- Konu Yazar
- #2,201
Hmmm ok.sağol taner.40 hakikaten çok ya.Anca pistte falan kullanman lazım.Bozuk zeminlerde gidiyorsak basıncı düşünmekte fayda var.Adamlar heryeri çindeki gibi dümdüz yol sanıyolar herhalde.
valla dayanamayacam gibi geliyoboş bi vakit bulsam gidip almayı bile düşünüyorum galiba kararımı verdim 0 km alacam
ya arkadaşlar ben bişey daha sorayım scooter falan kullanıyorum ama bu vites işi beni zorlarmı??
abi çok teşekkür ederim çok naziksin.şu sıralar finallerim var bu haftayı bi atlatmam lazım,düzlüğe çıkar çıkmaz seninle irtibata geçerim ben de tanışmak isterim seninle.en kısa zamanda görüşmek üzere..dostum eğer kullanılabilecek durumda ise atla motora gel yanıma istersen önce çamurluk ve depo sis farını temin et.Burda ben sana hepsini monte edecem söz.Hem tanışmış muhabbet etmiş de oluruz.Sen parçaları ayarla.Çamurluuğu sök.Çamurluksuz gel bu tarafa.Ben sana destek olurum.Ben malum çok yolculuk edemiyorum.Yoksa kendim gelirdim
muhahha biraz abartılı olmamışmı o yavv :silent: emeğine sağlık ..şahsi fikrim resimler küçük olduğundan mı bilmiyorum çok büyük gözüküyor
muhahha306 kardeş nickin gibi olmuş resimler, görünce o ne be dedim kendi kendimekol dayama da yapsan iyi olur gibime geliyor...güle güle kullan