Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bence de biraz dandik duruyor. siperlik olmadan çok daha güzel.bağrıma bağrıma çarpsın rüzgar :mrgreen:

Siperlik denildiği gibi dandik takınca polis motoru gibi oluyor hem yazın rüzgarı hissetmek lazım malum o sıcaklarda çok iyi geliyor özellikle minibüslerin yanından geçerken insanlar et et üstünde içerisi sıcaktan kavrulurken sen rüzgarınla birlikte geçtiğinde insanların bakışları çok acayip oluyor :p

Aman yavaş sonra her yanın dökülür 30 yaşına geldiğinde.
Terli terli su içmeyin hele motora hiç binmeyin:)
Hatta annenize söyleyin arkanıza havlu koysun binmeden motora:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Şaka maka ne açık sözlü topic.Siperlik dandik diye herkes dandik diyebiliyo.Demek ki herkes doğruyu ayırt edebiliyo.İşte bunu seviyorum ya.Açık sözlülük iyidir.

Valla ben bi kere düşmüştüm direk kırılmıştı dandik işte abi var mı ötesi :mrgreen:

beyler, bizim motorların vites aralıkları kısamı banamı öyle geliyor. çok çabuk devirleniyor sanki.. direk 3500-4000'lerdeyim süreklii.. bendemi bir gariplik var sizde de böylemi?

Evet çabuk devirleniyor.Araba değil ki bu kardeş.Ben genelde 6000 devir sürüyorum

devir demişken. motorumda ayarsızlık oldugu kanısındayım.3-4-5. viteslerde 7500 deviri geçmiyor.gaz yiyemiyor. en son ayarlardan sonra böyle oldu. ne yapmalı ne gibi ayarları vardır ön bilgi edinirsem güzel olur :) iyi akşamlar!

Karbüratörden benzini kısmışlardır.Ekonomik moda geçirmişler motoru.Benzin ayarını arttırman gerek

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Ben hala siperlik arayışındayım.
Kullanmayan yada kullanmayacak arkadaşlar kullanmıyorlar ise ben kullanılmayanı kullanırım.
Şimdiden teşekkürler...

Walla ben motoru alırken onu dükkanda bırakmıştım.Dedim şimdi takarken kırılır diye.Alsaydım sana verirdim de ne çare :)

Ya benim sol aynada bir pislik var ama çözemedim.. Bir türlü istediğim pozisyona getiremiyorum. Yukarı kıvıramıyorum. Değiştirsem mi? Acaba kendim monte edebilirmiyim ne dersiniz?

Ya ne olacak değişirsin elbette.Tüm aynaların vidaları sabittir.Yuvarlak ayna al ben de alacam çok şık duruyor

arkadaşlar ayna alacaksanız kazık yemeyin çifti 15 ytl ye sirkeci tümoparsanda var tam yuvarlak değil elips bence çok küsel:)

arkadaşlar ayna alacaksanız kazık yemeyin çifti 15 ytl ye sirkeci tümoparsanda var tam yuvarlak değil elips bence çok küsel:)

Oo, iyiymiş.. Bugün alırım belki bir çift. Kurtulmam lazım acilen şu zımbırtılardan. :p

Bu arada dün bir taksicinin salaklığıyla tamponuna koruma demirimi sürttüm. Allah'a çok şükür bir şey olmadı. Sadece dokundu. Adam baktı, hatalı olduğunun farkındaydı bende uzatmadım.. Bastım gittim. Bu da nazarlık olmuştur diye düşünüyorum.:pale:

lastik basıncı

Ya millet ön teker 28 arka teker 32 miydi basınçlar bilen var mı

lastiklerdeki basınç değerlerine baktığında ön 32 arka 40 ancak vibrasyon fazla
oluyor.
28 - 32 bencede ideal...:cat::cat: eski yazılanlara şöle bi baktım..mesela

hakanacan tek kişi 23-30 iki kişi 28-33 yapıyormuş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar