Arkadaşlarim Motorumu Istediklerinde Onlari Kirmadan Nasil Hayir Diyebilirim???

myheart motorun cross ise arkadaşlarına bu motor öyle her yerde sürülmez de. şehiriçinde sürünce bozuluyor de. bence.. tabi:cat::cat:

Bak hiç aklıma gelmemişti o da güzel bi fikirmiş saol :cat:

ben arkadaşların motoru isteme sorununu çözdüm !
ilk önce motoru seyir halindeyken yan yatırıp tankta küçük bir ezik oluşmasını sağladım:pr:
sonra da motoru isteyen arkadaşlara
-bak geçen gün bi arkadaşa verdim de ne hale getirdi
diyorum:)
daha ısrar edemiyorlar.

o Yapacağım en son iş :wiinkk:

Neyse Üzme kendini en azından bi bahanen olmus işte...

Son düzenleme:
benim arkadaslarımda motorumu bazen istıyolar.bende hayır diyorum.umrumda deil kırılırlarsa kırılsnlar.Artık kimse benden motorumu isteyemıyor.bence en güzeli bu.

1. diyalog
motoru isteyen:aga motoru versene bi bineyim hadi
ben:allah vaersin
2. diyalog
motoru isteyen:aga motoru versene bi bineyim hadi
ben:nazar etme neolur çalış seninde olur

bundan gerisimi var :p

bence süper.Bravo:cat::mrgreen:

Son düzenleme:
benim arkadaslarımda motorumu bazen istıyolar.bende hayır diyorum.umrumda deil kırılırlarsa kırılsnlar.Artık kimse benden motorumu isteyemıyor.bence en güzeli bu.

bence süper.Bravo:cat::mrgreen:

sana katışıyorum bir kere vermez diye tavır aldıklarında bidaha istemiyolar:cat:

bu olay başdan nasıl alıştırdıysan öyle devam eder.. bundan sonra karar aldığını söyle kaza yapma, yaralanma, sakat kalma ve ölme riskinize karşı ailelerinize karşı sorumluluk almak istemiyorum ( aslında söz konusu motorun zarar görmemesi) :cherry:dersin..
bazı arkadaşların da örneklerini anlatırsın, yine de ısrar ederlerse ::cekic::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benden şimdiye akdar iki kere istediler, biri mesai arkadaşımdı. Ona sen delimisin dedim? bana acaip acaip baktı :) eğer çok istiyorsan hafta sonu buluşalım senle, boş bir yere gideriz benim giysilerimi giyersin istediğin kadar binebilirsin düşüp kalkabilirsin dedim. Vazgeçti :)
Diğerine tabiki binebilirsin dedim :) tam gidona elini uzatınca çoluk çocuk var mı abi dedim en masum bakışımı attım :) o vatandaş da hemen vazgeçti :)

Sen susda gözlerin konuşsun.Öyle bir bakış atacaksınki sanki adam sana:'Bilader biz şurda maç yapacaadık topumuz patladı,sen bize kafanı kesip versene bi çin kalesi atalım' demiş gibi hissedecek.

aslında en iyisi kimseye vermiyorum demek..arkadaşın dediği Allah korusun bi kaza olursa...diye cümleye başlayabilirsin hayır demek isterken...eminim anlayışlı olacaktır arkadaşın..
bu arada bu konu mükemmel;)

benden şimdiye akdar iki kere istediler, biri mesai arkadaşımdı. Ona sen delimisin dedim? bana acaip acaip baktı :) eğer çok istiyorsan hafta sonu buluşalım senle, boş bir yere gideriz benim giysilerimi giyersin istediğin kadar binebilirsin düşüp kalkabilirsin dedim. Vazgeçti :)
Diğerine tabiki binebilirsin dedim :) tam gidona elini uzatınca çoluk çocuk var mı abi dedim en masum bakışımı attım :) o vatandaş da hemen vazgeçti :)

sende tam damardan girmişsin be dostum :cat:

aslında en iyisi kimseye vermiyorum demek..arkadaşın dediği Allah korusun bi kaza olursa...diye cümleye başlayabilirsin hayır demek isterken...eminim anlayışlı olacaktır arkadaşın..
bu arada bu konu mükemmel;)

Teşekkürler Begendiginize sevindim...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi kimseye vermeyin motor felan kırılırsa kırılsın napam motorum canım benim
vermem kimseye isteyen olursa alır cevabını canımın yarısı vermem
biri motorumu isterse cevabı çok sert aynen şöle:
ben: sen motorumumu istiyosun??
cvp: evet
ben: ben senin kız arkadasını istiyormuyum??
cvp: :pr::pr::pr:

valla kim olursa olsun alcagı cvp bu öldürürüm len adamı!!
zaten ailede herkesin motoru var
arkadaslarım isterse böyle diyorum

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben isteyen arkadaşlarıma(tabiki sürüşlerini beğendiklerime) çekinmeden verdim, hatta bazı istemeyenlerede zorla verdim:p

Kendini parçalaması olası kişilere zaten cevap belli, kesinlikle hayır!

Altı üstü motosiklet işte, mal gelir gider, "kimseye vermem, asla vermem, v.s." bu kadar abartmayın...

Motorunu verebilir misin diye sorana ben senin sevgilini istiyorum muyum diyeceksin...Bence yani...:mrgreen::queen::queen::queen:

Altı üstü motosiklet işte, mal gelir gider, "kimseye vermem, asla vermem, v.s." bu kadar abartmayın...

Katılıyorum...

"Asla motoruma dokundurmam" demek yanlış bence sonra görmemişin motoru olmuş derler adama dimi...

Sürüşüne güvendiğiniz adama niye vermiyesiniz abartmanın gereği yok mezara götürcek değilsiniz ya motoru.

Son düzenleme:
Ben isteyen arkadaşlarıma(tabiki sürüşlerini beğendiklerime) çekinmeden verdim, hatta bazı istemeyenlerede zorla verdim:p

Kendini parçalaması olası kişilere zaten cevap belli, kesinlikle hayır!

walla suan motorum yoq ama olunca sürmeyi bilen ehliyetli arkadaslarıma verırım ama hıc bı arkadasımın ehlıyetı yoq zaten motosiklet sürmeyi bilseler kendı motosikletleri olurdu:)
şimdi alcka paraları yoqtur felan demeyın dıye sımdıden cwp yazıyım hepsının motosiklet alcak durumu var

Konu birkaç gündür hortlak hortlak dolaşıyo..
bide ben yazayım bari dedim..
Motosikletimizi isteyen arkadaşımızın kalbini kırmadan nasıl HAYIR
diyebiliriz..Soru buydu galiba..
.
.
Motosiklet kullanıcısı için bir tutku bir aşktır bence..
Ve benim kimseyle paylaşmaya niyetim yok..
Kızarsada zaten arkadaşım değildir..
Peki ben sorarım sizlere..
Tutku ve aşkını paylaşacak bir makinacı varmıdır..
Ya da arkadaşının tutkusunu isteyecek bir saygısız..
Tabi bu benim görüşüm..Kimse üstüne alınmasın..
.Burdaki sözüm benden makinamı isteyene (''sizler'' derken onu(makinamı isteyecek) kasdettim)
Lütfen alıntı yaparak cevap vermeyin..

Düşünceye saygı göstermeli..

Son düzenleme:
Benim dostlarım ne arabamı ne bisikletimi ve ne de motorumu isteyemezler, çünkü ben ilişkilerimde yeşil hattı hep korurum. Bunun sayesinde karşımdaki daha istemeden hayır deneceğini bilir ve haddini aşmaz. Olur da bir yüzsüzlük edip isterse " prensibim değil vermem " deyip geçerim. Ama dostlarımın bana ihtiyaçları olduğu veya başları sıkıştığı zaman koşarak giderim ama malımı vermem ve kimsenin malını da istemem. Hayat görüşüm bu...

bizde kural cizilse bile hayirli olsun diecen kimse istemio ozaman .... zaten vermek istedigim iki kisi var...motor zate birinde kalio digerinede yedek anahtari verdim:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eğer arkadaşım motoru benden daha iyi kullanmadan veririm sorun olmaz :) Ama eğer bilmeyen bi adam isterse "Seni çok severim çabuk ölmeni istemem" derim ve olay biter hala ısrar ediyorsa güzel bi laf yiyebilir

kardeşim motorunu isteyene şu ata sözünü söyle "kızımı isteyen dostum, atımı isteyen düşmanımdır" biliyorsunuz atalarımızın her sözünde çok derin manalar gizlidir. şimdi bir de bu manaya girecek olursak çok uzar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar