Yaw forumda BAya Düzcelı ve Bolulu hemserılerımız varmıs he bır daha toplu geldıgınızde haber verın bulusur tanısırız demı![]()
@Luxor
aslanim benim, sayende Memleketin tabelasini gördüminan icim ciz etti
![]()
Süper gezi yapmissiniz, motorcu dedigin böyle olur iste, sicak souk tanimaz, uzun kisa takmaz![]()
Süpersiniz yani, birdaha Düzce gizisinde bende varim![]()
düzceliler artıyo valla bende oralı olark eniştem benim oraya gitmiş tamda bizde işte gölykaya gidiyoduk denk gelemedik bidahakine beraber enişte ok baya bi yer gezeriz akçakocaya akalım orası daha iiii düzce de benim mekanlar belli yazın ordayım heeçapyağa da gideriz enişte benim köye orda da vardır bi yerler orman havası ii gelir plan çok yaaa
![]()
sanki burda noktalama kullansak ne olur kullanmasak ne olur normal bi yazı onuda anlamak zor değil ki.O fena yaparım kısmınıda,görüştüğümüzde düşünelim he nasıı olur?Neyse enişte bu konuaları beraberken hallederiz görüşürüzzz.
Aslan enistebakiyorum capyagi bile Istanbulda tanimayan yok
![]()
Geliyorsanız gelin, yoksa ben kaçacağım 23 - 24 Haziranda Safranbolu'ya. Okuldan görev vermezlerse.
Bu lafım sana da geçerli Mete'ciğim.
güzel gezi olmuş abicim gerçekten.bide hondanın jantlara bişeymi taktın harika parlıyor karanlıkta :cat:
yok be baş kaldırmakla alakası yok.sadece savunma dielim buna.anlaştık mı?enişştteeee.ist.da görüşürüz.![]()