slm kardeşlerim bende storm150 alacağım yaw rodaj kaç km veriyorlar alınca
ben antalyadayım storm150 fiyatı 2599+150 plaka masrafı 2750 peşin 2700 diyorrr yok bunlarda kampanya antalyada kanuni servisine duyur![]()
Strom'da lastik ebadını değiştiren veya bilgisi olan arkadaşımız varmıdır?Mesela 130 genişlik yerine arkada 140 genişlik olsa nasıl olur?
slm kardeşlerim bende storm150 alacağım yaw rodaj kaç km veriyorlar alınca
ben antalyadayım storm150 fiyatı 2599+150 plaka masrafı 2750 peşin 2700 diyorrr yok bunlarda kampanya antalyada kanuni servisine duyur![]()
tkr ederim kardeş yorum ve bilgilerin için antalya işte aratıracağım ve bi storm alacağım tabi bunda senin bilgilerin önemli idi tkr ederim ve inş aldığımda daha çok fikir alırım :rendeer:Dostum istanbulda da 2.599 + Plaka masrafı. Ben 3 ay once aldigimda 2.400 'e aldim.. Ama kampanya yapan yer zaten yok sayilir.. Yani bulabilirsen pesin fiyatina kredi kartina taxit super.. ama bunun disinda zor yani.
ßen ilk 500 km motoru fazla zorlamadim,, ama 500 'den sonra ne verdiyse yapistirdim hic problem yok suanda cok zorlarsam 120 km/h görüyor.. Ama düz yolda falan maximum 110. km
Dostum lastik ebatını 130 yaparsan kurtarır dıye dusunuyorum,, bunu da arka lastik sibobuna isikli lamba takmistim ve ortalama olarak 1-2 cm disari tasiyordu.. Lastigin bagli oldugu demire 1 cm kalmisti. Doneren problem olmuyordu,, ama tam olarak dogru cevap degil tabi benimkisi,,
bende lastiklerimi degistirmek istiyorum,, cünki üzerindeki adi cin mali lastiklerin cok iyi yol tuttugu soylenemez,,, bu konuda arastirma yapiyorum " Duro " diye bir marka var öneriyorlar ama bakacagim fazla firsat bulamiyorum..
dostum bak,,, bu ilanda 2007 model 2500 'de bir storm var gumus renk fiyatıda 2.000 ytl .. bence iyi fakat sen antalyadasin kargo vs cart curt neye gelir gider bilemiyecegim..
http://www.motosikletpazari.com/productView.jsp?PID=2382
"imp07" benim makinede siyah.Önden gören şöyle bi bakıyo malzemeyebide yandan aynı havayı verseydi karizmayı tavan yapardı valla:cherry:
:cat: Evet.. Storm Yakisikli bi Scooter..![]()
konuyu açtım biraz iradım ama işlerim yoğun
ilgilenemedim ... gerçekten yakışıklı bir motor storm ...
siyahını çağlayan daki bayi ve teknik servis te gördüm
sağ olsun oradaki hanım efendi çok yardımcı oldu bu konuda
dile getirmeden edemeyeceğim iyi niyetli insanlar ....Reklam olacam ama varsın olsun ... Murat otomotiv...
Her Yerli Toplama Scoter(buna da türkçe isim bulmak lazım ) gibi
sorunları oluyor ama halledilmeyecek şeyler değil...
Buluşma olayına gelince ehliyet almaya az kaldı ...26 sında direksiyon var .
Yaparız bir şeylerikiz kardeşi sayılancak kadar benzeyen 19A cılarıda almak lazım kalabalık bir gurup olsun millet motorculara baksın
malum chooper'imiz yok ....![]()
Rodaj 400-900 km arası fazla kasmayın derim
ilk bakımdan sora da 1500-2000 e kadar fazla sıkıştırmayın ama arada
motoru açmayı deneyin sıkıştırmadan sorası ...bende pek bilmiyorum ...![]()

Bi de resim yükleyin dedik,internettekileri koymuşsunuz.
Ah kardeşim ...Fotoğraf beklersin demek sen beklersin de ben atmazmıyım..
![]()
Bence Asya dan gıdıp ayak koyma yerlerındekı metalık parcaları alırsanız cok yakısıklı olur gercı sımdı de cok yakısıklı yaw :cat: