lastik böyle yakılır izleyin bu yerli akburak

cok güzel bı video cok hoş cok tatlı olmuş ama diğer arkadaslarında dediği gibi limitöre lastik yakmıssın elıne saglık guzel ama motorunun sağlıgınıda dusunuyorsan bu kadar zorlama

Süper olmuş eline sağlık.1 lastik yakmakla o rr a bişey olacaksada yuh olsun Honda ya.:cherry:Sana bişey olmasın.

honda bu hiçbirşey olmaz asılıpta ne asıldıkki yapamayacağı deviri vermedim 12000 devirde çalıştı makina için gayet normal devir kardeş.12000 devirde grank eksantrik eğerse niye 17000 devir koymuşlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla işyerindeyim youtube acılmıyor.. izleyemiyorum...yorumları okudum belliki güzel yakmıssın lastikleri:cherry:
ama anlayamadıgım motoru yakacaksın demısler..işin acıkcası lastık yakarken motoru yakana hiç rastlamadım..600cc ve honda bir aleti yakmak okadar kolay değildir...

Birincisi yeni teknoloji motorlarda kesiciye girmek oyle eksantrik filan zarari yapmiyor. Tam zorlanmayi eglemek icin zaten beyin devreye giriyor.

Lastik yakmak hos olsa gerek , kapali alanda yaptin nasil olsa eger zevk aldi isen bizde aldik. Tek ricamiz bize iyi ornek ol avatarindaki gibi kask ile ol motor ustunde hep.

Bence guseldi tek merak ettigim yakma sonrasi camurlugun icine bir baktinmi:)

O anki Lastik kokusunu düşünemiyorum ya
olay budur
ama b dahakine daha dikkatli ol
lastiği değişeceksin o tamam ama motorudamı değiştiricen
:queen::queen::queen::queen:

Çok mu lazım yani ne bu....

onun zevki orda arkadaşım oda benim zevkim o oluyor

Birincisi yeni teknoloji motorlarda kesiciye girmek oyle eksantrik filan zarari yapmiyor. Tam zorlanmayi eglemek icin zaten beyin devreye giriyor.

Lastik yakmak hos olsa gerek , kapali alanda yaptin nasil olsa eger zevk aldi isen bizde aldik. Tek ricamiz bize iyi ornek ol avatarindaki gibi kask ile ol motor ustunde hep.

Bence guseldi tek merak ettigim yakma sonrasi camurlugun icine bir baktinmi:)

lastik yakarkendemi kask takmam lazım normalde takıyorum merak etme .hehe

lastikten kalanlar merak edenler için
http://vdo.mynet.com/video/11745

Son düzenleme:
obaaa süper bi widyo olmuş keşke daha başka bir ortamda çekseydiniz ;) ama yinede süper kazasız belasız sürüşler ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bendemi yaksam bi kaç tane :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar