Hadi bakalım bu defa birşeyler olcak gibi görünüyor. Gece (İbrahim) zaten gelcek akü'sü pert olmuş akü almaya gelmek zorunda, onun dışında Cobalt, bazen25,flying hellfısh, bocurt, balayyusuf, tunç83, ve forumda yazıpta nereden yazdığı belli olmayan (İl olarak), okuyupta SL kullanan tüm dostlarımı bekliyorum inşallah katılım geniş olcak.
KATILIMCI LİSTESİ
1. OBKAVİ
2. TANZİMO
3. İLKER
4. GECE
5. COŞKUN
6. jameika34
7. SWORT
8. ERCÜMENT
9. COBALT
10.BALAYYUSUF
11.BAZEN25
12.FLİYNG HELLFISH
13.BOCURT
14.TUNÇ83
Bakalım bu kişiler arasından fire çıkacakmı artık ben çıkacağını sanmıyorum.Tabiki bunun dışında daha katılımcılarda olcaktır buna inanıyorum.
ok kardeş libadiye kavşağı olurmu orayı biliyomusun veya altunizade bağlarbaşı tarafı veya sen nereyi biliyosan
arkadaşlar bende akşam sizinle olacağım JAMEİKA34 abi konuştuğumuz sisy barı bekliyorum akşam ok?
selam arkadaşlar akşam bende gelmeye çalışacağım ama işten kaçta çıkarım oraya kaçta gelirim bilemiyorum ama 21:00 a kadar gelmeye çalışacağım, adres falan nasıl olacak gerçi Altunizadedeydi galiba en kötü Capitolün oralarda telefon ederim tarifle falan bulurum, bende Avrupa yakasındayım, bu taraftan gidecek arkadaşlar uyarsa toplanıp öyle gidelim, yalnız bende KGS falan yok onun için 2. köprüden gitmek zorundayım.
Jameika34 baba aklında olsun ben aynaları değiştireyim diyorum, şu herkesin kullandığından bi takım, iyisinden ampul bide cilamıydı şampuanmıydı sende şöyle ayna gibi parlatan bişeyler vardı eğer ayarlayabilirsen alırım bu akşam, olmazsada canın sağolsun,
istersen beraber gidebiliriz bendede KGS zımbırtısı yok.
İstediğin saatte biryerde buluşalım
tamamdır Ercument beraber gideriz, saat 20:00 - 20:30 gibi 4. Leventte metro girişinin oralarda buluşalım,
neyse biz aramızda hallettik zaten dimi :queen::cat:
hakan abi debrijaj balatası ve titan yaylarım var unutma
flaying dostum göztepe köprüsüne geldiğinde sağdan yukarı çık çamlıca şile yazan yerden dümdüz gelsen seni libadiye kavşağına çıkarır zaten
20:30 gibi buluşuruz oralarda
telefonumu biliyosun
e5 den kartalden gelirken göztepe köprüsüne gel hemen sağda şile,çamlıca girişi var sağdan gir dümdüz çık yukarı doğru 1,2 km gittikten 4-5 ışık geçtikten sonra libadiye kavşağına varırsın zaten sağa biyere çek beni ara abi
20:30 obkavinin saati jameika kaçta evde olur bilmiyorum ben 21:00 işten çıkıp öyle katılacam kadıköyden gece istersen beraber gidelim ne dersin??