Yağmurlu havada bindim bu ara çamurlu benimki
Bi yıkatayımda siyahınıda görün burada.
Şu göbekten gelen sesin sebebini bulan varmı?
Yağmurlu havada bindim bu ara çamurlu benimkiBi yıkatayımda siyahınıda görün burada.
Direksiyon çatalındaki boşluk o
Servise git Direksiyon üst plastiğini söküp o bölgeye ulasabiliyorlar
Somunu sıkıp boslugu alınca problem çözülüyor
Sizinde sorunlar baslamis arkadaslar kolay gelsin ama bosverin hepsi hallolur bizdede oluyodu bu tur sorunlar :wiinkk: eminim zaten bozulan kisimlar %50 lik çin uretim kismidirgeri kalan %50 lik Turk uretim kismi sizi yolda birakmaz :queen:
Cevap için teşekkür ederim ama yanlış tabir kullandım galiba.Arka tekerlek göbeğinden acayip rahatsız edici bir gıcırtı geliyor.Acaba yağsızlıkmı yoksa yapısal bir problemmi var?
eğer motorun uygun standardında yağ getiriyorsan o zaman servisin sana kıllık yapıyordur. başka servise gitmen uygun olur. varille alınan yağın maliyeti 3 - 5 YTL satışı 10 YTL.
SKF dünyada bilinen en kaliteli rulmandır. isveç malıdır. motorun orjinal rulmanından çok çok kalitelidir. tek sorunun kaliteli olduğu için çukurlarda rulmanın değilde rulman yataklarının bozulması olabilir.
çukurlar konusunda bende çok şikayetçiyim geçen ay ön tekeri kurtardığım çukura arka tekeri yan girdirince jantı çatlatıp kırmıştım. şu an rulmanlarda bir sıkıntı görünmüyor aklıma geldi en kısa zamanda değiştireyim
Gecmıs olsun ya var boyle K.ş..lar babası almıs altına ıste gezıyo ne anlar candan maldan. Allah korumus dusebılrıdınız tekrar gecms olsun.
Marka.........................PEUGEOT
Model.........................2000
Sahip Belge Tarihi.........15/05/2007
Tescil Birimi.................AVCILAR
Renk1........................SAFİR MAVİ
Renk2........................ -----
Cinsi..........................OTOMOBIL
Çalıntı mı....................HAYIR
Tahdit.......................YOK
Arac bu dostum Mavı Peugot dedıgıne gore 206 - 307 dır.