06/07/2007 Tophanede nargile ve çay içmeye gidiyoruz

Super Moderator
Merhaba arkadaşlar 06/07/2007 cuma akşamı tophanede nargile ve çay içmeye gidiyoruz :queen:
hem iş yorgunluğunu biraz üzerimizden atmak hemde aramıza yeni katılan arkadaşlarla tanışmak ve eski arkadaşlarımızıda görmek için güzel bi etkinlik olacağına inanıyoruz:bounce:
saat 19:30--20:00 da tophanede nargilecilerin önündeki parkın orda toplanmaya başlıyacağız saat 20:00 da motorlarımızı bırakacağız ve bize güzel indirim vaad eden yere giricez :queen:(yada boş bulduğumuz yerede olabilir:queen::queen:)
hep beraber orda olacağımız için hafta sonu gezi planlarıda yapılacaktır bilginize :cat:
geç gelenler olabileceğinden benim tel numaram :wiinkk:
542 583 51 15

marpuchlar:)
marpuchwu6.jpg

nargilelerimizde hazır:queen:
narguilelu9.jpg

narguile2wi9.jpg

tophanevs4.jpg

ahanda bide kroki koyayım

untitled223yqbt0.jpg

katılım listesi
organizasyon sorumlusu:alper_tim:queen:
1-skullhunter
2-starsailor
3-syriana +1
4-achille +1
5-batuhan35
6-olcan138
7-denizcimuzaffer
8-mete_han
9-ultraukala
10-peril +1
11-selcukates
12-mabel
13-seral
14-jameika34
15-reus
16-muratdiksöz
17-cemal yortanlı
18-tronic
19-metalgod
20-novarix
21-discordian
22-jinlun
23-uzman_1907
24-danger0
25-
26-
27-
28-
29-
30-

Son düzenleme:
çok iyi düşünülmüş bi organizasyon tebrikler alper_tim...evet şimdi arkadaşlar geçmiş zamanlardaki tophane buluşmalarından bikaç resim...

bu resimi unutmak mümkünmü yaw...bugünü tarihe yazıyoruz...sitemizin ünlü geyik kralı metehandro namıdeğer yarmagül kardeşimle tanıştığımız ilk gezi...:p
yanındada bebişi sanırım 1 yaşında falandı o zaman aman nazar değmesin...:rendeer:

Shot with EX-Z4
bunlarda diğer resimler...

Shot with EX-Z4

Shot with EX-Z4
burdada tavla turnuvaları dönerken...(resimdeki kaan kardeşim sıkı tavlacıdır bu arada)

Shot with EX-Z4

bence bu tarz orgazinasyonlar en azından ayda bir kere hadi bilemedin iki ayda bir kere yapılması gerekir...hem gezi haritası için bilgi alışverişinde bulunulur...hemde her zaman göremediğimiz dostlarımızın yüzlerini görme imkanımız olur...:bounce:

Super Moderator
Park sorunu sorun olmayacak mmı bu defa? Birkaç motor gidildiğinde kaldırımlara boşluklara bırakmak sorun olmuyor da kalabalık bir grup gidince otopark görevlisi kılığındaki adamlar her köşe başında sorun çıkarıyor.

Uzun süre oldu buluşmalarda yokum, yine söz veremiyorum, Yalova'da olma ihtimalim var ama olur da gitmezsem mutlaka oradayım.

yanındada bebişi sanırım 1 yaşında falandı o zaman aman nazar değmesin...:rendeer: [/B]

:

abowww bu ne la...duygusal oldum valla bi an...:salut:

güzel günlerdi...kızımın saçlarını kestirmiştik...erkek çocuğu gibiydi babasının gülüsü...:)

kaanda maşallah tavla gördümü dayanamıyo...:pen son ömerlide eylem aplayada öğretti...:cherry:

Super Moderator
metehan abi yazıom mu listeye yannız bırakmayasın bizi:queen:

Alper Kardeş, söz vermeyeyim ama orada olmaya çalışacağızdır:cat:

neli nargile içecez yavv:silent:

metehan abi yazıom mu listeye yannız bırakmayasın bizi:queen:

abi bende artık fazla tad kalmadı...hep kalabalık hem yüksek müzik...hem karanlık...ben bu ortamlardan pek haz almam...yani ben gezi adamıyım...günübirlik tüm gezilere eyvallah...ama bu tarz kalabalık sohbet ortamlarına hayır derim..smirnouf gelecek Kocaelinden...onu belki getiririm...onla geliriz...ama nası dönecek o saatten sonra kocaeline ayrı mesele...:p

Super Moderator
abi bende artık fazla tad kalmadı...hep kalabalık hem yüksek müzik...hem karanlık...ben bu ortamlardan pek haz almam...yani ben gezi adamıyım...günübirlik tüm gezilere eyvallah...ama bu tarz kalabalık sohbet ortamlarına hayır derim..smirnouf gelecek Kocaelinden...onu belki getiririm...onla geliriz...ama nası dönecek o saatten sonra kocaeline ayrı mesele...:p

ben her ihtimale karşı yazdım baba sizi listeye artık mecbur uğrucanız:mrgreen::queen::queen:

hadi ordan geyiklerin efendisi hadiii...yüz yüze gelince gardın düşüyo site'deki gibi geyik yapamıyon ondan dimi...:p kanka sen gel ben sana özel klavye getiririm yine konuşmak istersen ordan yazarsın söz...:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alper gene yıkmışsın yahuu organizasyonuu:))
bakalım durumlara bariiii:)

hadi ordan geyiklerin efendisi hadiii...yüz yüze gelince gardın düşüyo site'deki gibi geyik yapamıyon ondan dimi...:p kanka sen gel ben sana özel klavye getiririm yine konuşmak istersen ordan yazarsın söz...:mrgreen:

valla haklısın kanka be...canlı canlı sıkılıyom ben...namımız klavye başında...:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Alper sen gelmiyormusun? Adın listede yok :)

ya keşke daha yakın bir yerde olsaydı gelirdim kesin.ben anadolu yakasındayım.birde o tarafları bilmediğim için bulamayız rezil olmakta var işin içinde.artık bulana kadar siz nargile faslını bitirip eve yatmaya gidersiniz:)

yaz kardeşim yaz gelelimde senle tavla oynarız belki piknikte oynıyamadık ,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar