- Konu Yazar
Hanedan ben bu kayışı değişsem mi yolda kalmadan. 10bini geçtim.
Yoksa gittiği yere kadar mı? Kaç lira bunların kayışları
kaliteli bir kayışla değiştir derim ... 10.000 den sonrası risk.
Hanedan ben bu kayışı değişsem mi yolda kalmadan. 10bini geçtim.
Yoksa gittiği yere kadar mı? Kaç lira bunların kayışları
Bugün motorumu rutin bakıma soktum. Hava filtresi değiştirilecekti. Ve saçma sapan bir fiyatla karşılaştım. 21 TL servise gelişi. İnternetten de baktık öyleydi gerçekten. Usta kendine gelişine bana verdi filtreyi. Biraz koydu açıkcası. 11000 km'deyim. İlk defa kanuniden bu kadar sağlam kazık yedim. daha önce de hava filtresi değiştirmiştim bu kadar pahalı değildi.
Havafiltresi + Yağ + buji 44 TL tuttu.
Eğer japon bir motorum olsaydı tüm bunlara ne kadar para verecektim merak ediyorum. bilenler varsa yazarsa sevinirim. Yedek parçamız ucuz diye teselli ediyorduk kendimizi bu son olay canımı sıktı.
hanedan abi, sizin motorların hava filtresi arkada, bizimkiler ortada, yağmurda su doluyor içine...sizin motorların hava filtresi komple takım alsak bizim motora uygulanırmı..komple filtre fiyatı nedir??
hanedan abi, sizin motorların hava filtresi arkada, bizimkiler ortada, yağmurda su doluyor içine...sizin motorların hava filtresi komple takım alsak bizim motora uygulanırmı..komple filtre fiyatı nedir??

Bugün motorumu rutin bakıma soktum. Hava filtresi değiştirilecekti. Ve saçma sapan bir fiyatla karşılaştım. 21 TL servise gelişi. İnternetten de baktık öyleydi gerçekten. Usta kendine gelişine bana verdi filtreyi. Biraz koydu açıkcası. 11000 km'deyim. İlk defa kanuniden bu kadar sağlam kazık yedim. daha önce de hava filtresi değiştirmiştim bu kadar pahalı değildi.
Havafiltresi + Yağ + buji 44 TL tuttu.
Eğer japon bir motorum olsaydı tüm bunlara ne kadar para verecektim merak ediyorum. bilenler varsa yazarsa sevinirim. Yedek parçamız ucuz diye teselli ediyorduk kendimizi bu son olay canımı sıktı.
Arkadaslar S.a. Ben Buraya Yeni Kayıt Oldum Ama Yılbaşından Sonraki Cumartesi Günü Aldım Motorumu. Ve bu konuda yazılanları okuyarak aldım. herkeze teşekkür ederim.
Kanuni STORM 150 den Gayet memnunum şuan 1700 küsür km de bana sadece arka ve ön müşir lerden sorun çıktı onların yerine direkt bağlı bir kablo taktık ve hiç bir sorun yok sadece direksiyon klidini taktıktan sonra ara sıra çok sola bastırdıgım zaman dıreksiyonu arka fren acık kalıyo. birde sgortasında sorun çıktı o kadar.
motor suan max. 80km ile gidiyo acaba bu hız daha artarmı arkadaslar bılgısı olan lütfen yanıtlayabılırmı ?
arkadaşlar benim storm çok fazla benzin yakmaya basladı km 5800 lerde servise gittim karbüratör değişecek dedi 70 tl fiyat söyledi normal mi sizce fiyat ve fazla yakması karbüratörden dolayı mı ??
Garanti süreci içerisinde ise o karbüratör garanti kapsamı dahilinde yapmaları gerekir . gerekirse Kanuni merkezi arayın ...