- Konu Yazar
Bir tane buldum, ama tam gözükmüyor, daha iyisini arıyorum:
Valla tanıtım fotoları sandım dı.....Tebrik etmek lazım abini....
Motoru da özgürlüğe kavuşturduğun için ayrıca teşekkür ederim...
Ama ne yola gider o motor beee.....Ne zevkli olmuştur....:cat:
cam ve çanta konusunda hoşuna giden neyse onu yap.
benim fikrim;
bu motor diğer harleylerin yanında daha spor bir motor. ön cam motoru klasikleştiriyor yani ağırlaştırıyor bence. softail gibi bir model olsaydı cam tak derdim. dedigim gibi bence cam bu motosikletin spor havasını bozuyor, daha ağır bir hava katıyor.
çanta konusuna gelince, çantasına göre değişir ama görüntü açısından bence takmamak en güzeli.
sevgili kardeşim ilk açtığınız topic ten beri ne yapacak alışabilecekmi filan derken bütün yazılarınızı takip ettim..hatta bazen sizin adınıza endişelendim..ama kendi kendime iş güç sahibi delikanlılığı atlatmış aklı başında birine benziyor herhalde dikkat eder diye de kendi kendimi teselli ettim..ama görüyorumki maşallah olayı atlatmış sayılırsınız..tebrik ederim..ilk defa motor alacaksınız alırkende 300 kğ lık virod alacaksınız ve bilecik gezisine çıkacaksınız..gerçekten tebrik ederim..allah kaza bela vermesin ve huzur içerisinde binin ...b.çekmeceye tekrar gelirseniz size bir kahve ikram etmek isterim..hoşca kalın esen kalın
shadow adam yaktın vallah siteyi yaaa:cat:
Her bir tarafım şişti ne diyeyim:queen: emeklerine sağlık, site de böyle estetize şeyler harika oldu.
Çanta konusuna gelince. Şekil şemal endişeleri anlaşılır bir şey elbette. Ancak sen zamanla fulltime motorcu olacaksın. Taksi ye bile bindiğinde daral gelecektir. Bu yüzden geziydi, şehiriçiydi muhakkak bagaj-çanta lazım oluyor. Hatta şart diyebilirim. Dediğin gibi, tak çıkar olabilir çantalar ancak zamanla yerinden hiç sökmediğine sen de şaşıracaksın. Deme di deme:cat:
Ön cam işine gelince, uzun yıllar motora bineceğinden, bence o da şart ve iyi olur. Kış ayazlarında adam rüzgardan nereye saklanacağını şaşırıyor motor tepesinde. Saglık için en iyisi cam. Göğsüne vuran hava zamanla hasta edebilir.
Maceralarının devamını bekliyorum hevesle.(Nasıl? çok yorulmadın değil mi? Dediydim ben sana)
Helal olsun abi sana.Ne diyeyim ki.Ama bu kadar kısa sürede motosiklete bu kadar alışıp kazasız belasız kullanabilmende aklının başında olmasının ve olgunluğunun katkısı büyük.Lütfen genç motorcu arkadaşlar buna benzer işlere girmesinler.Fotolar ve makina ise şahane:cat:
Abi hersey bi yana makine cok guzel resimler super shadow abı senın bu makıneyı aldıgın gunu teslım almadan oncekı mesajlarını aldıgın zaman besıktasda cektıgın cıleyle karısık zevkı hepsını bılıyorum ama helal olsun sana gezı yazılarına basladın ama bu makıneyede gezı yazısı yakısır tabe bız hala tarzımızı bulamadık sımdılık ısı ogrenıyoruz ıstanbul trafıgınde pratık yapıyoruz benım dusuncem 5 yıl motor kullanmıs kılometre yapmıs bırını tecrubesı ıstanbulda o trafıkte karmasada o asfalt kalıtesınde motor kullanmıs bırının 1 senesıne esdeger lastıgın duz bassın abı kımse tutamaz senı ayrıca makınenın sesını cok merak edıyorum bu tarzın herseyı bı yana sesı bı yana herkese ıyı surusler :queen:
Abiciim motor reklemı gibi olmuşşş wallaaaa :rendeer:
Abicin nettin sen! aynı tarihlerde bende o yoldaydım ben de uzun yol videom ile fotoğrafları hazırlıyorum az sonra koyacağım. Gitmeden evvel konuşuyorduk ama gideceğinden bahsetmemiştinTavsiyen üzerine gidişi Taraklıdan yaptım yol mükemmeldi. 120 foto ve 3 saatlik videoyu işlemek kolay olmuyor
http://www.motosiklet.net/forum/gez...bilecik-turu-bol-fotograf-ve-yol-videosu.html
fotograflar süper , aksesuar sevmeyen biri olduğum için vrod benim olsaydı ole bırakırdım![]()
Evet durum anlaşıldı o zaman. Bu camların ve çantaların kolay çıkarılıp takılanları var, en iyisi ondan almak. Şehir içinde ve gerekmeyen yerlerde çıkartılır, uzun yollarda takılır. En iyi çözüm bu gibi gözüküyor.
Bende tam içime sindirememiştim zaten. Teşekkürler yorumlar için.