..........ve artık Türkiyedeyim

cuma akşamı saat 13.00 suları Türkiyeye geldim yine.10 aydan sonra beni bayağı sevince boğdu. ama sevincim benzin ve sigara fiyatlaını görünce yerini öfkeye bıraktı.neysee herhalde 2 ay Türkiyede bayagı bi boş vitesı kullancaz :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

hoşgeldin be kardeş:rendeer:

biz benzine ve sigaraya çook zamandır alışığız:cat:

hoşgeldin Pınarhisaramı geldin...sigara sağlığa zararlıdır bu arada...fazla içme...:)

babaçi;724342' Alıntı:
hoşgeldin be kardeş:rendeer:

biz benzine ve sigaraya çook zamandır alışığız:cat:
ama ben nasıl alışcam bilmıyom,marlboro'nun pakedine 1 ytl verirken gidip 3 ytl ye LM içmek biraz kasacak

hoşgeldin Pınarhisaramı geldin...sigara sağlığa zararlıdır bu arada...fazla içme...:)

hosbulduk abim,cuma akşamı istanbuldaydım,gece evime geldim pınarhisara.dün gezindim biraz motorla,bugun anca nete girebildim
ayrıca mete abi sen pinarhisarı biliyomudun yoksa sadece solda mı gördün ?
Senmi bana sigara içme diyon,zuhuahuzha,her yakalandığın fotoda elinde sigara,sadece şans mı ??
Not : 3 in 1'leri ara haber artık evde adsl'im var,forumdan uyliklerini aldırsınlar yada ben zorla göndercem :queen::queen::queen::queen::queen::queen::bounce:

Hoş gelmişsennn :)
Dedigin gibi , sen gittiginden beri enflasfonda aldı başını gitti:p

Hoşgeldin:rendeer:
Uzaktan çok konuştun sesin cızırtılı geliyordu.şöyle biraz da yakından duyalım:p

hosbulduk abim,cuma akşamı istanbuldaydım,gece evime geldim pınarhisara.dün gezindim biraz motorla,bugun anca nete girebildim
ayrıca mete abi sen pinarhisarı biliyomudun yoksa sadece solda mı gördün ?
Senmi bana sigara içme diyon,zuhuahuzha,her yakalandığın fotoda elinde sigara,sadece şans mı ??
Not : 3 in 1'leri ara haber artık evde adsl'im var,forumdan uyliklerini aldırsınlar yada ben zorla göndercem :queen::queen::queen::queen::queen::queen::bounce:

solda gördüm kanko...ne bilem ben Pınarhisarı...tatil içinmi geldin...nedyon şimdi...kaç gün burdasın...

wayy be kardeşim :) Hoşgeldin anavatanına :cherry: seni sewiyoruz :rendeer:

Hoş gelmişsennn :)
Dedigin gibi , sen gittiginden beri enflasfonda aldı başını gitti:p
ben olsam bu kadar enflasyon olmazdı,bu ülkeye lazımım :)

Hoşgeldin:rendeer:
Uzaktan çok konuştun sesin cızırtılı geliyordu.şöyle biraz da yakından duyalım:p
Duyarız usta yaw yakındanda duyarız ama son kararınmı diye sorayım bir kere,sonra günah benden gider :bounce:
solda gördüm kanko...ne bilem ben Pınarhisarı...tatil içinmi geldin...nedyon şimdi...kaç gün
burdasın...
abi tatil için geldim ama calışmak zorunda kalcam galiba,2 ay kadar burdayım,1 hafta kadar gezip tozcam.babam hala geldiğimin sevincini yaşıyo,1 haftaya unutur ve aklına bana 10 ay gönderdiği paralar gelir,sonrası malum ,o yuzden şimdi geziyom ama 1 haftaya bi pok yapamaycam :pale:
wayy be kardeşim :) Hoşgeldin anavatanına :cherry: seni sewiyoruz :rendeer:

hosbulduk cako,sen nerelerdesin hala rizedemi ?özlemişim vatanımı vallah :cat:

ben az içiyorum sigara 4 günde 1 paket bitemiyor....

yani yakalanmaların tamamen şans mı ?? :silent::silent::silent::silent:

Son düzenleme:
evet tesadüftü...çalışcam derken napcan orda...iş güc ne kazancanki pedere geri iade etcen...:mrgreen:cebine harclık yapcan muhtemelen...babalar asla verdikleri şeyi geri istemez...

evet tesadüftü...çalışcam derken napcan orda...iş güc ne kazancanki pedere geri iade etcen...:mrgreen:cebine harclık yapcan muhtemelen...babalar asla verdikleri şeyi geri istemez...

yoq geri istemez asla ama beni canı sıkıldıkca stress topu yapcak:cherry::cherry::cherry::cherry: hem bu yaştada babadan para alınmazki

Hee :) Hala Rize deyim :) sen Turkiye de nerdeydin :) İST kocaeli yalowa taraflarındaysan görürüm seni :cherry:

:p...stres topu sevdiğinde yapar...altın top şekli...hep derler ya...evlad evin altın topudur...

Hee :) Hala Rize deyim :) sen Turkiye de nerdeydin :) İST kocaeli yalowa taraflarındaysan görürüm seni :cherry:

cako ben kırklareli/pınarhisar'da yaşıyom yanii üjj-bejjj :wiinkk::wiinkk:
işin olurda buralara gelirsen telefon aç bana.numarayı vercem ama daha yeni aldım numarayi bi yere yazmadım ve cağrı atıp numarayı görebileceğim başka telefonda yoq.öyle bi durum olursa bana bi şekilde ulaş :wiinkk:
:p...stres topu sevdiğinde yapar...altın top şekli...hep derler ya...evlad evin altın topudur...

dogru !! ayı yavrusunu severken öldürürmüş :queen::queen::queen::queen:.hem oyle top mop fazla yazmaylım 3'lüden biri görürse uğraştırırlar :cherry::cherry:

mahşerin 4 lüsü oldu artık onlar...:p

Kampana Kafa Alp...

Borababayıaldı...

Kıldiken...

Kılıboşsava...:p

Benm ne işim war kırklareli nde :) sen atla gel rize ye :) Yalnızım zaten :) Takılırız 10-15 gün :)

Benm ne işim war kırklareli nde :) sen atla gel rize ye :) Yalnızım zaten :) Takılırız 10-15 gün :)

cako ,guzel bi iş var,eger baglayabilirsem altımda kral bi racingle gelirim ama olmazsa 2 ay çaliscam.bende çok gelmek istiyorum oralara ama imkanlar yetmiyo
mahşerin 4 lüsü oldu artık onlar...:p

Kampana Kafa Alp...

Borababayıaldı...

Kıldiken...

Kılıboşsava...:p

sava'yı soba yapmak lazım :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar