arkadaşım nereden ve hangi şartlarla aldın ?.hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer:
Babaci kurucesme daytona motordan aldim.. nakit aldim.. tesekkur ederim
sınan rıca ederım hayırlısı olsun kardes ınsallah kazasız belasız bınersın ama hanı sıyah alacaktın

neyse ybr olsunda camurdan olsun. on camı sokturmen ıyı olmus onsuz daha gusel gorunur zaten. ustundekı lastıklerı tam anlamıyla berbattır sana soylemeyı unuttum dun sakura markadır ve azcık ıslagı gormesın hemen kaydırır motoru. pırellı alabılırsın fakat sımdı ybr nın lastıklerı samyellidir yanı dublex degiller.ıstersen pırellının dublex lastıklerı ıle degıstır bence cok ıyı etmıs olursun haa yok ben samyellı bınerım dıyosan metzeller ın dıs lastıgını alabılırsın ''me 22'' kodu buydu galıba.yanı kalıtelı dıs lastıkte alabılırsın ama para yonunden sıkıntın olmadıgını bıldıgım ıcın bence dırek gıt kalıtelı bır lastıkle dublex e cevır. hem daha guvende hıssedersın hemde ıslakta yararını gorursun.kendı lastıklerıyle ben heryerde kayıyordum arkadasın motorunu kullanırken cok sakat.
Asome valla siyah yoktu..

mavi kirmizi ve gri renkleri mevcuttu bende grisini aldim.. en guzel gozume o gorundu.. pirelli almakta yarar var.. en azindan kalitelidir.. metzellerde eminim kalitelidir ama pirelliyi bildigim icin bari o marka aliym diyorum.. bu arada daytonada mt03 gordum (siyah

) bi ara dedim bunumu alsam.. guzel biseydi neyse sonuc olarak ybr aldim.. artik seneye ne olur allah kerim..
ön camı çıkarmak bence iyi değil.
Çünkü defalarca test ettim ne işe yarıyor diye. Çok rüzgarlı açık ova şehir dışı bir yerde oturuyorum.
Ve sonunda anladım ki, rüzgarı kesip airodinamik (?) olmasının dışında dengeyi de çok etkeliyor rüzgarda. O olmadığı zaman rüzgarda yalpalama çok çok daha fazla oluyor. En azından motoru oldukça stabil yapıyor. İnan bana çok defa çok şiddetli rüzgarlarda ve normal rüzgarlarda test ettim.
bence önce sen de bir test et sonra çıkart temelli istersen çünkü güvenlik önemli.
strangedenial on cami cikarttirdim zaten artik dedigin kadar beni rahatsiz ederse.. taktiririm.. buralarda o kdr siddetli ruzgar olmaz.. yazin hele hic sanmiyorum bitek kopruler zorlar.. ama dedigin gibi guvenlik onemli
mrb lar,
bende hayırlı olsun, kazasız belasız diyorum yeni motorun için. Tam da benim istediğim gibi gri ybr 125 2007 almışsın.Ne güsel:mrgreen:
Rica etsem ne kadara maloldu, plaka vs..Bir de lastikler konusunda bende endişelendim okuyunca.Kaymaması iiçin özellikle tavsiye edeceğiniz lastik nedir?
Sagol abraxas.. umarim sende biran evvel kavusursun motoruna.. 3700tl ye mal oldu ama yan ayak ve evime getirmelerini istedim.. ruhsat plaka vs. hepsine 3700tl verdim.. yan ayak 25 ti sanirsam.. eve teslim icinde 50 aldilar.. herhalde 3625tl oluyor.. o civar bisey..
lastikleri bende bilmiyorum.. ama pirelli alicam.. lastik konusunda bi bilgim malesef yok artik deneyerek anlicaz.