Bu resim size neleri anımsatıyor ?

Bu resim size neleri anımsatıyor ?

• Mutluluk

Oy: 15 44.1%
  • Yoksulluk

Oy: 7 20.6%
  • Huzur

Oy: 12 35.3%

• Kullanılan toplam oy
    34
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sefalet i anlatıyor......

Yoksulluk hiç diil.... Günümüzde en yoksulun bile kendine ait yatağı mutlaka var...

8 kişi + köpek aynı yataktaysa sefaletten başka bişey diil....

tabiki. hatta farklı şeylerde söyleyebilirsiniz

Sefalet i anlatıyor......

Yoksulluk hiç diil.... Günümüzde en yoksulun bile kendine ait yatağı mutlaka var...

8 kişi + köpek aynı yataktaysa sefaletten başka bişey diil....

Pekala kacımızın kendine ait 1 hatta 2 yatagı ve birçok seylere sahip oldugu halde neden o insanların surat ifadelerini kendimizde göremiyoruz ?
Hiç düşündünüzmü ?

Son düzenleme:
yoksullugun ilerlemiş hali, yani alp_tunay dedigi gibi sefaleti anımsatıyor...

Bir kere cam açık, hepsinin ayaklar dışarıda, sobanın kaldırılmamasına bakılırsa da vakit kış, hepsi sabah üşütmüş şekilde kalkacaklar. Camdaki perde yerine kullanılmış gazete kağıdı, ailenin her şeye rağmen okumaya önem verdiğini, ama yarım düzine velet yapıp "Allah verdi, rızkını da yolalr" mantığı içidne olduklarını gösteriyor. Doğum kontrol yöntemi olarak çocuklarla aynı yatağı kullanmak ilginç bir yaklaşım, ama babanın sırıtmasına bakılırsa ya yatadan bir büyük devirmiş, ya da daha başka yerlere gitmiş. Zaten karısının suratı, kafasındaki bigudiler vs. oldukça ondan hayır görmeyeceği belli, elindeki açılmış şemsiyede bunun göstergesi. İtin çocukların üzerinde yatması, açık camdan hırsız girmesine karşı bir önlem. Yatağın baş ucundaki kedi oraya işemiş, yerde göl yapmış, horoz da susuzluğunu buradan gidermeye gelmiş olabilir. Ayrıca babanın sol ayağı yorganın dışında, ancak sağ ayağının yatağın bize göre sağ yanında yatan çocukalrdan birinin burnuna yakın bir noktada olması olasılığının yüksekliği, her gece bu kokuyla uyuyan çocuğun gelecekte seri katil olma olasılığını arttırmakta.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O nu ben düşünmem.... Düşünmesi için bazı kişilere yetkiler verdik... onlar düşünsün....

Demekki bir takım eksikliklerimiz hala mevcut...

Bir kere cam açık, hepsinin ayaklar dışarıda, sobanın kaldırılmamasına bakılırsa da vakit kış, hepsi sabah üşütmüş şekilde kalkacaklar. Camdaki perde yerine kullanılmış gazete kağıdı, ailenin her şeye rağmen okumaya önem verdiğini, ama yarım düzine velet yapıp "Allah verdi, rızkını da yolalr" mantığı içidne olduklarını gösteriyor. Doğum kontrol yöntemi olarak çocuklarla aynı yatağı kullanmak ilginç bir yaklaşım, ama babanın sırıtmasına bakılırsa ya yatadan bir büyük devirmiş, ya da daha başka yerlere gitmiş. Zaten karısının suratı, kafasındaki bigudiler vs. oldukça ondan hayır görmeyeceği belli, elindeki açılmış şemsiyede bunun göstergesi. İtin çocukların üzerinde yatması, açık camdan hırsız girmesine karşı bir önlem. Yatağın baş ucundaki kedi oraya işemiş, yerde göl yapmış, horoz da susuzluğunu buradan gidermeye gelmiş olabilir. Ayrıca babanın sol ayağı yorganın dışında, ancak sağ ayağının yatağın bize göre sağ yanında yatan çocukalrdan birinin burnuna yakın bir noktada olması olasılığının yüksekliği, her gece bu kokuyla uyuyan çocuğun gelecekte seri katil olma olasılığını arttırmakta.

Kırıldım varya Khutuck Sen beni gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün emi :queen::queen::queen::queen:

Bin yıl düşünsem doğum kontrol gelmezdi aklıma. Bir numarasın. :mrgreen::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eee daha genç tabi......

Ama adamın sırıtışı hakkatten ilginç... Sanki çocukların bir an önce uyumasını ister gibi hali var....:p

Moderatör
Bana her$ey seniiiii animsatiyooorrr.. Desek ? olmaz mi ?

bana sanki bunalımın resmi gibi geliyor resmi görünce şimdiden bunalıma girdim keşke görmez olsaydım o resimdeki insanlara çok üzüldüm gerçekten hayattan zevk alabilecekleri bişey yok gibi sanki

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öyle olmassa topic patlamaz zaten.............:p

bana sanki bunalımın resmi gibi geliyor resmi görünce şimdiden bunalıma girdim keşke görmez olsaydım o resimdeki insanlara çok üzüldüm gerçekten hayattan zevk alabilecekleri bişey yok gibi sanki

Ama dikkat edersen yüzlerindeki ifade hiçde öyle olmadıgını söylüyor. Gırgır bir tarada gerçekten farklı birşey var :silent:

Pencereden içeri güneş giriyor, ama dam akmış, yağmur sonrası gelen güneş ve yokluktan huzur yaratmaya çalışan insanlar. Başka da birşey anlatmıyor. Anlatması mı gerekiyor? :silent:

Huzur, Herşeye ragmen mutlu olabilmek, Mutluluğu küçük şeylerde olsa yakalayabilmek.
Ne büyük huzur dur o. İnsallah hepimize nasip olur o güzel duygu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar