Trafikte sıkıştırılmakdan usandık artık sıcaklar bi yandan...

İstanbul taksimde bugün öğlen saatlerinde yaşanan bi olay, tasvip etmiyoruz bunlara gerek yok ama bazen iş çıgrından çıkıyor. Taksimde bugun bı araç tarafından sıkıstırılan motorcu kardesımız çileden çıkıyor işte olanlar...

Shot with Canon EOS 20D at 2007-07-06

Shot with Canon EOS 20D at 2007-07-07

Shot with Canon EOS 20D at 2007-07-07

Ve artık insanların motosıkletleride trafıkte bır arac bır vasıta gıbı gormesını temennı ederek herkese ıyı surusler dılıyorum yolunuz acık olsun

güvenliği sağlaması gereken görevli güvenliksiz ortama seyirci kalmakla meşgul.
motorcu arkadaşımız eldiven ve kask gibi korumalığı olmuş olsaydı 3 kişi ile baş edebilirdi.
:)

yalnız cok enteresan sen neden fotograf cekmekle yetindin we ayırmadın merak konusu olmus, duz yolda u donusu yapan bı mınubusden kaza yapmayı zor atlatıp bı de ustune haklıyken butun mınubusculerden dayak yıcektık az daha ama saolsun delıkanlı bı motorcu abımız kurtarmıstı o na da burdan tessekkur etmek ıstedım hatırlamısken

güvenliği sağlaması gereken görevli güvenliksiz ortama seyirci kalmakla meşgul.
motorcu arkadaşımız eldiven ve kask gibi korumalığı olmuş olsaydı 3 kişi ile baş edebilirdi.
:)

Diger fotoların bırınde cox marka bı kask yerde duruyo ama eldıven varmı bılemıcem.

yalnız cok enteresan sen neden fotograf cekmekle yetindin we ayırmadın merak konusu olmus, duz yolda u donusu yapan bı mınubusden kaza yapmayı zor atlatıp bı de ustune haklıyken butun mınubusculerden dayak yıcektık az daha ama saolsun delıkanlı bı motorcu abımız kurtarmıstı o na da burdan tessekkur etmek ıstedım hatırlamısken

fotograflar cok yakın bı gazetecı arkadasımın alıntı yazma geregı duymadım onun ıcın yoksa benım boyle durumlarda foto cekmek aklıma gelmez panık atak var bende :queen: saldırırdım saygılar..

yaaaa bu ne yaaaa :salut:

ne sanıyor bunlar bizi :pr:

fotoğraflara bakıp yorumları okurken bile heyecan bastı :salut:

Son düzenleme:
valla insanlar bir garip ışıkta köşe başında bekliyordum ışık yandı soluma baktım tam gaz arabalar gelmeye devam öle böle değil çıksam biçecekler okadar vahim ama arkadan korna sesleri hadi gitsene gibisinden o esnada irkildim çünkü arkadaşın biri sola bakarken gaza basmaya devam ediyor küt bana çarpıyor kusura bakma diyor millet korna calınca sen cıkıcaksın otobüs seni bicecek zannetim heyacandan oldu diyor.. anlıycanız dururken bile size çarpabiliyolar....

geçen hafta spor salonundan çıkmışım kafa1500 trenyolu geçidinden geçerken yavaşladım raylar dan sarsılmasın motosiklet amacım bu neyse arakda bir otomobil dumadan korna çalıyor ben kuzu kuzu geçtim geçidi sonra yanımdan gazladı gazlarkenden elini çıkarttı hareket yaptı az ilerde trafik yavaşladı yanına geldim beni görünce camı açarak hakarete başladı

hemen motosikleti arabasının önüne çektim kapısını açarakindirdim elemanı korkudan altına yapacak sonra dedim ya değmez haline bak şunun kuzu kuzu arabasına bindigitti o maço delikanlıdan eser yok arabadan inince

malesef yukarıdaki olaydaki gibi olaylar sık sık yaşanıyor bide sinir olduğumsanki motosiklet sürücüleri kemal sunalın filmindeki mazlum herkes hırsını motorculardan çıkartmaya kalkıyor trafikde artık bunaldım bigün bi 4 tekerliğe çok fena patlayacağım ama bakalım ne zaman

Fotolar çok etkileyici de olayı en civcivli anında yarım bırakmışsın :cyclopsan

Üstelik ilk karede tekme yiyen vatandaş anlından yaralı durumda, ayrıca
motorcu arkadaşın elinde tornavida mı var yoksa sadece bir anahtar mı?

Yani olayın başı da sonu da belirsiz gibi görünüyor, gerçekten olay anlattığın gibi mi başladı acaba :silent:

Fotolar çok etkileyici de olayı en civcivli anında yarım bırakmışsın :cyclopsan

Üstelik ilk karede tekme yiyen vatandaş anlından yaralı durumda, ayrıca
motorcu arkadaşın elinde tornavida mı var yoksa sadece bir anahtar mı?

Yani olayın başı da sonu da belirsiz gibi görünüyor, gerçekten olay anlattığın gibi mi başladı acaba :silent:

muvattali olaya ilişkin 40 civarı foto var tabi kavganın başıda biraz kaçırılmış ama bilinen motorcunun sıkıştırıldığı adamın arabasıda ılerde bı yerdeymıs ama buyuk ıhtımal ağız dalaşıyla başlamış zaten bu akşam bikaç tv haberindede çıktı ben seyredemedim ama durum bu :) motorcunun elindekide bi anahtarlik yumruguna sarmıs

beyaz elbiseli beyaz şapkalı elemana bayıldım bruce lee'nin istanbul şubesi bide darbeyi yemese leyla gibi süzülmüş eleman bizim motorcu vurunca :p

muvattali olaya ilişkin 40 civarı foto var tabi kavganın başıda biraz kaçırılmış ama bilinen motorcunun sıkıştırıldığı adamın arabasıda ılerde bı yerdeymıs ama buyuk ıhtımal ağız dalaşıyla başlamış zaten bu akşam bikaç tv haberindede çıktı ben seyredemedim ama durum bu :) motorcunun elindekide bi anahtarlik yumruguna sarmıs

Teşekkürler arkadaşım ....... :)

Sakin olunuz, Raakibinize yavaşça yaklaşınız, ani hareketler yapmayınız, sövmeyiniz, yeterli mesafe ve açıya geldiğinizde, kafanızda kaskla raakibinizin size daha fazla yanaşmasına müsaade etmek istemediğinizden hafifçe selamlama hareketi yapınız. Motorunuza pinip uzaklaşınız.:queen::queen:

Hiç tavsiye etmem ama, saldırıya maruz kaldığınızda en etkili metot:cat:

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel fotoğraflar. Arka arka otomatik çeken ayarda mı çektin?

HRC

adam bana siyah kuşak gibi geldi o ne öyle ya, van damme gibi :p

bende belaya bulaşmayı sevmem amma iş başa düşerse elimden ayağımdan vee kafamdan geleni esirgemem,

bir kaç tane böyle baba yiğit çıksın ağzının payını versin bak bidaha bulaşıyorlarmı

sabah sabah ne güldüm fotoroman gibi olmuş

çok iyi yapmış..
şahsen taraftar olduğum bir konu..
en azından bu araç sürücüsü artık her motor gördüğünde bu günü hatırlayacak.
ama döve döve bitmeyecek bunlar.

vallahi kavga etmek onaylanamaz ama içimden geçeni açık söyleyeyim
İYİ ETMİŞ;ELLERİNE AYAKLARINA SAĞLIK:rendeer:
çünkü çoğu zaman bende zor tutuyorum kendimi ya iyi bir dayak yiyeceğim,yada çok kötü çarpacagım,çünkü birikti artık.:)

Benim dayım meşhurdur bu konuda, iner, hışmalar, gelir, hepsi toplam 30 saniye sürer. Acısız, kansız Fenni Sünnet hesabı:p:p
Bir gün yine böyle bir hacamattan sonra gayet sakince şöyle demişti: ''Yav İstanbulun şöförlerinin yarısını dayaktan geçirdim, trafik hala düzelmedi yaa:pr:''

Bir de motorcuya iki kişi girişiyorlar, gerçi beyaz giysili daha ziyade bu filmin içinde komedi malzemesi olarak var ama, olsun, yinede delikanlıca değil. Sırf bu yüzden ellerine sağlık demek istiyorum motorcuya.
Bitmez bunlar kolay kolay:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar