Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya ben gelsemmi bilmiyorum çok az kişisiniz sıkılırım diye korkuyorum
:):mrgreen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben gelıcem tabı malum akümü alıcam:) ama ne zaman gelırım bellı olmaz eee ben böleyım heran her yerden cıkabılırım:mrgreen:

Hadi bakalım bu defa birşeyler olcak gibi görünüyor. Gece (İbrahim) zaten gelcek akü'sü pert olmuş akü almaya gelmek zorunda, onun dışında Cobalt, bazen25,flying hellfısh, bocurt, balayyusuf, tunç83, ve forumda yazıpta nereden yazdığı belli olmayan (İl olarak), okuyupta SL kullanan tüm dostlarımı bekliyorum inşallah katılım geniş olcak.
KATILIMCI LİSTESİ
1. OBKAVİ
2. TANZİMO
3. İLKER
4. GECE
5. COŞKUN
6. jameika34
7. SWORT
8. ERCÜMENT
9. COBALT
10.BALAYYUSUF
11.BAZEN25
12.FLİYNG HELLFISH
13.BOCURT
14.TUNÇ83
Bakalım bu kişiler arasından fire çıkacakmı artık ben çıkacağını sanmıyorum.Tabiki bunun dışında daha katılımcılarda olcaktır buna inanıyorum.

Katilim fazla gibi ne guzel :queen:

Yanliz Hakan Abi, senin oraya nasil gelecegim nerede tam olarak? :pale:

Baris dostum, bir yerde bulusabilirmiyiz seninle oradan gitsek?

Bu arada cumartesi gunku sehitleri anma toplantisina katilacak olan varmi aramizdan ?

Son düzenleme:
ok kardeş libadiye kavşağı olurmu orayı biliyomusun veya altunizade bağlarbaşı tarafı veya sen nereyi biliyosan

maşşallah akşam çok guzel bir toplantı olacak jameika listeye fatihide ekleyelim biliyorssun siteye girmeyen arkadaş birlikte gelcez tanımadıklarımızla sanaldan tanıştıklarımızla guzelbir tanışma ve sohbet ortamı olacak ...

ok kardeş libadiye kavşağı olurmu orayı biliyomusun veya altunizade bağlarbaşı tarafı veya sen nereyi biliyosan

Goztepe koprusune gelmeden evvel ki libadiye girisinden ileride ki yer di mi libadiye kavsagi?

Ya da Altunizade Capitol un orasi uyarmi sana? 20:30 orasi desek Hakan Abi nin evine gecebiliriz oradan herhalde, yakin bir yer olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende akşam sizinle olacağım JAMEİKA34 abi konuştuğumuz sisy barı bekliyorum akşam ok?

hakan abi debrijaj balatası ve titan yaylarım var unutma

flaying dostum göztepe köprüsüne geldiğinde sağdan yukarı çık çamlıca şile yazan yerden dümdüz gelsen seni libadiye kavşağına çıkarır zaten
20:30 gibi buluşuruz oralarda
telefonumu biliyosun

e5 den kartalden gelirken göztepe köprüsüne gel hemen sağda şile,çamlıca girişi var sağdan gir dümdüz çık yukarı doğru 1,2 km gittikten 4-5 ışık geçtikten sonra libadiye kavşağına varırsın zaten sağa biyere çek beni ara abi

Son düzenleme:
yahu Hakan dostumuzun daveti geri cevrilir mi ya, mutlaka icap etmek gerek..Ben leventden isten ciktigimda gelecegim az geciksemde ordayim..SL'ciler ile sonunda kac kisi olsun bir bulusalim.foruma cok katkida bulunamiyorum ama firsat buldukca bakiyorum...bu arada bir mail list vardi [email protected] benide ekleyin... Ben coskun bu arada..soyadim tarkocin, o yuzden kullanica adi zor bisi oldu ctarkocin..

Arkadaşlar şimdi buluşma saati 20:30mu oldu. karıştım ben obkavi abi yoksa bu saat sana özel bişimi? bi aydınlatsak:)

selam arkadaşlar akşam bende gelmeye çalışacağım ama işten kaçta çıkarım oraya kaçta gelirim bilemiyorum ama 21:00 a kadar gelmeye çalışacağım, adres falan nasıl olacak gerçi Altunizadedeydi galiba en kötü Capitolün oralarda telefon ederim tarifle falan bulurum, bende Avrupa yakasındayım, bu taraftan gidecek arkadaşlar uyarsa toplanıp öyle gidelim, yalnız bende KGS falan yok onun için 2. köprüden gitmek zorundayım.
Jameika34 baba aklında olsun ben aynaları değiştireyim diyorum, şu herkesin kullandığından bi takım, iyisinden ampul bide cilamıydı şampuanmıydı sende şöyle ayna gibi parlatan bişeyler vardı eğer ayarlayabilirsen alırım bu akşam, olmazsada canın sağolsun,
İnşallah bi terslik çıkmazda gelebilirim, görüşürüz...

Son düzenleme:
Hakan abimiz, ben telde konuşunca 6.dan sonra çıkıp karşıya geçecekmiş, sanırım 7 civarı oralarda olunur..daha kesin bilgisi olan varsa yazsın lütfen..

20:30 obkavinin saati jameika kaçta evde olur bilmiyorum ben 21:00 işten çıkıp öyle katılacam kadıköyden gece istersen beraber gidelim ne dersin??

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
selam arkadaşlar akşam bende gelmeye çalışacağım ama işten kaçta çıkarım oraya kaçta gelirim bilemiyorum ama 21:00 a kadar gelmeye çalışacağım, adres falan nasıl olacak gerçi Altunizadedeydi galiba en kötü Capitolün oralarda telefon ederim tarifle falan bulurum, bende Avrupa yakasındayım, bu taraftan gidecek arkadaşlar uyarsa toplanıp öyle gidelim, yalnız bende KGS falan yok onun için 2. köprüden gitmek zorundayım.
Jameika34 baba aklında olsun ben aynaları değiştireyim diyorum, şu herkesin kullandığından bi takım, iyisinden ampul bide cilamıydı şampuanmıydı sende şöyle ayna gibi parlatan bişeyler vardı eğer ayarlayabilirsen alırım bu akşam, olmazsada canın sağolsun,

istersen beraber gidebiliriz bendede KGS zımbırtısı yok.
İstediğin saatte biryerde buluşalım

hakan abi debrijaj balatası ve titan yaylarım var unutma

flaying dostum göztepe köprüsüne geldiğinde sağdan yukarı çık çamlıca şile yazan yerden dümdüz gelsen seni libadiye kavşağına çıkarır zaten
20:30 gibi buluşuruz oralarda
telefonumu biliyosun

e5 den kartalden gelirken göztepe köprüsüne gel hemen sağda şile,çamlıca girişi var sağdan gir dümdüz çık yukarı doğru 1,2 km gittikten 4-5 ışık geçtikten sonra libadiye kavşağına varırsın zaten sağa biyere çek beni ara abi

OK abicim tamamdir, gorusmek uzere o zaman.

20:30 obkavinin saati jameika kaçta evde olur bilmiyorum ben 21:00 işten çıkıp öyle katılacam kadıköyden gece istersen beraber gidelim ne dersin??

swort banamı dedın??:mrgreen: abı benım ısım var karsıya gecıcem daha ooo ben 11 den sonra gelıcem aranıza en son ben gelıcem fırtına gıbı :queen::queen:

ben sızı bulurum sız takılın kafanıza göre :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar