ok boğaçhan o halde 3. test motoru da senınkı olsun
şu an 1. testte ve yarın şehırdışına çıkacak
hafta sonu da 2. mootor
2 hafta snrada senın motora uygularız ( ama sanırım sen fazla devirli kullanmıyorsun )
Ne yapıldığına/yapılacağına ilişkin bilgi alabilirsem iyi olur, ayrıca Uygulamayı kendimiz yapabiliyormuyuz? vs. vs.
Tahminin doğru; fazla devirli kullanmıyorum, anca... Cumartesi-Pazar vakit bulabiliyorum. onda da TOR, TOR, TORRRR tarzı

, keyf ede ede dolanıyorum. Üstüne üstlük benim motorda öyle dikkati çekecek bir vibrasyon da hissetmiyorum. Birkaç kez otobana çıktığımda tam gaz kullandım, o zaman dahi çok az vibrasyon vardı, küçük viteste fazla zorlarsam; eh... işte bir vibrasyon var. Üstüne üstlük ben ön dişliyi de 1.5-2 ay önce 18 dişli yapmıştım, o günden sonra bir miktar daha vibrasyonda azalma olmuştu. Ama bu demek değil ki... vibrasyon yok. Az ama var.
Haber bekliyorum.
bende 2.motor olarak keewayı alalı yaklaşık 1 hafta oldu su an 350 km deyim.motordan çok memnunum yalnız sanki bana biraz fazla yakıyor gibime geldi.10 ytlye 75 km götürdü.ve ikinci olarakta motora sis lambası taktım elektirigini ise direkt kutup başından aldım yalnız motor çalışır vaziyette bile aküyü tamamen boşalttı...yoksa elektriği fardan alıp araya role koyarakmı yapsaydım.:silent::silent:
Yeni Motorda parçaların alışma sürecinde, bir miktar fazla yakma normaldir.
Rodaj tamamlanana kadar Teknik El Kitabında yazılan devir ve Hızların dışına çıkmayın.
Sis Lâmbası uygulaması;
1. Far Rölesi kullanmadan olmaz,
2. Kullandığınız ampullerin Watt'ı düşük olmalı, (en fazla 30-35) ki... devamlı kullanım için gene de uygun değil.
3. Akünüzü daha yüksek Amper ve uygun ebatda bir aküyle değiştirmeniz gerekiyor ki.... Şarj sistemi de bu aküyü doldurabilir mi? Farz edelim ki yeterli oldu; Devamlı sis lambası kullanımında gene de sorun çıkacaktır.
Ama bir tüyo vereyim; Sis farlarında kullanılan klasik civalı ampuller yerine; Hazır satılan Led Far Ampullerinden bulabilirseniz, görsellik ve görülebilirlik adına bir şeyler yapmış olursunuz. Kolay gelsin
CHOPPER YAVAŞ GİDER, HEP GİDER.