oturacağımız falan önceden belli olsa mesela :)

alper gelmedim diye bedduamı ettin ne ışıklarda dururken arkadan hafif vurdu arabanın biri :mrgreen:

Ne güzel buluşulmuş yaaa, biz gelemedik, yeni motorumuzun işleri uzadı, bekleyelim mi yarın mı alalım derken buluşma kaçtı.:)

Haftasonu planı ne oldu yaa:silent:
Bu sıcaklarda evlere tıkmayın bizleri. Nereye gidiyoz:queen:

Muzocum hayırlı olsun yeni motorunuz.Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Artık bununla canavar gibi gidersin yollarda.MTM'nin ulaşabileceği mesafeler uzadı artık,korkulur sizden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar