çok güzel bi buluşma olacağı kesin ama yarın sınav olması vede hasta olmam nedeniyle tophaneye yakın olsamda malesef gelemicem, bi dahaki buluşmaya inşallah
ale:
Görkemle... ultraukala ve ben Zincirlikuyuda ayrıldık...buluşup Nargileye akacaktık...tam ayrıldık bide baktım benim gidon sertleşti...bi durduk ön lastikde cam parçası var...yarmış az bişey içine dalmış...pısss ediyo...dubles olmasa beni Köprüde yaya bırakır...neyse ben 2 kere hava basarak anca eve geldim...köpüğüm var...sabah basıcam Ümraniye D&B motora gidip yaptırıp Pendiğe sınava gitcem...yani hava 10 dakkada bir iniyor sıfırıa...bu durumda nazı gelem...eve geldim hemen...sabah köpük inşallah işe yararda...Ümraniye pendik yaparım...kusura bakma alper gardaş...ultraukala ve Görkemle selam ilettim hepinize...
Geçmiş olsun,arkadaşlar söylediler gelemiyeceğini.Bu arada son gezide tanışmıştık.
ula motora nazar ettik kaliba
kanka geçmiş olsun
olan tekerlere olsun :mrgreen:
senin yüzünden oldu lan Kaçakcı Kıllı...sen moturuma pindin moturum feleiğini şaştı...arkadaşım git yıkan falan duş al pinme bidaha penim motoruma Kaçakcı...
valla kanka beni enterese etmez ben fırsatını buldummu biniveririm
ayrıca duşla falan alakası olduğunu sanmıyorum bizim kilo vermemiz lazım kanka :queen:
Benim adım Mete Handır...
Motor sahabı yaparım şanımdandır...
Motorun yoksa kendini kandır...
Sultanbeyli Bayrampaşa git gel 6 saat...
:queen::rendeer:
Erhan bu ne hız...
Süpersin :cat:
Erhan bu ne hız...
Süpersin :cat: